Simens Gigaset SX763

poruka: 5
|
čitano: 3.402
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Simens Gigaset SX763

Ovako,od T-coma sam dobio tj.kupio(1kn)wlan router i ja postavim i ja sve ljepo postavim i idem se ja priključit bežićno na internet i traži me šifru!!!!!

A ja nisam postavio nikakvu šifru.

Ima li netko istih iskustava pa da mi pomogne???Neodlučan

Hvala!!

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Simens Gigaset SX763

To je inicijalna lozinka koju si trebao dobiti od operatera. Ako nisi dobio ili ne možeš naći, najjednostavnije ti je resetirati uređaj, što se radi pritiskom na gumb s donje strane uređaja (u tom slučaju, poništavaju se kompletne postavke uređaja).

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2009 13:51 (macak).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Simens Gigaset SX763

Evo ga riješio sam problem,ali hvala!!!

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Simens Gigaset SX763

Da ne otvaram bezveze novu temu a tice se doticnog rutera, da li se moze kako ubacit neki drugi firmware i tako oslobodit sva 4 porta? Ruter je ko Fort Knox. Zakljucan je sa svih strana. Ako netko ima ikakve informacije u svezi ovog molim lijepo da javi mada mislim da nema pomoci.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Simens Gigaset SX763

Mislim da ne možeš. (Naravno ako govoromo o T-Com/Iskon ruteru) Jer su oni centralno održavani i ti na lokalnoj razini praktički možeš ga samo resetirati  i to je to. Bilo kakve izmjene firmwarea i slično zaboravi.

Ovo gore je otprilike odgovor koji bi dobio od T-Com korisničke podrške. 

Prava istina je naravno drugačija. Naravno da se može, da puno ne duljim, potraži na netu ima riješenje, za početak ti darujem jedan link. Čak je na hrvatskom :-)

LINK:

http://groups.google.com/group/hr.comp.adsl/browse_thread/thread/8e6ef2c3fb459176/2bfb2df518d92f11?show_docid=2bfb2df518d92f11

Pozdrav!!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2010 19:14 (merlin10).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice