Mrežna "oglasna ploča"

poruka: 8
|
čitano: 1.240
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mrežna "oglasna ploča"

Trebao bih pomoć vezano za sljedeći problem. Naime kako u tvrtki u kojoj radi imamo nekoliko vozila i salu za sastanke, trebao bih nekakvu virtualnu oglasnu ploču u koju bi se moglo unositi planer putovanja i korištenja sale za sastanke. Dakle trebao bih kao jedan kalendar u koji kad netko nešto upiše ili obilježi, da se taj događaj u nekom vremenu proslijedi na mail i vidi samo određenoj skupini ljudi, tako da budu obaviješteni.

Hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Mrežna "oglasna ploča"

- Outlook ?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
Mrežna "oglasna ploča"

To se zove sharepoint, mi na poslu koristimo windows sharepoint services. Inače to je web aplikacija..

Random chance seems to have operated in our favor.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da, Outlook možda, ali je problem što dosta njih nema Outlook nego Outlook Express, tako da to odmah pada u vodu

15 godina
neaktivan

pretpostavljam da nije besplatan, a nekako mi izgleda da ga treba instalirati na server....

16 godina

-besplatno se najviše koristi skype, mada ovo što si naveo nema... ali je za grupu ljudi i stalni kontakt praktičnije od mobitela (ako se gleda kao SMS..)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
Neo83 kaže...

pretpostavljam da nije besplatan, a nekako mi izgleda da ga treba instalirati na server....

Od microsofta je rijetko šta besplatno :)

Da na server to ide i pristupa joj se preko web sučelja..

Random chance seems to have operated in our favor.
15 godina
neaktivan

Mislio sam nešto takvo složiti preko yahoo groups-a, međutim tko god htio postaviti kakav ticket na kalendaru, mora se logirati na yahoo. Dakle banana.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice