Treba mi novi monitor pa me zanim koje vi sugestije imate, ja sam si izabrao nekoliko pa ču ih pokazat:
Sad za kojeg mislite da je najbolji, koji se najmanje kvare,te koji imaju najkavlitetniju matricu?
Treba mi novi monitor pa me zanim koje vi sugestije imate, ja sam si izabrao nekoliko pa ču ih pokazat:
Sad za kojeg mislite da je najbolji, koji se najmanje kvare,te koji imaju najkavlitetniju matricu?

Kaj niko drugi nema nešto za reči? Mišljenje ili preporuka, bilo kaj?
Ovaj Samsung T200 su dosta hvalili tu po forumu. Govorili su da ima dobar kontrast, prikaz boja, odziv ,osvjetljenje. Ja bih uzeo ili njega ili onaj LG koji je po meni ljepsi a mora biti iste kvalitete kao T200. Kao sto je netko rekao neces nit sa jednim promasiti ali ja bih uzeo LG ili T200!
ako ti treba HDMI onda uzmi LG, a inače T200. imam T220 i monitor je zaista odličan.
Ne netreba mi hdmi, inače čuo sam da samsung ima najmanje grešaka na monitoru i da ti ga poprave ili vrate za 2-3 dana,ako ti se pokvari. Neznam stvarno prava dilekma između ta dva monitora, jedan i drugi su ljepi i dobri.
Ja isto namjeravam uzet novi monitor(22"), jel znate nesto o ovom 2233SN, vidim da je full hd, jedino mi malo upada u oci kaj je vga, jel to tak velika razlika izmedu vga i dvi?
Dobar je monitor asus bilo koji,
Niti jedan od ovih koje si naveo, pa ne znam ljudi božji kaj na ovom svijetu postoji samo LG i Samsung...ljepo si uzmi ViewSonic VX2433vm u Optimum online, pa si miran...bar te neće boljeti glava dali si dobio monitor sa ovom ili onom matricom..jesu Hrvati čudan narod !!
Ja bi uzeo lg zato jer i ja imam lg veoma dobro mi radi i nisam imao nikakve poteškoče.
Kako saznati ako je originalna samsungova matrica?
I kakve to ima veze kod monitora(mislim ako je original ili ne)?
Kako saznati ako je originalna samsungova matrica?
I kakve to ima veze kod monitora(mislim ako je original ili ne)?
A sad to mogu provijeriti tek kad dobijem monitor prije ne mog, a?
ja bih uzeo ovaj samsungov od 22" ili ako je manjak para ovaj lg...
ja bih uzeo ovaj samsungov od 22" ili ako je manjak para ovaj lg...
Koji 22"?
ovaj drugi po redu od tvojih...samsung p2250n....i tvoj link:
Evo što sam nakraju kupio Acer V233H, meni izgleda dobar, samo što nema dvi nego d-sub!
šteta, DVI je bolji.