Problem s Philips TV

poruka: 6
|
čitano: 3.714
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s Philips TV
pitanje

Pozdrav svima.imam problem sa lcd ekranom philips 42pfl9703d.problem je u tome što dok gledam filmove ili igram bilo koju igru(osim managera) slika mi nestane na par sekundi,zacrni se ekran ali zvuk ostane.u gornjem kutu piše nepodržan video format ili nema video signala.dok igram se to ponavlja svakih desetak sekundi a dok gledam film jedamput dvaput i onda je sve normalno.grafička je geforce xfx 280 gtx,a lcd je spojen dvi-hdmi kabelom,bandrige 12.stavljao sam razne drivere al ništa ne pomaže.os je win vista 64bit ultimate.molim za pomoć jer me ubije dok igram a stalno me zayebava.hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s Philips TV
stat32 kaže...

Pozdrav svima.imam problem sa lcd ekranom philips 42pfl9703d.problem je u tome što dok gledam filmove ili igram bilo koju igru(osim managera) slika mi nestane na par sekundi,zacrni se ekran ali zvuk ostane.u gornjem kutu piše nepodržan video format ili nema video signala.dok igram se to ponavlja svakih desetak sekundi a dok gledam film jedamput dvaput i onda je sve normalno.grafička je geforce xfx 280 gtx,a lcd je spojen dvi-hdmi kabelom,bandrige 12.stavljao sam razne drivere al ništa ne pomaže.os je win vista 64bit ultimate.molim za pomoć jer me ubije dok igram a stalno me zayebava.hvala

Provjeri Hz od phillipsa i one koje si mu ti nametnuo. Ne vidim razloga ako si spojio s tim kabelom da bi nastali neki problemi. I sam telkać ti veli da ga zayebava rezolucija. Pročačkaj malo po uputstvu od televizora. Moj ima u opcijama Game mod, koji mora biti obavezno uključen ukoliko se spaja na neki od vanjskih uređaja primjera kompjutera ili playtationa itd.
16 godina
neaktivan
Problem s Philips TV

Odi u Nvidia controlpanel. Odi na Manage multiple display i tamo podesi rezoluciju na 1920×1080. Ti si mu dao neku divlju kompjutersku defaltnu rezoluciju koju telkač ne može prikazat.

RTFM!

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2009 15:50 (Snake Charmer).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s Philips TV
Snake Charmer kaže...

Odi u Nvidia controlpanel. Odi na Manage multiple display i tamo podesi rezoluciju na 1920×1080. Ti si mu dao neku divlju kompjutersku defaltnu rezoluciju koju telkač ne može prikazat.

RTFM!

slazem se. mislim da je ovo rjesenje tvog problema. ako ne. tu smo da vidimo ostale mogucnosti.
www.DOWNLOAD.ba - www.WALLPAPERS.ba
16 godina
neaktivan
Problem s Philips TV

Philips 42pfl 7603d/12

Pozdrav, imam problem sa paljenjem tv-a.Nikako ga nemogu upaliti.Svjetlo ispod natpisa gori desetak sekundi i onda se ugasi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s Philips TV

Imam problem sa slikom s Philips LCD TV 5403D 26".

TV je novi i par dana je radio o.k.

Prlikom gledanja TV programa , boje su se pokvarile, kao da su invertirane (i to prema crvenoj i žutoj). Nakon par sekundi, samo se popravilo, pa se opet pokvarilo i tako je ostalo.

Isti problem je sa antenskim inputom, Max TV SD preko scart-a i DVD preko audio-video ulaza.

Po svemu sudeći TV mora u servis ili možda netko zna o čemu se radi i kako srediti.

Unaprijed zahvaljujem.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice