Usb adapter

poruka: 8
|
čitano: 1.096
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Usb adapter

Pozdrav!

Trebao bi adapter posto nemogu spojit komp i ruter s kablom. Ruter je na 1 katu a komp na 3.

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
moderator
Re: Usb adapter

Što to tebi uopće treba i kakvu pomoć želiš?

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
9 godina
neaktivan
Sry krivo sam se izrazio trebo mi antenu s kojom bi se mogao povezat na tu udaljenost pa ako mi mozete preporucit neku.

0 0 hvala 0
15 godina
moderator
Usb adapter

Ovako nešto bi ti trebalo bit dovoljno

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=TL-WN722N

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Goscer kaže...
Sry krivo sam se izrazio trebo mi antenu s kojom bi se mogao povezat na tu udaljenost pa ako mi mozete preporucit neku.

Bilo koji s odvojivom antenom + malo bolja antena. Koliko bolja antena je potrebna ovisi o puno faktora (kakva beton, ima li namještaja između, koliko se ljudi zadržavaju na putu signala).

Ako su na istom brojilu možda ti je sigurnija opcija bila mreža preko strujih kablova (powerline).

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
9 godina
neaktivan
2 su brojila nazalost.
16 godina
odjavljen
Usb adapter

A da li je vlasnik routera upoznat s tvojim namjerama? Možda bi se dalo i na strani routera nešto optimizirati.

Imaš na mobitelima WiFi monitor aplikacije koje ti daju pregled jačine signala, traženje kanala na kojem je najmanji šum i slično. Takva mjerenja, pod uvjetom da mobitel vidi ikakav signal, mogu dati okvirne podatke o potrebnoj opremi.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ja sam vlasnik rutera. Brat ima airlive wl-1700USB u sobi pored isto na 3 katu njemu zna tu i tamo zalagat dok igra al vise manje signal je uredu.Razmisljao sam mozda o kupovini drugog rutera pa da ga stavim izmedu kompa i prvog rutera pa da radi kao extender ako antena ne bude hvatala dobro.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice