- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Postoji "fora" s BB-om, barem je tako kod mog Bolda 9000, da kad se baterija u potpunosti isprazni (mobitel se isključi) i ti ju ne napuniš, nakon nekog vremena više nije moguće puniti bateriju, pa time ni uključiti uređaj. Rješenje je da bateriju izvadiš iz uređaja i vratiš ju nakon jedno 48 sati. Na taj način se nešto resetira, nisam zapamtio točno što...
Samo, kod mene je slučaj bio da uređaj nije pokazivao nikakve znakove života (ledica, osvjetljenje tipki, ekran...). Svakako pokušaj gornji trik, pa javi. Sretno!
Postoji "fora" s BB-om, barem je tako kod mog Bolda 9000, da kad se baterija u potpunosti isprazni (mobitel se isključi) i ti ju ne napuniš nakon nekog vremena, više nije moguće puniti bateriju, pa time ni uključiti uređaj. Rješenje je da bateriju izvadiš iz uređaja i vratiš ju nakon jedno 48 sati. Na taj način se nešto resetira, nisam zapamtio točno što...
Samo, kod mene je slučaj bio da uređaj nije pokazivao nikakve znakove života (ledica, osvjetljenje tipki, ekran...). Svakako pokušaj gornji trik, pa javi. Sretno!
I meni se to sa Boldom dogodilo i taj "trik" ga je ozivio.
Hvala na pomoci:) danas cu probati s tom forom ali nisam bas siguran da je to problem:S