Desire VIP-kodirani ili ne

poruka: 12
|
čitano: 4.019
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Da li su novije serije u VIP-u kodirane ili ne? Pokušao sam na brzinu saznati na raznim stranama po netu, ali netko kaže jesu, netko kaže nisu, netko kaže starije serije, netko nove, nekome su rekli u VIP-u da je kodiran pa ovaj ustanovi da nije itd. Malo sam zbunjen, zna li netko pouzdano, jesu ili nisu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Pa otiđi u vipa i pitaj

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nazovi 091 77 00

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Desire VIP-kodirani ili ne
0000 kaže...

Pa otiđi u vipa i pitaj

Da si pročitao pitanje kako spada, ne bi bilo potrebe za tvojim beskorisnim odgovorom.

16 godina
neaktivan

Ja imam jedan iz starije serije i on nije kodiran, pa 2. serija je kodirana, a ova trenutno navodno nije. Ma tko ce ih znat.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hrxxx kaže...

Da li su novije serije u VIP-u kodirane ili ne? Pokušao sam na brzinu saznati na raznim stranama po netu, ali netko kaže jesu, netko kaže nisu, netko kaže starije serije, netko nove, nekome su rekli u VIP-u da je kodiran pa ovaj ustanovi da nije itd. Malo sam zbunjen, zna li netko pouzdano, jesu ili nisu?

A kad si tako pametan i neces da nazoves i lijepo ih pitas kako znas da ovde svi imaju ista iskustva. Mozda i ovde neko misli da jesu a neko da nisu... zato se nazove i pita :D

Jel bi ti kupio samo uredjaj ili na ugovor? na ugovoru mislim da ti je kodirano a ako kupujes samo uredjaj onda mislim da nije...

http://mobiyu.omgforum.net/forum.htm
17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

A kad si tako pametan i neces da nazoves i lijepo ih pitas kako znas da ovde svi imaju ista iskustva. Mozda i ovde neko misli da jesu a neko da nisu... zato se nazove i pita :D

Jel bi ti kupio samo uredjaj ili na ugovor? na ugovoru mislim da ti je kodirano a ako kupujes samo uredjaj onda mislim da nije...

Znam iz iskustva da agenti za podršku uglavnom nemaju pojma što pričaju tako da se ne možeš osloniti na njihove odgovore. U pitanju sam naveo "zna li netko pouzdano" pa ne vidim razloga da odgovarju oni koji misle da bi moglo bit ovako ili onako, i naravno da se odnosi na uređaje pod ugovorom, jer ako ga uzimaš bez ugovora plaćaš punu cijenu valjda je tada je logično da aparat nije zaključan, ako ne u VIP-u, kupiš ga u slobodnoj prodaji pa nemaš brige.

Još jednom postavljam jednostavno pitanje iz mog prvog posta, zna li netko pouzdano odgovor? Onaj tko ne zna, molim neka ne odgovara samo da bi drobio i pametovao bez veze

17 godina

Ja sam kupio Desire prije cca mjesec dana u VIPu i bio je kodiran.

Pa sam platio u VIPu da ga otključaju. 

I rather like the restless nights
16 godina

Nemože ti nitko dati pouzdan odgovor kada ga nemaNamigiva Jer recimo moj je uzet na pretplatu i otključan je, a uzeo samo ga 3 dana nakon što se pojavio u prodaji, dok nekima koji su pred mjesec-dva uzeli je bio zaključan, a sada se opet javljaju ljudi koji su ga nedavno uzeli i otključan im je...I ovi u vipu nisu neš pouzdani, mene je recimo prodavačica gnjavila da nemogu uzet mob na pretplatu, dok mi je služba za korisnike govorila kako ona priča gluposti i da mogu i sl...Najbolje bi bilo kada bi ti ovi u dućanu dozvolili da možeš upaliti mob pa da ti ubaciš karticu i testiraš jeli radi na drugoj mreži, iako teško da će tako nešto netko dopustitiNeodlučan

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Nemože ti nitko dati pouzdan odgovor kada ga nemaNamigiva Jer recimo moj je uzet na pretplatu i otključan je, a uzeo samo ga 3 dana nakon što se pojavio u prodaji, dok nekima koji su pred mjesec-dva uzeli je bio zaključan, a sada se opet javljaju ljudi koji su ga nedavno uzeli i otključan im je...I ovi u vipu nisu neš pouzdani, mene je recimo prodavačica gnjavila da nemogu uzet mob na pretplatu, dok mi je služba za korisnike govorila kako ona priča gluposti i da mogu i sl...Najbolje bi bilo kada bi ti ovi u dućanu dozvolili da možeš upaliti mob pa da ti ubaciš karticu i testiraš jeli radi na drugoj mreži, iako teško da će tako nešto netko dopustitiNeodlučan

Ma idem sutra tamo i probaću šarmirati prodavačicu da mi dopusti ubaciti SIM od tcom-a. Nadam se da će ipak biti otključan.

16 godina

Ako neda, onda odi opet u dućan u drugu smjenu kada je druga prodavačica pa nju pitaj opetSmijeh 

Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Gle dovoljno je da lijeop zamoliš... :)

Ni prodavači neznaju jer je to kako nas pogodi serija aparata... mnogfi HTCovi aparati nisu u početku bili zaključani jer za to nije ni bilo mogućnosti ... no sada većina je...tako iz pouzdanih izvora znam da nam je prošla serija otključana a ova zadnja zaključana...pa sad ti nađi koje je koja serija hahahaha....

Savjet...pitaš na prodajnom mjestu njima je to par min posla...

Prodajem -- Nokiu E63 povoljno -- pwt :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice