Kako u GIMPu napraviti watermark ??? Znam da se ide negdje u blending options, samo kaj ja nemogu to naći (imam neku ekstenziju koja napravi to za mene ali samo u kutovima, a ja bi htio gdje god hoću na slici)... Molim pomoć.
Watermark GIMP 2
- poruka: 15
- |
- čitano: 7.497
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šta nitko ne koristi GIMP, vjerujem da ovi koji ga koriste znaju to... Dajte gospodo... molim Vas... bitno mi je, već mi je zatrebalo par puta, pa sam morao raditi u photoshopu, a hoću u potpunosti prijeći na GIMP...
Kako u GIMPu napraviti watermark ??? Znam da se ide negdje u blending options, samo kaj ja nemogu to naći (imam neku ekstenziju koja napravi to za mene ali samo u kutovima, a ja bi htio gdje god hoću na slici)... Molim pomoć.
u svemu se slazem osim u onome da je Kizmar dao odgovro na pitanje, jer nije. sad cemo vidjet sto ustvari Kublach treba.
Sorry kaj kasnim na svoju temu... xD
r420r je dao link na točno to šta trebam... - Hvala...
@Veliki brat...
Nisam mislio biti bezobrazan, ali nije fer ni korektno dati onaj link na GOOGLE. Iz mojih postova, kada odgovaram nekome na problem se vidi da znam guglati, te ako već nekome nešto odgovaram, ne odgovaram u stilu proguglaj pa mi reci, nego dam točno određeni link ili ako već treba napišem po koracima šta se radi...
E sad imam još jedno pitanje za GIMP pa neću kliknuti gumbić prihvati kao rješenje iako je na moje prvo pitanje u potpunosti odgovoreno.
Kako u GIMPu zamutiti dio slike (npr. ono kao na televiziji šta zamute lice da se nevidi...) ?
Kako u GIMPu zamutiti dio slike (npr. ono kao na televiziji šta zamute lice da se nevidi...) ?
Hvala svima koji su pomogli ;)...