Backup kontakti i SMS sa Iphone 4S na Iphone 6

poruka: 7
|
čitano: 1.570
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Dakle, u firmi moram za dva mobitela (s oko 500, 600 kontakata) prebaciti sve kontakte i SMS-ove na nova dva Iphone 6. 

Koristim Android oduvijek i nisam detaljno upoznat s IOS-om i sistemom tog svega...Kako najjednostavnije odraditi sve, a da sam sto posto siguran da će mi prebaciti baš sve kontakte i sve SMS-ove?

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Backup kontakti i SMS sa Iphone 4S na Iphone 6
Zvorinim kaže...

Dakle, u firmi moram za dva mobitela (s oko 500, 600 kontakata) prebaciti sve kontakte i SMS-ove na nova dva Iphone 6. 

Koristim Android oduvijek i nisam detaljno upoznat s IOS-om i sistemom tog svega...Kako najjednostavnije odraditi sve, a da sam sto posto siguran da će mi prebaciti baš sve kontakte i sve SMS-ove?

Hvala

Ako su ti svi kontakti na gmail acc-u onda se samo s istim tim gmail acc-om prijaviš na iosu i to ti je to ;) evo i SS.

EDIT:
Evo ss.

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2015 12:55 (kruskar).
11 godina
neaktivan

Ok,  recimo da je to rješenje za kontakte (ako tko ima još neko alternativno neka napiše).

Koja je ideja za SMS?

Hvala

14 godina
Zvorinim kaže...

Ok,  recimo da je to rješenje za kontakte (ako tko ima još neko alternativno neka napiše).

Koja je ideja za SMS?

Hvala

E sad to s sigurnošću ne mogu reć,ali postoji i za to naćin,vjerojatno isto putem gmaila.

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
14 godina

Možda lupam glupost, ali, kopirati SMS poruke, nekako mi se to čini nemoguće! 

Možda, sejvanjem u nekakv cloud, iCloud, makar, ja osobno nisam takvo nešto nikada polušao učiniti, ali za mailove je evidentno da se sami prenesu, čim ukucaš svoj mail. 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

sigurno je da se moze napraviti backup SMS-ova.

13 godina
Zvorinim kaže...

Hvala

Probaj ovo: https://support.apple.com/en-us/HT201196

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice