Monitori koji ne griju

poruka: 20
|
čitano: 2.910
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Monitori koji ne griju ?

Pozdrav!

Malo sam trazio po internetu nove monitore jer bi htio zamijeniti sadasnji ( Star oko 2-3 godine ).Trazio sam monitor koji ne grije tj. koji mi nebi zagrijao sobu u kojoj boravim, no nisam nista nasao.

Sad vas znalce pitam znate li vi koji monitor koji ne grije, a da ne prelazi cijenu od 2000kn? Ako postoje nesto tome slicno stavite link i bit cu vam zahvalan :)

Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Monitori koji ne griju ?
ZlaSarma kaže...

Pozdrav!

Malo sam trazio po internetu nove monitore jer bi htio zamijeniti sadasnji ( Star oko 2-3 godine ).Trazio sam monitor koji ne grije tj. koji mi nebi zagrijao sobu u kojoj boravim, no nisam nista nasao.

Sad vas znalce pitam znate li vi koji monitor koji ne grije, a da ne prelazi cijenu od 2000kn? Ako postoje nesto tome slicno stavite link i bit cu vam zahvalan :)

Hvala unaprijed!

imas li ti auto koje se ne grije???

16 godina
Stavi vodeno na njega ili iskljuci osvjetljenje skroz, lol.
3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
15 godina
Monitori koji ne griju

Pa mislin da se dosta ovih novih monitora ne grije, moj CRT se zagrije na ugodnih 40 stupnjeva {#}

Peace means I'm reloading my gun.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ZlaSarma kaže...

Pozdrav!

Hvala unaprijed!

evo tai monitor imam ja. uopce se ne grije, komp mi cijeli dan radi i na kraju dana kad ugasim komp stavim ruku na monitor jako malo se osjeca da je topli a sobu ne grije nista{#}

http://www.diskont24.com/product.php?productid=93792&cat=316&page=2

14 godina
protjeran
Stolnik kaže...
ZlaSarma kaže...

Pozdrav!

Hvala unaprijed!

evo tai monitor imam ja. uopce se ne grije, komp mi cijeli dan radi i na kraju dana kad ugasim komp stavim ruku na monitor jako malo se osjeca da je topli a sobu ne grije nista{#}

Procitaj sta je trazio!

nije trazio monitor koji se malo grije nego monitor koji se ne grije

15 godina
protjeran
Monitori koji ne griju

http://cgi.ebay.com/NEW-Box-TTX-15-CRT-Color-Monitor-NEW-/390328843700?pt=Computer_Monitors&hash=item5ae1697db4

Evo imaš tu jedan odličan. Ima ti jedan gumb "power" - za kontrolu grijanja. Stisneš ga kad ti je hladno, zasvijetli led indikator i počne grijati. Stisneš opet i onda uopće ne grije.

Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mertojak kaže...
Stolnik kaže...
ZlaSarma kaže...

Pozdrav!

Hvala unaprijed!

Procitaj sta je trazio!

nije trazio monitor koji se malo grije nego monitor koji se ne grije

Što je nemoguće s obzirom da se slika dobija tako da pri otporu lampice u ekranu stvara se svjetlosna energija, ali sami otpor stvara toplinsku energiju, kad smo to rasčistili možemo prjeći na to da tražimo ekran koji se malo grije radije nego nešto što je (zasad) nemoguće.

Gamers Don't Die, They Respawn.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 14:05 (GimmieCorsair).
15 godina
protjeran
GimmieCorsair kaže...

Što je nemoguće s obzirom da se slika dobija tako da pri otporu lampice u ekranu stvara se svjetlosna energija, ali sami otpor stvara toplinsku energiju, kad smo to rasčistili možemo prjeći na to da tražimo ekran koji se malo grije radije nego nešto što je (zasad) nemoguće.

-.- Sarkazam

16 godina
Monitori koji ne griju

Nabavi si projektor i stavi ga da ti svjetli kroz prozor u sobu.

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

12 0 hvala 0
14 godina

Pošto LED monitori troše manje struje, samim time se i manje griju. Tako da ciljaj na LED monitor. Sumnjam da ces nac monitor koji se ne grije, ako uopce i postoji. Danasnji lcd-i ti za napajanje imaju adapter kao kod laptopa, pa je adapter obicno taj koji se grije jace od monitora. Tako je barem kod mene.

15 godina
neaktivan
trackmanijak kaže...
GimmieCorsair kaže...

-.- Sarkazam

Nisam citirao tebe nego lika koji govori da je trazio monitor koji se NE grije.

15 godina
protjeran

znam. čisto sumnjam da je bio ozbiljan. štoviše, vidi se po njegovom prvom postu da nije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 14:17 (trackmanijak).
14 godina
neaktivan
Monitori koji ne griju

Mozda sam se ja malo krivo izrazio :O

Oprostite ako ste to krivo shvatili, ali da ja trazim neki monitor koji se malo grije :)

Hvala na linkovima i brzim odgovorima!

3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Monitori koji ne griju
ZlaSarma kaže...

Mozda sam se ja malo krivo izrazio :O

Oprostite ako ste to krivo shvatili, ali da ja trazim neki monitor koji se malo grije :)

Hvala na linkovima i brzim odgovorima!

Ajde, da se uozbiljim. Kako je kolega nešto više rekao, najbolji izbor su ti LED monitori. Iako, najviše u monitoru grije adapter, transformator struje. Isto tako, teško da ti je na računalu monitor najveći problem u slučaju grijanja.

14 godina
neaktivan
Monitori koji ne griju

Moj monitor je hladan, kupi njega.

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Bilo koji LED ce ti odgovarati iako ja imam obicni lcd neosjetim da nesto grije :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Monitori koji ne griju

Znaci LED da kupim? Uredu onda :)

Hvala puno na svim odgovrima i ako imate koji za preporuciti slobodno ostavite link :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZlaSarma kaže...

Znaci LED da kupim? Uredu onda :)

Hvala puno na svim odgovrima i ako imate koji za preporuciti slobodno ostavite link :)

Ovaj mi se cini odlican.

15 godina
neaktivan
Monitori koji ne griju

Ak baš oćeš da se manje grije onda Led uzmi.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice