Cubot GT99 Smartphone Android 4.2

poruka: 2.779
|
čitano: 833.669
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Cubot GT99 Smartphone Android 4.2
Meni se takodjer danas nije cijeli dan pojavljivao taj flek kojeg je jucer bilo. Malo sam ga jace na tom djelu pritisnuo i vise ga nema. Nije ni smetao previse. Na upaljenom ekranu se nije ni vidio a na ugasenom samo pod jakim svijetlom.
Nego, ste isprobali Next browser? Brz ko munja. Meni najbolji za sada.
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Koje postavke preporučate u trenutnim appovima ili možda neki drugi besplatni app za glazbu da je zvuk najbolji i kad se pojača do kraja?

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Google Music? Meni je sasvim dobar ta aplikacija, a zvuk će ti svugdje biti isti, to nije do aplikacije. Zvučnik je već na pola jačine izuetno glasan...

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
15 godina

Nije doslovce do aplikacije ali često svaka ima svoj ekvalizator... Pa to pitam, jel našo neku app i profil na kojem se najbolje čuje..

Na xperiji sam imao poweramp ali crackan pošto nije free inače i na njemu ima puno profila, ali neda mi se trpat mob piraterijom, rađe bi neš besplatno.. Budem probao winamp ili nać neš novo

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

Koje postavke preporučate u trenutnim appovima ili možda neki drugi besplatni app za glazbu da je zvuk najbolji i kad se pojača do kraja?

Kada bi uspio DSP Manager staviti s njim bi mogao mijenjati postavke zvuka u samom Google music playeru pod ekilajzerima.

Želim vam sreću u životu !
13 godina

Eto napokon ga dočekao. Čekam sad curu da dođe doma pa da raspakira, ne želim joj pokvarit taj gušt. {#}

Uglavnom, trebali bi banggood-u dat prijedlog da stavi neki fake bill unutra, po mogućnosti to što na paketu piše mp4, da stave za neki "mp4" fake bill unutra pa da carina to ocarini... {#}

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 10:44 (ramzocro-HCR).

4 2 hvala 0
11 godina
protjeran

Zanima me kakav je ovaj mobitel u usporedbi sa samsung S3...mislism po dimenzijama i ekranu?!
Verificirao sam karticu u petak ujutro pa me zanim adali je mogla stici obavijest u banku jer je bio vikend??

Postavljam glupa pitanja

0 0 hvala 0
17 godina
Fabregas4 kaže...

Zanima me kakav je ovaj mobitel u usporedbi sa samsung S3...mislism po dimenzijama i ekranu?!
Verificirao sam karticu u petak ujutro pa me zanim adali je mogla stici obavijest u banku jer je bio vikend??

Sa Samsung galaxy S3? Pa evo ovako, vec sam usporedio. Samoled i IPS su tesko usporedivi. Jednostavno na S3 su "lijepse" (citaj: saturirane) boje a crna mrak, s time da Cubot ima vecu gustocu piksela pa svejedno izgleda lijepo. Brzina, to se nikako ne osjeti. S3 daje oko 15 tisuca bodova na Antutu, u stvarnom koristenju 0 bodova. Kamera je tu negdje. Obje slikaju dobro osim sto S3 ima jacu bljeskalicu pa je tu nekakva prednost. Kvaliteta izrade plastike je na strani S3, ali opet govorimo o brand smartfonu koji kosta neusporedivo vise. Kupis komotno 3 Cubota za te novce. S3 je jos natrpan nekakvim "fičerima" kojih Cubot nema iz razloga jer Cubot pokrece cisti jelly bean. Evo, napisao sam ti i vise od samo dimenzija i ekrana. Iskreno, tih 0.2 incha se ne skuzi pretjerano ali prednost Samoled ekrana je tu. Crna mrak, boje naglasenije (i dosta neprirodnije ali wow efekt je tu). Omjer ulozeno/dobiveno je definitivno na strani Cubota.

Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
13 godina

Ima itko neki prijedlog aplikacije za gledanja filmova(da podržava većinu formata .mkv .mp4 .wma .avi) 

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !

1 0 hvala 0
15 godina

MX Player - besplatno na Google Play

11 godina
protjeran

Hvala na odogvoru,dali Cubot ima tu opciju ili mogucnost da kada se primi poruka ili neka obavijest da blica!?

Postavljam glupa pitanja

0 0 hvala 0
17 godina

Ima plavu ledicu koja blinka kada dode nekakva obavijest ili poruka.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 14:09 (ukay1000).
17 godina

Kako misliš blica? Imaš Led notifikacije i iznad ekrana ti žmiga plava ledica kada dobiješ poruku...

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
15 godina

blica, blinka, žmiga jedno te isto :D to je mislio...

★★★★★☆
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
joj ljudi sto vise citam ove komentare to sam nestrpljiviji da ga naručim,napokon da maknem od galaxy ace na nesto "ozbiljnije" da pređem,samo da mi ga je jos prodati i odmah ide naručivanje ...
Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
tpg kaže...
joj ljudi sto vise citam ove komentare to sam nestrpljiviji da ga naručim,napokon da maknem od galaxy ace na nesto "ozbiljnije" da pređem,samo da mi ga je jos prodati i odmah ide naručivanje ...

Samo polako. To je tek pocetak, buducnost ce biti zanimljiva kaj se tice kineskih mobitela. Mi, koji smo se odvazili i narucili izvana, smo profitirali zaobilazeci marze nasih trgovaca uz nekakvo sitno cekanje. Sljedece godine ce biti na pregrst takvih i slicnih modela s jos jacim specifikacijama, gurat ce se amoled ekrani i slicno. Cubot GT99 je odlican model ali ce se takodjer masovno prodavati po oglasnicima kada dodu ti jaci modeli za iste novce :) E sada, strpit se ili ne? Cijena je relativno niska, bit ce jos niza i tu sam ja nestrpljiv - zanima me kakvi ce biti novi modeli :) Kina rules? 

15 godina
ukay1000 kaže...
tpg kaže...

Samo polako. To je tek pocetak, buducnost ce biti zanimljiva kaj se tice kineskih mobitela. Mi, koji smo se odvazili i narucili izvana, smo profitirali zaobilazeci marze nasih trgovaca uz nekakvo sitno cekanje. Sljedece godine ce biti na pregrst takvih i slicnih modela s jos jacim specifikacijama, gurat ce se amoled ekrani i slicno. Cubot GT99 je odlican model ali ce se takodjer masovno prodavati po oglasnicima kada dodu ti jaci modeli za iste novce :) E sada, strpit se ili ne? Cijena je relativno niska, bit ce jos niza i tu sam ja nestrpljiv - zanima me kakvi ce biti novi modeli :) Kina rules? 

stvarno bi volio da zavladaju kinezi sa ovom cijenom,svaka njima čast.Ne bil veći giganti pokleknuli malo i skontali da je to preskupo za pojedinu masu kojoj nije sve imati najskuplje.

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
15 godina

Da. Ja isto zamišljam što će tek biti kad ovi brandovi sony, htc, nokia itd neće imat nikakve prednosti pred kinezima, tj. kad se počnu ozbiljno isticat ko recimo xiaomi. Kad počnu masovno stavljat gorilla glass, možda neka metalna/staklena kućišta, ili slično. Pa neće im biti kraja, a dovoljno im je da stave par stotina kuna nižu cijenu da ljudi počnu razmišljat o njima.

Već sad nema razloga zašto netko nebi bio ponosniji vlasnik Cubota GT99 od nekog s Galaxy S2 ili drugim mobom u istom segmentu.

Jedino mi se čini da će kinezima biti jako teško, jer kad jednom postanu trn u oku velikim proizvođačima s obzirom koju ti lovaši moć imaju, učinit će sve da ih izguraju natrag u mrak, pa makar i prljavo. Nešto ko što radi apple svojim slavnim 'patentiranjem' a i kad netko ima moć, nađe ti manu pa bila ona istinita ili ne.

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dobio sam od carine mail u kojem me mole za račun s nedvojbenim identitetom robe, i kao da nigdje ne piše što je u paketu. A poslao sam im već ispis sa paypala i potvrdu kupnje koju sam dobio u mail. pa šta da šaljem još?

17 godina
moderator
LittleM kaže...

Dobio sam od carine mail u kojem me mole za račun s nedvojbenim identitetom robe, i kao da nigdje ne piše što je u paketu. A poslao sam im već ispis sa paypala i potvrdu kupnje koju sam dobio u mail. pa šta da šaljem još?

Što je to "potvrda kupnje"? Otiđi u Order na Banggoodu i imaš tamo gumbić "Print an Invoice" - klikni na to, isprintaj u PDF i to bi trebali prihvatiti. Ne zaboravi u mailu navesti PCP.

17 godina

Odeš ovdje http://www.banggood.com/account.php?action=view_orders

Klikneš na narudžbu, ispišeš u PDF, pošalješ to pošti na mail i e je to to.

11 godina
neaktivan

na kojoj stranici mogu upisati i pratiti tracking number koji ide RE.....SE ,a na kojoj onaj koji pocinje sa slovom A pa ima dosta brojeva poslije?

0 1 hvala 0
17 godina
moderator
11glava11 kaže...

na kojoj stranici mogu upisati i pratiti tracking number koji ide RE.....SE

Pročitaj prvu poruku: http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx

11glava11 kaže...

a na kojoj onaj koji pocinje sa slovom A pa ima dosta brojeva poslije?

Na Bangoodu. Klikneš na taj broj. Može li jednostavnije?

11 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
11glava11 kaže...

na kojoj stranici mogu upisati i pratiti tracking number koji ide RE.....SE

Pročitaj prvu poruku: http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx

11glava11 kaže...

a na kojoj onaj koji pocinje sa slovom A pa ima dosta brojeva poslije?

Na Bangoodu. Klikneš na taj broj. Može li jednostavnije?

nasao sam 17track.net za oba.

zapravo i ne moze jednostavnije :) 

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 1:20 (11glava11).
15 godina

Stigao jučer Cubot, i sve 5 :) ali  imam jedan veliki problem sa TELE 2 mrežom, često mi se prilikom dolaznog poziva znači kad mene drugi zovu na mob javlja govorna poruka "Vaš zahtjev je odbijen". E sad mislio sam da je to nešto vezano samo kad je data promet ukljucen  ali nije samo tada. najgore što malo radi malo ne radi.
imate možda kakvu ideju, možda je nesto u postavkama?
hvala

0 0 hvala 0
17 godina
Probaj rucno namjestit mrezu. Mislim da se mozes kacit na ht. Nisam siguran, vrijedi probati.
15 godina
neaktivan

dal si isključio 3g ? ako nisi probaj isključit...

11 godina
neaktivan

Jucer i meni stigao. Folija preko ekrana nije najbolje stavljena, po rubovima su rupe, al inace sve ostalo je ok. Stavio sam Miui rom, no nemam nikakvog marketa, pa sam skinuo google play apk i instalirao, no nezeli ga podici. Ima netko kakav prijedlog marketa koji radi na Miui romu i link na download? Hvala

0 0 hvala 0
15 godina

znači što sada trebam sve psotavke prebaciti na 2G?

kako ću onda na net na 3G svaki puta manualno prebacaivati to je gnjavaza

da prijedjem na neku drugu mrežu?

17 godina

Probaj ovo. Ako ne, onda predji na drugu mrezu. Samo prebacis broj na Simpu npr. i ostane ti sve.

Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice