Nemora imati to da bude dobar. Imam 190x i košto je 2200 ili 2300. Kalibiriran i savršen za obrađivanje slike. Sa tim matricama nemaš ispod 5000 (po nabava.net)
Nemora imati to da bude dobar. Imam 190x i košto je 2200 ili 2300. Kalibiriran i savršen za obrađivanje slike. Sa tim matricama nemaš ispod 5000 (po nabava.net)
Noviji su dobri od 2500, no neće valjda raditi obradu fotografije; ali ako bude neka ga kalibrira
Daj Vicko reci kolko je taj NEC košta nov.
onda molim vas navedite mi LCD mnitore koji imaju 120 Hz osvježavanja like
Daj Vicko reci kolko je taj NEC košta nov.
Ako tražiš LCD monitor koji se može mirit sa CRT-om onda ništa manje od Lenova L220X.
Ti si valjda jedini koji je ovdje nešto korisno rekao. Svi bubaju napamet tipa: "Uzmi LCD, samo budale imaju CRT." "Vrijeme ga pregazilo." itd.
Uspoređivati low-end LCD sa kvalitetnim CRTom je kao da uspoređuješ one stare masivne ormare ili radne stolove od punog drveta sa ovim novim šperploča-sranjima i kažeš "Wow, kako je ovo novo elegantno, moram to uzeti."
Ako tražiš LCD monitor koji se može mirit sa CRT-om onda ništa manje od Lenova L220X.
Moj prijatelj je kupio 22" za 1700 kn i to je odličan monitor. Super prikazuje sliku
meni je potreban jedan monitor od 19" do 22" a da ima što bolji prikaz za igranje igrica
kao što sam već milijun puta rekao, samsung t220 je za igre i multimediju jako dobar monitor, košta 1600 kn i ima dobar prikaz slike i boja, zbog rezolucije meni je glupo kupii 24", a uostalom, koliko treba biti udaljen od tog monitora a da ti ne iscjedi oči.
što se tiče herza, mislim da momak govori o tkzv, 3d monitorima, mislim da oni trebaju 120 HZ za 3d prikaz (nisam siguran)
o tome i govorim
meni je potreban jedan monitor od 19" do 22" a da ima što bolji prikaz za igranje igrica

kupil sam bug i enter
iiii......šta si odlučio?
koji je bolji BenQ E2400HD ili Samsung SyncMaster 2233BW
za benq trebaš imati dosta jak hardware, uključujući i grafičku, jer na nativnoj rezoluciji igrati je jako teško s nekom prosječnom konfiguracijom, zato je bolje uzeti 22"
onaj pixel maping zvuči kao dobra stvar,ali da on umanji sliku pored tolikog ekrana, pa tko je tu lud, mislim da nitko neće htjeti igrati na tom monitoru pri rezi od 1024*768, jer više od pola monitora će biti prekriveno crnim okvirom
Istina.....ne znam kakav ti je proc i vga...ako nisi jak na tom polju onda nejdi ni na 22 a kamoli 24....radije si uzmi kvalitetnu 19cu i miran si....ovako sa 24 modelom pomiri se sa izmjenama vga kartica svakih godinu dana barem po jednom!
a ova tu konfugiracija
Intel core 2 quad Q9550 4x2.83 GHz
CCT ATX 600W autronic
CCT KC-300L B autronic
PowerColor HD4850 autronic
Pioneer DVR-216DBK ili neki drugi
Seagate 500 GB SATA2 16MB - ST3500418AS ili neki drugi od 500 Gb
Super Talent DDR2 800 MHz 4 GB CL5 kit autronic ili jedan komad od 4 Gb
Intel® DG43NB "Nobletown" matična ili bolja
nikako za 24", grafa ti je preslaba, 22" plafon (20" i 22" ti imaju istu rezoluciju)
zato ti i govorim 22" da uzmeš, ikone i font su ti veći nego na 20"
jel ovaj 19" monitor dobar
Monitor LG LCD L197WH, 1440 x 900 widescreen, 5000:1, 2ms, DVI vemil
jel ovaj 19" monitor dobar
Monitor LG LCD L197WH, 1440 x 900 widescreen, 5000:1, 2ms, DVI vemil
taj cu 100% kupiti, dobar je za igre i moze se rotirati sta je poželjno za mene
definitivno LCD, npr. Samsungovi LCD-ovi nemaju "razlijane" boje kad je manja rezolucija (npr. 1 pixel = 1.5 na nekin lcd-ovima)
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010935
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010869
sta ce mi full hd pa ja ne mislim spojiti se preko vga konektora
ja samo hocu dobar monitor za igre i dovoljno mi je 19"
Uzmi LG od 22" sa DVI ulazom u HGspotu za nekih 1250 kn i bit ćeš jako zadovoljan. Prijatelj je zamijenio svoj stari Samsung 19" za njega i oduševljen je.
rekao sam da mi je dovoljno 19 " kad cu mati vise prostora mozda kupim veci ako nebudem zadovoljan s tim monitorom
Oko cega se i vi dvoumite.
Pa LCD naravno.
CRT je stvar prošlosti.