Mozes nam dat link odakle si preuzeo firmware jer na sluzbenim ga stranicama barem ja ne vidim :S
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav,
evo prvo problea sa mojim zenom. Do prije nekoliko dana sve je uredno radilo, nakon updatea mi se počelo ovo događati( barem mislim).
znaci, kada me netko zove, javim se i mrtva tišina. Bez obzira sto s druge strane netko nesto govori ja nista ne cujem. Mobitel nije na mute il slično.
kada ja UPutim poziv sve je u redu jedino kod dolaznih je problem.
Probao sam slijedece, kada me netko zove stisnemm ikonicu " na čekanje" i onda proradi.
da li znate u cemu bi moga biti problemm?
hvala
Mene wifi zeza, nije mi baš nešto asus iskreno
Noted!!
Please be noted that there might be chances that users can't hear voices when answering phone calls after updating V2.22.40.53.
If above situation ever happens,please follow the steps below to fix:
1.Setting->Sound
2.Click"Dial pad touch tones"
Noted!!
Please be noted that there might be chances that users can't hear voices when answering phone calls after updating V2.22.40.53.
1.Setting->Sound
Bas ovo. Kod mene je ovaj problem bio :S
Imas pivo druze
Noted!!
1.Setting->Sound
Bas ovo. Kod mene je ovaj problem bio :S
Imas pivo druze
puno hvala na pomoci :D
Moze link od update?
Moze link od update?
over teh air ;)
Dva su nacina nadogradnje,Fota ili preuzimanja firmwarea preko asus stranice te stavljanje istog na memoriju telefona,uredjaj bi trebao firmware te pokrenut nadogradnju (pazite da odaberete nadogradnju za vas telefon CHT,WW,TW su tri razlicita firmwarea!!!)
Dva su nacina nadogradnje,Fota ili preuzimanja firmwarea preko asus stranice te stavljanje istog na memoriju telefona,uredjaj bi trebao firmware te pokrenut nadogradnju (pazite da odaberete nadogradnju za vas telefon CHT,WW,TW su tri razlicita firmwarea!!!)
a koji da skinem?
Izasao android lollipop al samo za korisnike TW vezije sustava.nadam se da i nama sljedi brzo.
Jel se bar poboljšao zenUi?
Ovaj mi se nikako ne sviđa, i baterija je koma, nikad mi dan ne izdrži uz 2h sot :(
Ovaj mi se nikako ne sviđa, i baterija je koma, nikad mi dan ne izdrži uz 2h sot :(
Meni je zenUI stvarno dobar, navikao sam se na njega i bas mi odgovara.
A sto se tice baterije, zadjni update mi je produzio bateriju za 25-30% i prezadovoljan sam sada
Jel normalno kad notif bar povučem da se uvijek otvore quick settinzi? Nezz, meni nakon tog updatea i dalje baterija curi
meni je znala izdržati i puna 2 dana
Jel normalno kad notif bar povučem da se uvijek otvore quick settinzi? Nezz, meni nakon tog updatea i dalje baterija curi
To se i meni desilo jednom, ili dva puta mozda ali imam zaista tonu dodataka na androidu, pa sam nakon restarta rijesio taj problem!
jel izasao onda lollipop za ovaj model zenfona? https://www.alzashop.com/asus-zenfone-5-a501cg-8-gigabytes-gold-d2139134.htm
Lako tako kad ti mob leži kraj tebe u standby. Ja dosta mobova mjenjam konstantno i imam neki svoj useage pattern. Na m8 3.5-4.5 sot, na m7 do 3.5h, i sad na asusu 2h...
Dobar mob sveukupno, ali nije za mene, ako je netko zainteresiran ide na prodaju :)
koji model imas i kada si ga kupio?
Lako tako kad ti mob leži kraj tebe u standby. Ja dosta mobova mjenjam konstantno i imam neki svoj useage pattern. Na m8 3.5-4.5 sot, na m7 do 3.5h, i sad na asusu 2h...
Dobar mob sveukupno, ali nije za mene, ako je netko zainteresiran ide na prodaju :)
manje troši na wifi-ju nego kad je na 3g
pa na svakom mobu wi-fi trosi manje od 3g-a
pa na svakom mobu wi-fi trosi manje od 3g-a
Pogotovo na zenu, definitivno se ne isplati imati upaljen data package non stop
1:38 sot, ali vecinom je bio youtube prek 3g-a. Bas ga jede 3g jao
Izasao lollipop za Asus zenfon sa ww softwareom tako da ljudi navalite!
Mozete ga preuzeti ovdje ako vam ne radi fota kao meni...
http://www.asus.com/Phones/ZenFone_5_A501CG/HelpDesk_Download/
jao, tko ide na pijanku i tipka po mobitelu :)
jao, tko ide na pijanku i tipka po mobitelu :)
SA pijanke :P
Jel se na isti način flasha sa KK na Lolipop, uđe se u recovery onda na PC u cmd-u preko opcije sideload, ili treba nešto drugačije?Kakvi su utisci?
Jel se na isti način flasha sa KK na Lolipop, uđe se u recovery onda na PC u cmd-u preko opcije sideload, ili treba nešto drugačije?Kakvi su utisci?
ja sam skinuo update sa linka sto je kolega stavio i samo ga prebacio na mob (zip file) i automatski mi je ponudio update i sve gotovo u cca 10ak min mozda
da li je netko nadogradio na Lolipop je li to beta ili gotovi software vidim da se jučer pojavila nadogradnja na V2.22.40.54 sad nemam više pojma što staviti