Sleeving - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 554
|
čitano: 317.515
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Sleeving - ultimativna tema
volegradele kaže...

Video ide u prvi post,hvala kolega na info!!{#}

{#}

14 godina
Sleeving - ultimativna tema

Ovaj vikend opet naručujem od Nilsa i Lutra, ako tko ima zainteresiran da bi nešto uzimao neka mi se javi pa možemo podijeliti poštarinu. Nils otvara dućan u nedilju u 19:00 tako da je to zadnji rok ako je netko zainteresiran

1 0 hvala 0
13 godina

Pa meni fali sata heetshrink,ali za samo dva SATA kabela!!

BTW što naručuješ ako se smi znat!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Aqumarin mkII, white, black, red small sleeve, usb i sata crni, pinove, klišta za krimpanje, vijke, shrink itd.

Od Lutra žicu (možda), paracord i još par gluposti.

Ja ću ti poslati shrinka kad stigne

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Ima li tko da mu je ostalo viška crnog paracorda?

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ajmo mali bump za narudžbu danas. U igri je ostao samo Nils, od Lutra sam morao nažalost odustati jer mi je narudžba prevelika pa bi me poštarina ispala 50 dolara tako da sam naručio iz britanije žice i ostale gluposti 

Za one koji su me već kontaktirali molio bih ih da jave jesu i dalje zainteresirani ili su odustali 

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 15:44 (Volume).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

O kakvom se to Nilsu priča, činji mi se da se radi o nekoj modding trgovini, ali nista ne mogu naci, pls help???

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
TomislavZG-2 kaže...

O kakvom se to Nilsu priča, činji mi se da se radi o nekoj modding trgovini, ali nista ne mogu naci, pls help???

Mdpc-x.  Trenutno je otvorena samo njemačka trgovina pa tamo možeš pogledati cijene i od toga odbiti 19% jer mi ne plaćamo VAT porez. Međunarodna trgovina otvara u 19 sati danas

13 godina
odjavljen

Lutr0-ove stvari u E22 webshopu(UK):

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Taj E22 stvarno čuda radi sa glodalicom.
Pogledajte na face-u. LINK 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
dombak1608 kaže...

Taj E22 stvarno čuda radi sa glodalicom.
Pogledajte na face-u. LINK 

Da, Nate zna sa CNC-om.  

Jedva čekam da počnem surađivati sa njime pa da stavimo na prodaju još par zgodnih stvarčica.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
13 godina
neaktivan

Počeo sam sleevati kablove za moj projekt rebench. Naručio sam s ebay-a crveni paracord i 24 pin produžetak, jos cekam 8 pin produžetak. Ovaj 24 pin je na ebayu na slici imao bijele konektore i pisalo je da je dug 40 cm, ali ustvari ima crne konektore i dug je 30cm a to je jos bolje. Sa ženskog djela produžetka nemogu izvaditi pinove,pa vadim samo sa muškog djela i na kraj kod ženskog djela stavim crni heatsrink, koji mi je malo preširok ali nemam užega, taj dio se neće ni vidjeti pa mi nije važno. Sinoć sam napravio 5 žica, mislim da cu ovaj vikend završiti cijeli produžetak. Pinove vadim sa onim spajalicama iz klamerice. {#}

EDIT: Zaboravio sam se zahvaliti članu Mrrockwell , njegovi videi su mi puno pomogli.  {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.4.2013 14:07 (laux).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Trebao si izvaditi i muške pinove i sleevati do kraja.
Još se lakše vade nego ženski .

Evo nešto slika mojeg zadnjeg rada. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.4.2013 14:31 (dombak1608).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pokušavao sam ih iizvaditi ali nisam skužio kako, možeš mi objasniti kako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
laux kaže...

Vade se potpuno isto kao i ženski. Nema šanse da ti bužir zadrži paracord na žici na takav način kako si ti to izveo. Sleeve će tako uvijek slobodno hodati po žici

I dombak svaka čast na poslu

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.4.2013 15:09 (Volume).
13 godina
neaktivan
laux kaže...

Evo, uslikao sam ti da vidiš.

Volume kaže...

I dombak svaka čast na poslu

Hvala.

13 godina

zato ja zagovaram kupnju kvalitetnog alata!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Ja imam jednu svoju metodu za paracord-odrežem na duljinu veću nego što je žica i to otprilike  5-6 cm ako se radi o 30 cm 24-pinskom produžetku. Zatim upaljačem spalim rub paracorda da se ne "lista" i naguram ga na žicu te mi zbog njegove veće duljine ne može izači iz konektora. Veoma jednostavno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ima li netko za prodati da mu vise ne treba ATX pin alat za skidanje 

http://valid.canardpc.com/2749994

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Ja imam jednu svoju metodu za paracord-odrežem na duljinu veću nego što je žica i to otprilike  5-6 cm ako se radi o 30 cm 24-pinskom produžetku. Zatim upaljačem spalim rub paracorda da se ne "lista" i naguram ga na žicu te mi zbog njegove veće duljine ne može izači iz konektora. Veoma jednostavno.

Ovu metodu sam isprobao i mogu reći da je najlakša i najbrža i uz to izgleda dobro.

Toni
16 godina
volegradele kaže...

Set alata

13 godina
odjavljen
Asta kaže...
volegradele kaže...

Set alata

Od svih tih setova,jedino je ovaj dobar: http://www.ebay.com/itm/G-Vans-Deluxe-5-Piece-Power-Supply-Modding-Tool-Kit-Black-/271163241425?pt=PCA_UPS&hash=item3f2296b3d1

Inače ga ima i pod Lamptronovim imenom.

12 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa!!! zanima me dali ima kod nas za kupiti ovi plastični konektori i metalni pinovi za napajanje (novi u pakiranjima i ne savinuti)... cisto iz razloga jer planiram raditi sa novim žicama jer su mi ove na trenutacnom napajanju dosta spigane... 

1 0 hvala 0
14 godina
LaufenPanzer kaže...

Pozdrav ekipa!!! zanima me dali ima kod nas za kupiti ovi plastični konektori i metalni pinovi za napajanje (novi u pakiranjima i ne savinuti)... cisto iz razloga jer planiram raditi sa novim žicama jer su mi ove na trenutacnom napajanju dosta spigane... 

Koliko ja znam kod nas se ne može nabaviti niti jedno niti drugo. Ja imam pinova ali ih prodajem u kompletu s klještima...

Inače ako ima tko zainteresiran za klješta neka se javi. Original mdpc su, nikakva jeftina kopija

14 godina

Evo da i ovdje stavim prije par dana pustio se i ja u sleeving vode sa paracordom 

http://valid.canardpc.com/2749994

7 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

jako uredno i fino organizirano, svaka ćast {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
TomislavZG-2 kaže...

jako uredno i fino organizirano, svaka ćast {#}

Slažem se, jedino naljepnica na napajanju bode oči. Kolega skini je, bit ćeš zahvalan sam sebi... {#}

12 godina
neaktivan

još bolje da je s necime samo prekrije, mozda mu ta naljepnica dobro dode u buducnosti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
TomislavZG-2 kaže...

još bolje da je s necime samo prekrije, mozda mu ta naljepnica dobro dode u buducnosti...

Neznam kakva mu korist od nje, ako misliš za garanciju s njom je ionako gotovo

25 dolara za jednu paracord ekstenziju {#}. Čista glupost ako se pita mene.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice