Problemi sa internetom

poruka: 6
|
čitano: 1.669
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problemi sa internetom

Pozz

Posto imam stvarno los internet da li bi mi ista pomoglo da uzmem neku mreznu karticu i da se preko nje povezem na neciji internet sadasnja maksimalna brzina je 2Mbs ali vrlo cesto opadne na 1Mbs pa i manje zbog toga da li bi mi pomoglo i da li me taj netko ako se povezem na njegov intenet moze otkriti

Ako bi mi pomogla mrezna kartica ili nesto drugo ako bi mi mogli preporuciti iz ove prodavnice

http://www.cybercomp.ba/index.php

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Problemi sa internetom

Krademo internet a. {#}

Valentin

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problemi sa internetom
eagle05 kaže...

Pozz

Posto imam stvarno los internet da li bi mi ista pomoglo da uzmem neku mreznu karticu i da se preko nje povezem na neciji internet sadasnja maksimalna brzina je 2Mbs ali vrlo cesto opadne na 1Mbs pa i manje zbog toga da li bi mi pomoglo i da li me taj netko ako se povezem na njegov intenet moze otkriti

Ako bi mi pomogla mrezna kartica ili nesto drugo ako bi mi mogli preporuciti iz ove prodavnice

prijatelj iz BiH(velika kladuša) isto ima 2 megabita pa se ne žali i ima pristojan ping.anyway to što bi ti radio je ilegalno

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
eagle05 kaže...

Pozz

Zašto ne uzmeš neku od operatera recimo, Optima, T-com itd pa zasad možeš bit pretplatnik samo za internet i imaš svoj net. A nije zgodno da od nekog kradeš pa čovjek šokira s velikim računom? Ili da najbolje da s susjedom dogovoriš da koliko njemu paltiš i onda smiješ surfat.

15 godina
Nello kaže...

Zašto ne uzmeš neku od operatera recimo, Optima, T-com itd pa zasad možeš bit pretplatnik samo za internet i imaš svoj net. A nije zgodno da od nekog kradeš pa čovjek šokira s velikim računom? Ili da najbolje da s susjedom dogovoriš da koliko njemu paltiš i onda smiješ surfat.

koliko sm skužio eagle je iz BiH,a ta opcija djeljenja neta je odlična ako su odnosi s komšijama dobri :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Problemi sa internetom

Nije meni lose 2Mbs ali vrlo cesto steka i skoro nikad nije 2Mbs nego puno manje.

A kad sam tek prikljucivao internet imao sma modem i sve to samo sam odmrzavao posto je bio iskljucen i dok ga nisu prikljucili ja sam sve spojio i pokusao ici na internet i bilo mi je super jer je brzina interneta bila preko 10Mbs ali ne znam kako sam to uspio jer nemam mreznu za wifi. I kad su mi ga prikljucili to je prestalo i krenula je brzina koja je amksimalno 2Mbs i to je rijetko. Ako mi mozete pomoci i reci da li neo zna kako bih mogao opet vratiti ovaj od 10Mbs, bio bih zahvalan. A nikome ne bi trebao doci velik racun jer su ovdje skoro svi operateri koji nude internet imaju flat pakete,tako da koliko god trosio nece doci veliki racun.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice