Routeri & Adapteri

poruka: 4
|
čitano: 1.570
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Routeri & Adapteri

Prvo Zdravo.

Ja imam problem, ne znam kako da poboljsam internet na perifernom racunaru. Imam DIR-635 Wireless N Broadband Router i 54Mbps Wireless USB Adapter TL-WN321G*-

Moj net paket je netflat4 ADSL, http://www.bhtelecom.ba/4780.html .

Isao sam na speed test i prikazan mi je rezultat 2.92 Mbps, a trebao bi mi biti prema unit converteru 4.096 Mbps. Ovaj unit con. http://www.numion.com/calculators/units.html

Moje je pitanje, hoce li se udvostruciti moj download i upload ako nabavim za periferni racunar 150Mbps Wireless USB Adapter TL-WN721N?

*Ne otvaram cesto teme pa ne znam kako da dodam stranicu sa neta pa za vise informacija mozete pronaci Adapter ako sve navedene podatke copy&paste na google i I'm Feeling Lucky, a Router isto tako samo sto je data stranica treca po redu.

Ni Chuck Norris ne moze da nade Dzevada.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Routeri & Adapteri
Nece. Usko grlo ti je adsl linija. Odnosno operater ti ne daje svih 4 mbit brzine, vjerovatno ti je parica losa.
Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Routeri & Adapteri

I sta mislis sta bih trebao uraditi? Kome bih se trebao obratiti za poboljsanje parice?

Stampa
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Routeri & Adapteri

Shvatio sam sta se desava sa mojim internetom, izgleda da je moj paket bio netflat2 (do 2048/256 kbps) sve do 1.1.2012 god. od ovog datuma su me prebacili na netflat4 (do 4096/384 kbps). A sada samo moram cekati da se sve izjednaci i stabilizira kako bi mi brzina interneta stvarno bila kako oni kazu. :/

Stampa
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice