Bok,
kupio bi si nekakav monitor za play station 5, pa moze li mi netko preporučiti?
da ima 120hz, hdmi 2.1, 27" do cca 300€ ako se uopce za toliko novaca moze i naći nesto
Bok,
kupio bi si nekakav monitor za play station 5, pa moze li mi netko preporučiti?
da ima 120hz, hdmi 2.1, 27" do cca 300€ ako se uopce za toliko novaca moze i naći nesto
Procesljaj zadnjih par stranica, pitanja se svako malo ponavljaju, za 300€ imas tonu monitora
27 za 27, ok ako nisi zadovoljan i 1080p je pa bi na 2k, ako je tako ova cijena što je gore grozni boris linkao je odlična za jako dobar monitor
Gigabyte 68,6cm 27 inch SS IPS Monitor 2560x1440 170Hz (M27Q)
Imaš i ovo ili taj Aoc koji si naveo, dobar je....Va matrica ako ciljaš nju sasvim ok, imaš i ovog mnini Led Xiaomija za oko 270e gore hvalljenog od kolega, malo si prostudiraj
Jel taj Senetic pouzdana trgovina?
27 za 27, ok ako nisi zadovoljan i 1080p je pa bi na 2k, ako je tako ova cijena što je gore grozni boris linkao je odlična za jako dobar monitor
Imaš i ovo ili taj Aoc koji si naveo, dobar je....Va matrica ako ciljaš nju sasvim ok, imaš i ovog mnini Led Xiaomija za oko 270e gore hvalljenog od kolega, malo si prostudiraj
Njemačka firma koja ima webshop kod nas..pripazi na garanciju, uređaji su za njem tržište..dostavljaju sa vanjskom skladišta negdje u njem
S tim da je Senetic "naš" tip, ili ti ga s ovih prostora. Ali pouzdan je kao i sve normalne trgovine. Mi smo s njim surađivali pred par godina kao firma.
Nabava.net za neke modele neizlista 90% trgovina moras na googleu upisati model i naci ce ti hrpu naših renomiranih trgovina gdje mozes uzeti monitor.