imam dilemu koji android staviti na svoj galaksy ace (gt-s5830) inaće nisam maher za mobitele pa sad neznam dali bi bilo bolje staviti 2.3.6. ili 4.0.4. jer imam 2.3.5. i jako bateriju troši pa mi prijatelj kaže da stavim 236 jer kao troši manje pa ako ima ko kakav savijet?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imam dilemu koji android staviti na svoj galaksy ace (gt-s5830) inaće nisam maher za mobitele pa sad neznam dali bi bilo bolje staviti 2.3.6. ili 4.0.4. jer imam 2.3.5. i jako bateriju troši pa mi prijatelj kaže da stavim 236 jer kao troši manje pa ako ima ko kakav savijet?
sluzbeni 4.0.4 android za ACE nema,zadnja verzija je 2.3.6 (nisam 100% siguran odavno nisam na "cistom"android,rom)ali ima mogucnos da ga rootas i da stavis neki od romova koji su dosta bolji od cistog androidaznaci bolja baterija,uglađeniji i dosta toga.
bateriju moram kupovati novu jer je ova u banani 5 min interneta drži al doslovno... dakle ipak da onda stavim 236? mislim ak ne želim komplikacije s mobitelom jer nemam ni volje ni znanja za kerefeke jedva me frend nagovorio da stavljam 236 al sam mislio možda je 404 bolji pa pitam :D
bateriju moram kupovati novu jer je ova u banani 5 min interneta drži al doslovno... dakle ipak da onda stavim 236? mislim ak ne želim komplikacije s mobitelom jer nemam ni volje ni znanja za kerefeke jedva me frend nagovorio da stavljam 236 al sam mislio možda je 404 bolji pa pitam :D
meni je također otisla baterija na mom Ace-u,kupio za neki 100KN i manje i evo je vec pola godine normalno radi.
Onda stavi 2.3.6 ali neces imati neke razlike da ti odmah kazem.,404 jeste bolji ali ga nema za ace jer je malo pojak za nas mob.
lijep pozdrav.
dakle nema razlike između 235 i 236? ja sam čuo da manje baterije troši sam taj andoriid sustav 236...