Pozdrav svima.imam problem sa lcd ekranom philips 42pfl9703d.problem je u tome što dok gledam filmove ili igram bilo koju igru(osim managera) slika mi nestane na par sekundi,zacrni se ekran ali zvuk ostane.u gornjem kutu piše nepodržan video format ili nema video signala.dok igram se to ponavlja svakih desetak sekundi a dok gledam film jedamput dvaput i onda je sve normalno.grafička je geforce xfx 280 gtx,a lcd je spojen dvi-hdmi kabelom,bandrige 12.stavljao sam razne drivere al ništa ne pomaže.os je win vista 64bit ultimate.molim za pomoć jer me ubije dok igram a stalno me zayebava.hvala
Problem s Philips TV
- poruka: 6
- |
- čitano: 3.717
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav svima.imam problem sa lcd ekranom philips 42pfl9703d.problem je u tome što dok gledam filmove ili igram bilo koju igru(osim managera) slika mi nestane na par sekundi,zacrni se ekran ali zvuk ostane.u gornjem kutu piše nepodržan video format ili nema video signala.dok igram se to ponavlja svakih desetak sekundi a dok gledam film jedamput dvaput i onda je sve normalno.grafička je geforce xfx 280 gtx,a lcd je spojen dvi-hdmi kabelom,bandrige 12.stavljao sam razne drivere al ništa ne pomaže.os je win vista 64bit ultimate.molim za pomoć jer me ubije dok igram a stalno me zayebava.hvala
Odi u Nvidia controlpanel. Odi na Manage multiple display i tamo podesi rezoluciju na 1920×1080. Ti si mu dao neku divlju kompjutersku defaltnu rezoluciju koju telkač ne može prikazat.
RTFM!
Odi u Nvidia controlpanel. Odi na Manage multiple display i tamo podesi rezoluciju na 1920×1080. Ti si mu dao neku divlju kompjutersku defaltnu rezoluciju koju telkač ne može prikazat.
RTFM!
Philips 42pfl 7603d/12
Pozdrav, imam problem sa paljenjem tv-a.Nikako ga nemogu upaliti.Svjetlo ispod natpisa gori desetak sekundi i onda se ugasi.
Imam problem sa slikom s Philips LCD TV 5403D 26".
TV je novi i par dana je radio o.k.
Prlikom gledanja TV programa , boje su se pokvarile, kao da su invertirane (i to prema crvenoj i žutoj). Nakon par sekundi, samo se popravilo, pa se opet pokvarilo i tako je ostalo.
Isti problem je sa antenskim inputom, Max TV SD preko scart-a i DVD preko audio-video ulaza.
Po svemu sudeći TV mora u servis ili možda netko zna o čemu se radi i kako srediti.
Unaprijed zahvaljujem.