BlackBerry crn ekran! Pomoc pls:)

poruka: 5
|
čitano: 2.196
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Znaci imam problem:) imao sam iphone 3gs ali sam ga prekjucer slupo i u ormaru sam imao blackberry storm koji vec duze vrjeme tamo stajao cca 2 god… jucer ga izvadim van stavim na punjac i pokusam upaliti ali nista… ekran svijetli ali nema boje niti nikakvog tona… mobitel nikad nije pao ili nesto da bi se ekran ostetio… sve tipke svijetle one 4 ispod ekrana ali ekran je crn do danas ujutro… pokusao sam ga upali i danas ujutro i onda mi se pojavio crno bijel ekran ko kad na tvu nema signala onako snijeg… molim vas ako ko zna u cemu je problem neka mi pomogne:) sad sam bez moba aa treba mi hitno:)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moze molim vas kakva pomoc?:/

0 0 hvala 0
17 godina

Postoji "fora" s BB-om, barem je tako kod mog Bolda 9000, da kad se baterija u potpunosti isprazni (mobitel se isključi) i ti ju ne napuniš,  nakon nekog vremena više nije moguće puniti bateriju, pa time ni uključiti uređaj. Rješenje je da bateriju izvadiš iz uređaja i vratiš ju nakon jedno 48 sati. Na taj način se nešto resetira, nisam zapamtio točno što...

Samo, kod mene je slučaj bio da uređaj nije pokazivao nikakve znakove života (ledica, osvjetljenje tipki, ekran...). Svakako pokušaj gornji trik, pa javi. Sretno!

A legend says that Chuck Norris was intended to be included as a wonder/unit in Civ4 but was removed due to a seemingly irreparable bug that allowed his creator to defeat UN in less than one turn.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 8:24 (Leprechaun).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: BlackBerry crn ekran! Pomoc pls:)
Leprechaun kaže...

Postoji "fora" s BB-om, barem je tako kod mog Bolda 9000, da kad se baterija u potpunosti isprazni (mobitel se isključi) i ti ju ne napuniš nakon nekog vremena, više nije moguće puniti bateriju, pa time ni uključiti uređaj. Rješenje je da bateriju izvadiš iz uređaja i vratiš ju nakon jedno 48 sati. Na taj način se nešto resetira, nisam zapamtio točno što...

Samo, kod mene je slučaj bio da uređaj nije pokazivao nikakve znakove života (ledica, osvjetljenje tipki, ekran...). Svakako pokušaj gornji trik, pa javi. Sretno!

I meni se to sa Boldom dogodilo i taj "trik" ga je ozivio.

14 godina
neaktivan

Hvala na pomoci:) danas cu probati s tom forom ali nisam bas siguran da je to problem:S

=U=

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice