Evo ovako danas sam nabavio još jedan AGM 19" monitor identićan kao ovaj što sada imam i uštekao i sve dobio sliku no zanima me kako da podesim da imam na oba zaslona sliku tako da je na ovom prvom onaj start menu i to a na drugom da se vidi sat i gadgeti i to kao da imam jedan zaslon koji ide do rezolucije 2560x2048 na win xp znam al na win 7 neznam podesit znaći igram igru pola igre na jednom zaslonu pola na drugom e to trebam! HVALA UNAPRIJED!
Kako da na oba monitora imam sliku?
- poruka: 8
- |
- čitano: 1.359
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo na ovo dolje na slici mislim znaći na prvom je sve vidite dolje po ovome di je sat to želim da bude tj sat na drugom monitoru a start menu i to na prvom
heeelp
strpi se malo covjece, postas tri posta u roku 1h.. samo spamas..
Čuj ja imam windows 7 enterprise na hrvatskom jeziku i meni je ponudio samo ovo onaj 3 zaslon je bio tv pa sam ga išteko glavni je onaj prvi
Čuj ja imam windows 7 enterprise na hrvatskom jeziku i meni je ponudio samo ovo onaj 3 zaslon je bio tv pa sam ga išteko glavni je onaj prvi
Nekuzim sad, jeli tebi treba da bude na 3 ili 2 zaslona desktop? Ako trebaju dva onda odebari da prosiri desktop na zaslon broj 2
Nekuzim sad, jeli tebi treba da bude na 3 ili 2 zaslona desktop? Ako trebaju dva onda odebari da prosiri desktop na zaslon broj 2
Ali onda moram prebacivat zaslone i kada stisnem ono da mi se raširi po cjelom zaslonu samo bude na prvom ne i na drugom! kako da naredim da kad stisnem maksimiziraj da ode na oba zaslona jedna polovica na prvom druga na drugom na win xp sam znao preko nVidia Control Panel-a al ovo je novi panel i nemam pola toga!