Watermark GIMP 2

poruka: 15
|
čitano: 7.497
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Watermark GIMP 2
pitanje

Kako u GIMPu napraviti watermark ??? Znam da se ide negdje u blending options, samo kaj ja nemogu to naći (imam neku ekstenziju koja napravi to za mene ali samo u kutovima, a ja bi htio gdje god hoću na slici)... Molim pomoć.

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Watermark GIMP 2
autorov komentar

Šta nitko ne koristi GIMP, vjerujem da ovi koji ga koriste znaju to... Dajte gospodo... molim Vas... bitno mi je, već mi je zatrebalo par puta, pa sam morao raditi u photoshopu, a hoću u potpunosti prijeći na GIMP...

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Watermark GIMP 2

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Watermark GIMP 2
autorov komentar
Kizmar kaže...
 Majstore... Ja sam to napravio... da to nisam napravio nebi otvarao temu... kužiš ??? Ja zato nemam puno problema, ali kada naiđem, proguglam i AKO ne nađem postavim temu i eto... dobijem ovakav odgovor...
Kublach
16 godina
neaktivan
Watermark GIMP 2

Misliš na ovak nešto?

0 0 hvala 0
17 godina
Kublach kaže...
Kizmar kaže...
 Majstore... Ja sam to napravio... da to nisam napravio nebi otvarao temu... kužiš ??? Ja zato nemam puno problema, ali kada naiđem, proguglam i AKO ne nađem postavim temu i eto... dobijem ovakav odgovor...
O majko mila, koliko razmaženih genijalaca na ovome svijetu... Da nisi tako sposoban i inteligentan, vidio bi da ti već prva dva linka daju odgovor na tvoje pitanje. Drugi odgovor je čak i skripta s komentarima što koja naredba radi.

Prvo si lijen, onda si razmažen i onda si još bezobrazan?
Evo, upravo sam te prijavio iako znam da u pravilima ne postoji karton za idiotizam. Ali ako si se već usudio vrijeđati čovjeka koji ti odgovori na post, barem neka negdje ostane zabilježeno da ima normalnih ljudi koji tvoje ponašanje smatraju neprimjerenim.
Pazi, gledam te!
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

jedini koji je bezobrazan je Kizmar. da je meni ovako nesta napravio, jednako bi reagirao kao i Kublach. tebi predlazem da sam sebe prijavis zbog idiotizma i ne mijesas se u teme o kojima nista ne znas.

@Kublach

ne znam jel si mislio na nesta ovakvo?

17 godina
Kublach kaže...

Kako u GIMPu napraviti watermark ??? Znam da se ide negdje u blending options, samo kaj ja nemogu to naći (imam neku ekstenziju koja napravi to za mene ali samo u kutovima, a ja bi htio gdje god hoću na slici)... Molim pomoć.

Kublach kaže...
Kizmar kaže...
r420r kaže...

jedini koji je bezobrazan je Kizmar. da je meni ovako nesta napravio, jednako bi reagirao kao i Kublach. tebi predlazem da sam sebe prijavis zbog idiotizma i ne mijesas se u teme o kojima nista ne znas.

@Kublach

ne znam jel si mislio na nesta ovakvo?

Ne, Kizmar nije bezobrazan. Kublach je postavio pitanje i dobio odgovor. Nakon toga je odlučio biti drzak i bezobrazan, zapravo ničim izazvan. Ja ne vidim da je igdje pitao za watermark brush?! Pitao je za vodeni žig i dobio odgovor u tom smislu. Što se tiče toga što ja znam, a što ne, osim što nije tema ovdje, molim te da ne pretpostavljaš moje vještine, jer o njima zaista nemaš pojma...

Koliko vidim, nemaš pojma niti što Kublach zapravo želi i jesi li mu uopće odgovorio na pitanje. Nadam se da si pogodio njegove potrebe, jer bi ovo nagađanje moglo potrajati...
Pazi, gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2009 14:53 (Veliki Brat).
17 godina
neaktivan

u svemu se slazem osim u onome da je Kizmar dao odgovro na pitanje, jer nije. sad cemo vidjet sto ustvari Kublach treba.

17 godina
neaktivan
Watermark GIMP 2
autorov komentar

Sorry kaj kasnim na svoju temu... xD

r420r je dao link na točno to šta trebam... - Hvala...

@Veliki brat...

Nisam mislio biti bezobrazan, ali nije fer ni korektno dati onaj link na GOOGLE. Iz mojih postova, kada odgovaram nekome na problem se vidi da znam guglati, te ako već nekome nešto odgovaram, ne odgovaram u stilu proguglaj pa mi reci, nego dam točno određeni link ili ako već treba napišem po koracima šta se radi...

E sad imam još jedno pitanje za GIMP pa neću kliknuti gumbić prihvati kao rješenje iako je na moje prvo pitanje u potpunosti odgovoreno.

Kako u GIMPu zamutiti dio slike (npr. ono kao na televiziji šta zamute lice da se nevidi...) ?

Kublach
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2009 17:03 (Kublach).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje
Kublach kaže...

Kako u GIMPu zamutiti dio slike (npr. ono kao na televiziji šta zamute lice da se nevidi...) ?

oznaciti dio slike i pod filterima odabrati blur?
17 godina
neaktivan
Watermark GIMP 2
prihvaćeno rješenje

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Watermark GIMP 2
autorov komentar

Hvala svima koji su pomogli ;)...

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kizmar kaže...
 hehe, bas fora. ovo bi trebalo stavit kao obavezni tutorial kad se prvi put pokrene firefox/ie/opera.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2009 20:00 (nadimak888).
17 godina
Kizmar kaže...
Hahaha, svaka čast, majstore! Ovo je bolje od gubljenja živaca - traži malo više vremena, ali efekt je sto puta bolji =D
Pazi, gledam te!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice