Tele2 USB stick problem

poruka: 3
|
čitano: 5.347
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Tele2 USB stick - instalacija puca

Susjed me zamolio da mu instaliram na njegovom laptopu Tele2 USB stick.
Prilikom instalacije programa koji je na sticku (Tele2 Connect) a i druge verzije koje sam skinio sa neta, dobivam poruku: Installation of Tele2 Connect failed.
Deinstalrianja, iskljucaivanja AV-a, firewalla, skeniranja virusa, ciscenja registry-a i sl tome nisu pomogla.
Isti program na mom PC-u se normalno instalira.

Sve mu ostalo na laptopu radi uredno, USB portovi su ok, Win 7 su stabilni, sve izgleda ok.

Ima li ko slicna iskustva?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tele2 USB stick problem

Danas sam kupio taj stick i start paket i dešava mi se slična stvar.

Mislio sam ga koristit na starijem laptopu sa windowsima xp SP3. Laptop radi vrlo stabilno i ima sve najnovije zakrpe. Pokušam instalirat, krene instalacija i pojavi se poruka installation failed.  Onda sam pokušao instalirat na kompu gdje imam dual boot win xp i win 7. Na win xp instalacija se završi ali jedno dvije tri sekunde nakon završene instalacije pojavi se BSOD i komp se restarta. Čim ubacim  stick opet BSOD i restart. Na kraju pokušam instalirat na win 7 i instalacija prođe u redu nema BSOD-a, nema restarta, čini se da je sve ok, program me traži pin ali nisam aktivirao karticu jer ako je ne mogu koristit na laptopu sa win xp onda mi ni ne treba. Izgleda da se radi o katastrofalnoj podršci za win xp budući da na win7 problema nema. Morat ću vratit to smeće sutra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tele2 USB stick problem

Tek nakon nove instalacije Windowsa 7, uspio sam instalirati program.

Na staroj/postojecoj instalaciji Windowsa 7, instalacija je pucala, iako su sve zakrpe instalirane, sistem je stabilan, sve drugo radi.

Sta je tu je, covjek je zadovoljan sta mu sad stick radi, krivi losu podrsku Windowsa prema Tele2 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice