Chromecast i sl.

poruka: 3
|
čitano: 2.172
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Chromecast i sl.

lp ljud,neznam gdje bi smjestio ovu temu pa posto eto najvise preko mobitela ili pak tableta ide ova stvar,pa sam otvorio u tabu mobiteli. zanimaju me iskustva s chromecastom? te dali postoji neki uredaj isti tj slican tome a da je npr bolji,ili pak jeftiniji itd? 

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Chromecast i sl.

Moje iskustvo sa Chromecast je to da sam i više nego zadovoljan. Relativno jeftin uređaj uboden u stariji plazma tv dobio sam smart tv. Strimam sa mobitela i sa pc-a najviše sa youtube-a. Aplikacija za android i windowse koje komuniciraju sa chromecastom je sve više. Jako mi je bilo bitno da se i moji ukučani koriste chromecastom. A upravo se to i dogodilo. Videostream for Google Chromecast je app za chrome preglednik i s njim srtrimam video sa pc-a na tv. Istaknuo bih popcorn time kojeg imam i na android mobitelu i na pc-u.  

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2015 14:04 (mattafrx).
16 godina
Chromecast i sl.

Evo zanimljiva stranica za stream tv programa iz  m3u liste na chromecast: https://pwnt.dk/chromecast 

Skinem m3u listu otvorim je sa notepadom i kopiram url programa koji zelim gledati. Zalijepim u pwnt.dk/chromecast i play.

U najavi je novi vlc koji ce imati podrsku za chromecast pa ce biti jos lakse strimanje m3u lista na chromecast.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2015 14:03 (mattafrx).

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice