na tabletu android 4.0.4. pokusavam skinut bilokoju aplikaciju ali ne mogu koju got pokusam skinut pise mi pogreska u dohvacanju informacija s posluziteljem sto da napravim
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako stojiš sa postavkama Google Play-a i korisničkog računa????
Kako stoje stvari, vidi mi se da nemaš nešto dobro podešeno, GP račun najprije!!

Pa ulogiran sam sa google racunom (gmailom)
Moze pomoc?
Zna li tko kako mogu popraviti ovaj problem na Noteu sa 4.0.3. Androidom. Dakle, i inace se koji put znao srusiti program zvan Usluge za Google Play. I jednom sam slucajno u postavkama pod Aplikacije>Otvorene prisilno obustavio stalni pozadinski rad tog programa. On se sad stalno rusi i zablokira mobitel svakih par minuta kad nesto pokusam raditi. Kako mogu rjesiti najbezbolnije ovaj problem?

deinstaliraj aplikaciju
Pozdrav!Imam problem s kupovinom aplikacija na Google Play-u.Ne mogu registrirati VISU Electron od Zabe.Izbaci mi nešto kao:"problem u dohvaćanju podataka sa poslužitelja".Kartica je normalno registrirana na Paypal-u.Poweramp sam kupio sa njihove stranice a sa Google Play-a nisam mogao.Hvala svima na odgovorima!
Zna li itko odgovor na moje pitanje?Ističe mi trial za Swype pa bih ju htio kupiti.
i mene zanima ako netko zna, što treba učiniti da bi se sa zabinom visom moglo kupovati
Hvala svima na pomoći,kupio sam Swiftkey.
Kod takvog problema obicno pomaze ponovno pokretanje mobitela barem kod mene kada krene srat tako, ako je nesta ozbiljnije reinstall usluga za google play i play store.