EDGE vs WiFi baterija

poruka: 9
|
čitano: 2.587
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
EDGE vs WiFi baterija

Citao sam malo po internetu i vidim da se dosta raspravlja o tome koje trosi više baterije, edge ili wifi. Kod kuce imam edge koji je sam po sebi spor a imam i wifi koji također nije neka brzina(1.7mbps). Sad me zanima bi li bilo pametnije kad sam kod kuce ostaviti wifi ukljucen ili ne?

Mislim, dakle postojim.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EDGE vs WiFi baterija

Najbolje bi bilo isključivati Wi-Fi kada se ne koristi jer će ti to produžiti trajanje baterije...

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 13:46 (Marko :D).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EDGE vs WiFi baterija

Vijek baterije kao kad ce krepati i ne vise raditi ili za 2-3 sata?

Mislim, dakle postojim.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EDGE vs WiFi baterija

Neće ti krepati, nego duže će ti trajati od punjenja. Točnije, gašenjem Wi-Fija štediš bateriju...

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 13:43 (Marko :D).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EDGE vs WiFi baterija

Sad isprobavam pa nema baš previše razlike...problem je u tome što preko wifi-a skida brze pa to traje vremenski kraće...

Mislim, dakle postojim.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EDGE vs WiFi baterija

http://android.stackexchange.com/questions/27581/which-consumes-less-battery-wi-fi-or-2g-data

tu sam nasao tablicu koja pokazuje da wi fi trosi manje...

Mislim, dakle postojim.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EDGE vs WiFi baterija

imao sam wifi ukljucen stalno kad je bio dostupan, iskljucio sam stednju energije(radi se o HTC One) i baterija drzi otprilike isto kao i prije, ako ne i malo duze...

Mislim, dakle postojim.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: EDGE vs WiFi baterija
pranklin kaže...

imao sam wifi ukljucen stalno kad je bio dostupan, iskljucio sam stednju energije(radi se o HTC One) i baterija drzi otprilike isto kao i prije, ako ne i malo duze...

Koja je poanta smartfona ako nemaš uključen wifi ili podatkovni promet? ako ti je bitna ušteda od sat-dva na dnevnoj bazi baterije, kupi si onda neki klasični mob. Ili si nabavi neki smartfon sa poprilično velikom baterijom, pa nećeš ni morati biti pažljiv sa potrošnjom {#}

EDIT citirao sam krivo mislio sam prvi post

~22 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 11:28 (kakapo).
14 godina
neaktivan
EDGE vs WiFi baterija

Sad neko vrijeme sam imao stalno ukljucen wifi(inace je podatkovni promet bio stalno ukljucen) i ja stvarno ne vidim razliku u trajanju baterije...

Mislim, dakle postojim.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice