Da li ima netko zainteresiran da bi nešto naručivao sa stranice modDIY jer meni treba par sitnica pa da skupa naručimo i poštarina po pola
Sleeving - ultimativna tema
- poruka: 554
- |
- čitano: 317.988
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da li ima netko zainteresiran da bi nešto naručivao sa stranice modDIY jer meni treba par sitnica pa da skupa naručimo i poštarina po pola
Neznam koliko ti je baš isplativo naručivati od njih. Po meni su skupi, a i poštarina je nekih 20 dolara ako ne i više. Neznam šta ti treba, ali sigurno se može naći nešto po ebayu
Neznam koliko ti je baš isplativo naručivati od njih. Po meni su skupi, a i poštarina je nekih 20 dolara ako ne i više. Neznam šta ti treba, ali sigurno se može naći nešto po ebayu
A trebali bi mi krimpane žice a poštarina je 9 dolara ova sporija ak ima na ebayu bilo bi super ako zna netko neka bubne ovdje ili mi u inbox link
ima ko produzetke slevane za napajanje viska?...ja bi udomio
lp
A trebali bi mi krimpane žice a poštarina je 9 dolara ova sporija ak ima na ebayu bilo bi super ako zna netko neka bubne ovdje ili mi u inbox link
Svaka krimpana žica ti je 1 dolar, a uzmi za primjer da radiš 24 pinski produžetak. Znači treba ti 24 dolara za žicu, 2 dolara za konektore i 9 dolara za poštarinu, sve skupa to te ispadne 35 za samo jedan produžetak, odnosno oko 210 kn.
Nije li to malo previše? Kolega pranja je na prethodnoj stranici stavio neke linkove pa malo pogledaj jer možeš proći jeftinije
ima ko produzetke slevane za napajanje viska?...ja bi udomio
lp
Mislim da je Mrockwell prodavao svoje(crveni paracord).
Ako te zanima, mogu ti naručiti sve i napraviti(za neku određenu svoticu). Javi se na PP, ako te zanima.
Evo produžetak sa free shipingom za manje od 5$,jedini problem što je konektor bile boje!!
Zašto ne bi bilo moguće?
Evo kupio ova kliješta koja je kolga @Pranja predložio.
I to za 0.34$, mislim da ih nisam mogao jeftinije proći. Hehehe
Kakav je to kupon?
Kakav je to kupon?
Dobio maloprije na poklon od paypal-a 15 dolara
A jbte. Što si napravio da si to dobio?
A jbte. Što si napravio da si to dobio?
Ništa stvarno, nisam odavno niti koristio paypal. Neznam zašto su baš sad poslali
Nadam se onda da ću i ja to uskoro dobiti.
Nadam se onda da ću i ja to uskoro dobiti.
Sretno
Sretno
Koliko je para prodefiliralo kroz taj PP acc,trebali bi mi dati ne 15 nego 150 $.
Uf i ja ga koristim godinama, a ovo je prvi put da sam takvo nešto dobija od njih
I ljudi sorry za spam
Stvarno si fino prošao. :)
Ja također PP već koristim dugo, ali nikad ništa.
Čini se da će meni produžeci stići brzo(tracking), samo što ću sleeve čekati.
Uzmi si svo vrijeme ovoga svijeta, ne radi živčan.
Podržite Hrvatske modere :/
Nisu valjda toliko loši tutorijali :(
Sva čast kolega na tutorialu ali ja prvo moram zahvalit LutroO ,jer bez njega nikad ne bih započeo sleevat,on je nesebično podjelio sa nama svoje iskustvo i na svaki upit odgovorio bez problema!!
Evo kupio ova kliješta koja je kolga @Pranja predložio.
I to za 0.34$, mislim da ih nisam mogao jeftinije proći. Hehehe
Javi kakva su kliješta kad ih isprobaš.
Planiram i ja kupovinu pa ono, da nebi dva puta kupovao. :D
Javit ću kad stignu, samo mislim da neće odgovarati. Pokušat ću nekako izbrusiti ove zube i prilagoditi ih, ali čisto sumnjam da će moći napraviti ''ugriz'' kako treba
Inače prije par dana je Lutro izbacio novi video u kojem detaljno pokazuje kako krimpati i na što paziti, pa onaj koga zanima neka baci oko
Javit ću kad stignu, samo mislim da neće odgovarati. Pokušat ću nekako izbrusiti ove zube i prilagoditi ih, ali čisto sumnjam da će moći napraviti ''ugriz'' kako treba
Inače prije par dana je Lutro izbacio novi video u kojem detaljno pokazuje kako krimpati i na što paziti, pa onaj koga zanima neka baci oko
Video ide u prvi post,hvala kolega na info!!