30 kuna ko mi riješi problem ograničenja traffica

poruka: 9
|
čitano: 2.195
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pozdrav imam veliki problem koji mora biti riješen do sutra do 12 sati.
Znači imam Tele 2 mobilni internet te 20 gigabajta mjesečno prometa,što je 700 mb dnevno prometa,tražim več 15 sati program koji može ograničiti dnevno promet na 700 mb i koji radi !!!!!!! i koji je besplatan ili trial.-znači moram ograničiti dnevnu potrošnju prometa na 700 mb znači po DANU i jako mi je hitno da saznam tu inforamaciju,tko mi pomogne neka ostavi adresu na pm te ču mu poslati 30 kuna na kučnu adresu,jebiga ako mi ne vjerujete ne vjerujete,ja sam čovjek a ne govno i vlasnik sam firme te mi treba da ograničim zaposlenicima internet jer idu na teren i ima ih više.....HVALA PUNO SVAKOME

1 0 hvala 0
15 godina
Re: 30 kuna ko mi riješi problem ograničenja traff

Možeš napisati koje programe si ti isprobao da njih preskočim u potrazi?

Evo brzinski sam našao par linkova pa ako niste pogledajte

http://www.netlimiter.com/download.php  ovaj zadnji je free

http://limit-internet-traffic.winsite.com/  tu ima dosta programa, valjda jedan bude radio kako treba

15 godina
Sta nebi net limiter trebao raditi
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

ne radi net limter nema opciju limitanja veze na 700 mb dnevno ajmo poludit ću ne mogu naći nešto da funkcionira

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ti si gori od Scrooge McDuck-a.Vlasnik firme i daje samo 30 kuna.Mene bi bilo sramota to napisati(ponizavas ljudsko dostojanstvo).Da si posten covjek dao bi 300 kuna.Ali ne,treba nesto ponjeti i u grob.

P.s. Lakše će deva proći kroz ušicu igle, nego bogataš ući u kraljevstvo nebesko. (Evanđelje po Mateju)

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan

imam program koji se zove DU Meter i u opcijama ima mogucnost da se postavi dnevni limit ,

tjedni ili mjesecni . Na doseg limita moze se odabrati sta da napravi , npr. blokira sve veze ,

posalje mail , ... ima ih jos par komada.

Pogram je free al samo 30 dana , poslije je oko 20 dolara , nisam siguran

15 godina
neaktivan
17 godina
Beretta kaže...

Ti si gori od Scrooge McDuck-a.Vlasnik firme i daje samo 30 kuna.Mene bi bilo sramota to napisati(ponizavas ljudsko dostojanstvo).Da si posten covjek dao bi 300 kuna.Ali ne,treba nesto ponjeti i u grob.

P.s. Lakše će deva proći kroz ušicu igle, nego bogataš ući u kraljevstvo nebesko. (Evanđelje po Mateju)

sta oces ti, ovo je forum, tu i jesmo da jedni drugima pomazemo, a covjekova je dobra volja sto ce nekom poslat pare za cevape ako pomogne. jesi bahat

14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice