Što mislite o ovom monitoru?

poruka: 42
|
čitano: 4.790
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
pitanje

ovaj sam monitor (LCD) našao u hgspotu za malu cijenu (2200kn a ima 24''). evo vam link, pa ocijenite sami. hvala na pomoći.

Kondomi su zakon, koristite ih i vi!

0 0 hvala 0
17 godina

To mi je sumnjivo za takvu cijenu 24 monitor pa da ima dobru sliku iako je to TN matrica ne bi ja to kupio drz se Samsunga te LG-a evo jedan sigurno bolji LG iako malo skuplji!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Što mislite o ovom monitoru?
autorov komentar
rambox kaže...

To mi je sumnjivo za takvu cijenu 24 monitor pa da ima dobru sliku iako je to TN matrica ne bi ja to kupio drz se Samsunga te LG-a evo jedan sigurno bolji LG iako malo skuplji!!!Cool

tip mi je u hgspotu reko da je ovaj benq ok. slažem se s tobom da je to sve malo sumnjivo, ali ako monitor neće dobro raditi, mogu ga ići zamijenit. a što se tiče LG-a, on ima veći odaziv (5ms) a benq, koji je jeftiniji ima manji (2ms), i ako se gleda po karakteristikama je bolji. 
16 godina
protjeran
autorov komentar

dajte ljudi pomozite

0 0 hvala 0
17 godina

Ma sigurno nije bolji taj Benq od ovog LG pusti ti kaj ti oni tam kazu nemaju oni pojima  Benq ce ti radit bit ce ispravan ali neces bit zadovoljan s slikom jer je takva kakva je a za to nema vracanja proizvoda a onih 5ms nek te ne zabrinjava to je dovoljno brzo za bilo koju igru i da LG ima jace osvjetljenje panela kaj nije svejedno tj400 prema Benq-ovih 300 taj LG je definitivno dosta bolji ali ti napravi kak hoces!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
autorov komentar
rambox kaže...

Ma sigurno nije bolji taj Benq od ovog LG pusti ti kaj ti oni tam kazu nemaju oni pojima  Benq ce ti radit bit ce ispravan ali neces bit zadovoljan s slikom jer je takva kakva je a za to nema vracanja proizvoda a onih 5ms nek te ne zabrinjava to je dovoljno brzo za bilo koju igru i da LG ima jace osvjetljenje panela kaj nije svejedno tj400 prema Benq-ovih 300 taj LG je definitivno dosta bolji ali ti napravi kak hoces!!!Cool

ma ne brine mene tih 5ms, nego je taj LG-ov, skuplji (za 500kn si kupim neku igru). a po čemu zaključuješ da je LGov monitor bolji od benqovog? ako se mjere po marki, onda je sigurno bolji, ali ovako... 
17 godina

LG je bolji i to je to ima kvalitetniju TN matricu ne mozes za malo love dobit 24 monitor a da ti slika bude dobra jedostavno moras ulozit vise love iako je za 24 monitor i 2.500 kuna malo no taj LG je dobar za multimediju filmove i igre!!!Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
autorov komentar

od kud ti to da ima kvalitetniju matricu? - to si negdje pročito ili kaj?

0 0 hvala 0
17 godina

prijatelju kupi tj benq neces se razocarati,kupio ga je moj prijatelj a on radi u hgspotu i kaze da je prezadovoljan,i ja cu si ga kupiti za par dana.

pusti sto drugi kazu.

nije moguce da samo samsung zna napraviti lcd ili lg

tu najvise placas brend,a kvaliteta je druga stvar

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crozoki kaže...

prijatelju kupi tj benq neces se razocarati,kupio ga je moj prijatelj a on radi u hgspotu i kaze da je prezadovoljan,i ja cu si ga kupiti za par dana.

pusti sto drugi kazu.

nije moguce da samo samsung zna napraviti lcd ili lg

tu najvise placas brend,a kvaliteta je druga stvar

Ako mogu ubacit malo u offtopic, samsung nema dobre lcd-ove i tu je kraj
Intel Core 2 Duo E8500 i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
17 godina
neaktivan
Sonny kaže...
crozoki kaže...
 S ovim se NE SLAŽEM nimalo
ja mislim da SAMSUNG ima odlične LCD-ove
Sad ovisi koja je serina (BW itd)
Imam 20''  2032BW i slika je fantastična

Za druge neznam
17 godina
neaktivan
Gamer-gts kaže...
Sonny kaže...
crozoki kaže...

Za druge neznam
 Imao sam dva samsung lcd monitora i dok nisam kupio DELL-a nisam znao sto je monitor.
Poštujem tvoje mišljenje.. ne želim prepirku.
Intel Core 2 Duo E8500 i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
17 godina

Kak si dosao do tog zakljucka da samsung nema dobre monitore, jesi vidio kako izgleda slika na recimo jednom 2232BW s originalnim panelom a izgleda odlicno ak izuzmemo vidljive kutove! Taj Benq ima VGA prikljucak a DVI nema pa to nikak nije dobra kupnja!!!Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ja nikidan uzea benq e2200hda i prezadovoljan dobri monitori a jeftini

ja bi ga uzea na tvom mistu

ovi moj je best buy

a taj još hd i dobra reza

ma uzmi ga

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Kak si dosao do tog zakljucka da samsung nema dobre monitore, jesi vidio kako izgleda slika na recimo jednom 2232BW s originalnim panelom a izgleda odlicno ak izuzmemo vidljive kutove! Taj Benq ima VGA prikljucak a DVI nema pa to nikak nije dobra kupnja!!!Cool

Jesam, jesam :)
Naravno da nije dobra kupnja Izlanuo se
17 godina
neaktivan

Za druge neznam
 Imao sam dva samsung lcd monitora i dok nisam kupio DELL-a nisam znao sto je monitor.
 Bez brige ja nemam namjeru se svađat s bilo kime na ovom forumu
ja sam samo dao svoje mišljenje
Samsungi su jako dobri za tu cijenu koju imaju
ALI DELL su NAJJBOLJI koji postoje(jedino EIZO je konkurencija)
Samo kažem jer DELL puno koštaju(3100kn 20'')
a SAMSUNG 20'' 1400kn

Pozdrav!
17 godina

Taj Dell kojeg si kupio najvjerojatnije nema TN matricu nego ili S-ips ili Pva ili koja vec je pa normalno da je slika bolja ali za normalnog korisnika koji se ne bavi profesionalno nekim preciznim stvarima na monitoru kvalitetan TN kao 2232BW ili T220 su i vise nego dovoljni a rezolucija od 1920-1080 na 22 monitoru izgleda presitno a to mnogi kazu i jos kad monitor nema DVI prikljucak to ne valja nikako!!!Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gamer-gts kaže...

Za druge neznam
 Bez brige ja nemam namjeru se svađat s bilo kime na ovom forumu
ja sam samo dao svoje mišljenje
Samsungi su jako dobri za tu cijenu koju imaju
ALI DELL su NAJJBOLJI koji postoje(jedino EIZO je konkurencija)
Samo kažem jer DELL puno koštaju(3100kn 20'')
a SAMSUNG 20'' 1400kn

Pozdrav!
 Istina, prenaglio sam malo, isprike.
Pozdrav!
17 godina

Pa ne moras se ispricavat samo vodimo raspravu i razglabamo pa nismo u crkvi!!!Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Pa ne moras se ispricavat samo vodimo raspravu i razglabamo pa nismo u crkvi!!!Cool

Naravno da nismo, ali kada pogriješim volim se ispričat. Cool Mana.. Namigiva

17 godina
neaktivan
Sonny kaže...
rambox kaže...

Naravno da nismo, ali kada pogriješim volim se ispričat. Cool Mana.. Namigiva

Također
Nije to mana to je KULTURA
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.1.2009 1:12 (Gamer-gts).
16 godina
protjeran
autorov komentar

trenutno nemaju taj benq-ov, pa ću se morat malo strpit. još jedan podatak o tom benq-u: tamo u hgspot-u ga imaju na blagajnama, znači da nije loš.

0 0 hvala 0
17 godina

To kaj oni taj monitor imaju na blagajnama ti ne znaci nista pa kakva je to preporuka za kvalitetu svasta upamti da taj monitor nema DVI i to onda nikak nije dobro potrazi drugu monitor a preporuka imas koliko hoces!!!Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
I like chineese kaže...

trenutno nemaju taj benq-ov, pa ću se morat malo strpit. još jedan podatak o tom benq-u: tamo u hgspot-u ga imaju na blagajnama, znači da nije loš.

Koji monitor sada imaš?
rambox kaže...

To kaj oni taj monitor imaju na blagajnama ti ne znaci nista pa kakva je to preporuka za kvalitetu svasta upamti da taj monitor nema DVI i to onda nikak nije dobro potrazi drugu monitor a preporuka imas koliko hoces!!!Cool

Slažem se s kolegom, pričekaj malo, skupi pare i uzmi nesto sto valja.
16 godina
protjeran
autorov komentar
Sonny kaže...
I like chineese kaže...

Koji monitor sada imaš?
rambox kaže...

Slažem se s kolegom, pričekaj malo, skupi pare i uzmi nesto sto valja.
 sad imam stari monitor.

pa nisam ni reko da je monitor bolji zato što ga oni tamo imaju, samo sam rekao da nije loš.
17 godina

kako nema dvi,ima i d-sub ,dvi-a  i hdmi

i monitor uopce nije los

ako hoces samsunga moras dati jos nekih 300 do 500 kuna a to ti je samo cijena brenda nista vise

nista nije bolji od ovoga

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sad vidim da sam se malo zeznul taj Benq 24 ima sve prikljucke DVI te HDMI raspravljam na dva foruma o slicnim monitorima pa se malo pomijesalo no i to smo rijesili, ali i dalje stoji da je taj monitor pre jeftin da bi bio dobar to tesko moze biti kvalitetna slika i kad se radi o TN matrici pa to nije dobar izbor iako se cini da je, no ovaj LG sa slike je itekako bolje rijesenje a vec sam ga gore spomenuo. !!!Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
autorov komentar
rambox kaže...

Sad vidim da sam se malo zeznul taj Benq 24 ima sve prikljucke DVI te HDMI raspravljam na dva foruma o slicnim monitorima pa se malo pomijesalo no i to smo rijesili, ali i dalje stoji da je taj monitor pre jeftin da bi bio dobar to tesko moze biti kvalitetna slika i kad se radi o TN matrici pa to nije dobar izbor iako se cini da je, no ovaj LG sa slike je itekako bolje rijesenje a vec sam ga gore spomenuo. !!!Cool

a koji ti monitor imaš (ne mislim ovo kao uvredu, samo me zanima)? da ti kupuješ monitor, nebi ti bilo svejedno dal češ dat 500kn više ili 500kn manje.
17 godina

Pa pise ti u potpisu samsung SM 2232BW i slika je odlicna jasno panel je originalni samsungov tu nema prigovora boje sjajne kontrast isto tako bolju TN matricu ne mozes dobit na bilo kojem monitoru  i to je to a taj Benq sigurno nije kvalitete slike kao ovaj 2232BW to definitivno!!!Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
autorov komentar
rambox kaže...

Pa pise ti u potpisu samsung SM 2232BW i slika je odlicna jasno panel je originalni samsungov tu nema prigovora boje sjajne kontrast isto tako bolju TN matricu ne mozes dobit na bilo kojem monitoru  i to je to a taj Benq sigurno nije kvalitete slike kao ovaj 2232BW to definitivno!!!Cool

kolko si ga platio (i kad)? - nemoraš odgovrit, al me samo zanima.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice