koji monitor mi je najbolji do 1000kn. isao bi na graficku hd 7850...
hvala
koji monitor mi je najbolji do 1000kn. isao bi na graficku hd 7850...
hvala
plan je bio da u ponedjeljak da odem u njega u telebit jer je naj jeftiniji tam i jedini daju na ameriken na 24 rate
mislim si sad da ce mi biti pre mali neznam vise poludit cu... bio maloprije kod sestricne ima 82cm i mali mi se cini
a i neznam kolko moze bit dobar 3d na njemu
na lgtm2792s mislim
2 nova moguca kandidata
http://www.telebit.hr/TV-LCD-LG-42--42LM620S--3D--SMART--DVB-S--42LM620S-/p/161406737.aspx
ovaj je na akciji u linksa. šta vam se čini???
Treba mi Monitor/Tv do 24" iz ADM-a koji mi preporucujete?
Pozz,
Namjeravam kupiti TV/monitor T27B750 ili T27B300. Da li netko može dati nekakvo mišljenje i konkretno da li netko ima iskustva s njima? Rang cijene je recimo do 2500kn i koristen bi bio pretezno za igranje. Gledam prvenstveno T27B750 pa me zanima da li ima kakvih zamjerki na taj model?
Thx
Pozz,
Namjeravam kupiti TV/monitor T27B750 ili T27B300. Da li netko može dati nekakvo mišljenje i konkretno da li netko ima iskustva s njima? Rang cijene je recimo do 2500kn i koristen bi bio pretezno za igranje. Gledam prvenstveno T27B750 pa me zanima da li ima kakvih zamjerki na taj model?
Thx
iskreno nisam se susreo sa tim modelom .... ali izgleda mi da bolje i kvalitetnije nego ovaj B300 model ...
Pozz,
Thx
iskreno nisam se susreo sa tim modelom .... ali izgleda mi da bolje i kvalitetnije nego ovaj B300 model ...
Ma bolji je to sigurno :)
Nego me zanima vise opcenito o tome. Pretpostavljam da ekipa ima obicne monitore za igranje...ja bi ipak model s tunerom i zvucnicima, naviko sam se i prakticno je.
Anyway...da li ekipa preporuca neki model? jer ove nisu nes nahvalili u recenzijma...kao ima bolji za tu cijenu...a koji je to xD
Nisam bas u monitorima previse, vjerojatno LG ima neki model koji konkurira...al nisam previse proucavao njihove modele....
Ako netko ima jos kakvu preporuku il komentar slobodno :)
AOC 22" AH-IPS trenutno se neda bolje od toga upecat po nižoj ili bližoj cijeni.
Bolji je samsung od AOC-a (što se slike tice ako se mene pita) , danas sam ih isprobao.
S tim da AOC ima više ulaza, puno bolji dizajn, zvučnike, nije tolko "glossy" kolko je samsung, i ima više opreme (kabela) .
Samsung ima 5 godina garancije što nije zanemarivo , za razliku od AOC-a koji ima 3 godine.
Osobno smatram da je najbolje isprobati prije kupnje i odlucit.
Ako vam nije dovoljno 1 HDMI i 1 VGA ulaz na Samsungu, što je najveci samsungov minus, onda definitivno AOC bestbuy.
Samsung; http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=S22B350TS
Šta je ovo...napokon dođem do željenih 1000-1100kn uštede i odmah nema jeftinijeg IPS-a od 1250kn (filtri na nabavi net:full HD, 22"-26", sa 5ms odaziva, LED sa DVI priključkom -> acording to nabava.net) s time da gledam da je monitor u dućanu gdje možeš doć po njega, a ne online kupnja...
bio je prije kojih mjesec dana ovakav , a sada više ništa...:/
Hm ne znam gdje da pitam pa cu ovdje, kako idu cijene za projektore i dal' se isplate za neki gaming, mzoe li se naci nesto povoljno, sto manje para :D
Prijedlog za gaming monitor do 2400 kn?
Pozdrav imam CRT Samsung SyncMaster 900 IFt sa 100 HZ. Zanima me dali ovi LCD monitori oko 1000 kuna su sa 100HZ ili 60HZ i jeli slika bolja na ovom mom ili ovim LCD oko 1000 kuna?
Ima li tko ovo čudo?
Ne volim štedjeti na ekranima, al po recenzijama što sam uspio pronaći po netu čini se kao sasvim okey ekran. Najviše mi se sviđa zbog 27', objesio bi ga na zid i gledao sa otprilike metar udaljenosti(možda i mrvicu više) pa zbog toga ova veličina. Recimo Dell U2312HM mi je na toj udaljenosti baš mali, imam jednog već u kući pa znam. U2412M bi možda bio bolji, al opet kod njega dobijam samo na visini, a i nije baš jeftin za tu veličinu..
Pozdrav imam CRT Samsung SyncMaster 900 IFt sa 100 HZ. Zanima me dali ovi LCD monitori oko 1000 kuna su sa 100HZ ili 60HZ i jeli slika bolja na ovom mom ili ovim LCD oko 1000 kuna?
mislim da su sa 60HZ ... po meni na LCD-u ... jer je novije ... postavi dva ekrana crt i LCD jedan kraj drugog i vidjet ces ...
Ima li tko ovo čudo?
Ne volim štedjeti na ekranima, al po recenzijama što sam uspio pronaći po netu čini se kao sasvim okey ekran. Najviše mi se sviđa zbog 27', objesio bi ga na zid i gledao sa otprilike metar udaljenosti(možda i mrvicu više) pa zbog toga ova veličina. Recimo Dell U2312HM mi je na toj udaljenosti baš mali, imam jednog već u kući pa znam. U2412M bi možda bio bolji, al opet kod njega dobijam samo na visini, a i nije baš jeftin za tu veličinu..
sta nije malo previse 27'' za cca 1,30 m udaljenosti?
http://www.futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=0221738
ali sumnjam da moze
CRT monitor u svakom slučaju i uvijek posjeduje bolju - kvalitetniju sliku od LCD-a.
Šta je sad??? pisali ste 10 nepotrebnih stranica o mom monitoru, a sad kad trazim neko misljenje za novi nigdje nikoga!
Mislim da je to skroz ok monitor...Imam 2312 i prezadovoljan sam s njim,mislim da je to vise manje isti k..., samo inch manji
Pozz ekipa, odlučih kupiti Dell U2312HM, e sad..., postoji nešto vrlo zanimljivo, naime navedeni monitor je proizveden u 11. mj. 2012. god., i revizija je A00! Gledao u Linksu i Ve-Milu. Kako je moguće da nakon ako se ne varam zadnje rev. A06, opet počnu proizvoditi "stare" revizije koje su imale raznoraznih problema sa panelom, efekt žute boje u donjem lijevom odnosno desnom kutu i sl. Zanima me dali su to neke "novije" revizije koje kreću ispočetka, ili su zaista stare sa navedenim problemima, o tome mi uvelike ovisi kupnja kad već izdvajam te novce. I da, monitor se navodi kao U2312HMt, dodan "t" na kraju, unaprijed zahvaljujem!
Vjerovatno mislis 11mj. 2012,i da, malo je cudno sto je A0 rev..Ovaj moj je proizveden u maju 2012 i rev A06 je....Ne znam sta sad predstavlja to slovo t u nazivu,mozda je u pitanju neka poboljsana verzija bez tih problema sto si naveo.Ali to ostavljam nekome ko mozda zna koji su monitori u pitanju i kakva im je kvaliteta izrade.Najbolje da ako je ikako moguce isprobas monitor prije kupovine...Sretno
Pozdrav svima, pisem sa 6 godina starog 19" AOC LCD-a. Vrijeme je da se kupi nesto novo. Rado bih isao na sto veci LCD, ali financije... Limit je nekih 2500kn. Citao sam o DELL U2412M koji je 2000kn. Da li ima nesto bolje a mozda 27"? Dajte neke preporuke u 24" i 27" segmentu. Vrlo mi je vazno da ima height adjusment i tilt.
Unaprijed zahvaljujem
jel valja ovaj monitor ... samsung SA350 22 inčni? 700 kuna rabljeni