- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa zato je i najbolji... hehehe šalim se neće mi sliku očitat neznam zašto ???
Može pomoć??
Kako si postavio monitor na zid???
Klikni me!
Ne radi mi poveznice evo ti cijeli link
http://svijet-medija.hr/vivax_imago_a101,20295,154.aspx
@hacker ri
ovako... ovom me zainteresiralo pa me zanima...
dali postoji nosac za monitor kao za plazmu, onaj na razvlacenje i sa podesavanjem kuta?
imam za plazmu takav nosac ali neznam dali postoji za monitor
Gledaš po VESA standardu 75 x 75, 100 x 100 ili 200 x 200 za ovo zadnje nisam baš siguran neda mi se tražit
Vidi na mojim slikama.stavio sam deset slika i zadnje dvi su s nosacem.kupljen je u emezete za 180 kn

Zašto svi imate dock na desktopu?
organiziranije, dostupnije, ljepse... brze XD ako mislimo na rocketdock
Evo moga, dodaj te me slobodno ako ocete vidit sliku : http://www.facebook.com/photo.php?pid=30836772&id=1254640791 imam cijeli album "PC"
Evo moga, dodaj te me slobodno ako ocete vidit sliku : http://www.facebook.com/photo.php?pid=30836772&id=1254640791 imam cijeli album "PC"
haha...
da te nebi stavljali za frenda kako bi ti vidjeli PC ....
sta sve ljudi nece izmislit...
dobro da ne trazis donacije
Ima to cudo od kože naslon za ruke ?
Ima to cudo od kože naslon za ruke ?
yep ali uzeo dolje, smeta mi...
ovako... ovom me zainteresiralo pa me zanima...
dali postoji nosac za monitor kao za plazmu, onaj na razvlacenje i sa podesavanjem kuta?
imam za plazmu takav nosac ali neznam dali postoji za monitor
Frend je sam napravio nosač za monitor, od komada aluminija, monitor je Samsung T serije. Inače noviji Samsung monitori se mogu prikačiti na nosače od Samsung LCD-a. Takvih nosača ima više vrsta, meni je najbolji tzv. "ruka", dakle ta ruka se zatipla na zid i monitor na nju pa se može micati u svim smjerovima. Takav nosač "ruka" košta kakvih 130 kn. Probaj pitati u nekoj trgovini da ti pokažu nosač pa vidi da li paše. To je i meni u planu.
Opasna pozadina! :)
Evo i mojeg stola i kante koja je pored njega
Opasna Pozadina!! :)
Evo i moje male zveri :)
šta ti je ovo lijevo na stalku?
jako lijepo inače, među boljima šta sam vidio, popuni rubriku "moj PC"
šta ti je ovo lijevo na stalku?
jako lijepo inače, među boljima šta sam vidio, popuni rubriku "moj PC"
To ti je panel od kucnog kina. problem mi je kablovinje, nikak na kraj s tim.. al vidim da si ti to lijepo sredio.
Ajmo ljudi manje spamanja više slika !
Nije li malo preblizu desk u odnosu na Lcd ? Kolko incha=?
Nije li malo preblizu desk u odnosu na Lcd ? Kolko incha=?
plazma lg 127... je malo preblizu. znam da bi trebalo bar 3 metra.. zajebancija je kad ga spojis na komp pa se udaljis 3 metra pa se slabije vidi tekst ili web... za igrice dusu dalo... a filmove buljim s kreveta..
Ljepo ljepo, ja imam plazmu 107 cm pa bas ne spajam komp, da mi se ne zamrzne slika.
Update deska. Od sada, tu je Victory AF-1700E satelitski reciever koji je dosad bio uz TV. Zašto se preselio? Card Sharing (chinch kabela za spojit na TV imam dovoljno al serijskog kabela nemam pa sam samo reciever premjestio). Morate priznati, izgleda opako
Update deska. Od sada, tu je Victory AF-1700E satelitski reciever koji je dosad bio uz TV. Zašto se preselio? Card Sharing (chinch kabela za spojit na TV imam dovoljno al serijskog kabela nemam pa sam samo reciever premjestio). Morate priznati, izgleda opako
prije onaj kalendar izgleda opako
učinkovitije bi ti bilo da je bas ispod stola....by the way i ja imam iste zvučnike
nikad mi nije bilo jasno zašto kupujete 5.1 zvučnike i poslažete ih jednog do drugog, kakva korist od toga ako nisu pravilno raspoređeni....bolje uzet onda 2.1 bar dođu do izražaja sa svim perfomansama
nikad mi nije bilo jasno zašto kupujete 5.1 zvučnike i poslažete ih jednog do drugog, kakva korist od toga ako nisu pravilno raspoređeni....bolje uzet onda 2.1 bar dođu do izražaja sa svim perfomansama
ljepse izgleda....
Ja ne kužim kak ovi igraju što imaju miš na stolu a tipkovnicu ispod.
Evo moj kutak.
Sviđaju mi se zvučnici, samo neznam kako se Mission ponaša u ulozi zvučika za komp, kakva su ti iskustva sa njima?
Evo moj kutak.
Sviđaju mi se zvučnici, samo neznam kako se Mission ponaša u ulozi zvučika za komp, kakva su ti iskustva sa njima?
Imao sam 2 seta megaworks 550e, jedan set z5500 i u ovome sto mene interesira (muzika), mission (ili neki entry hifi) je bolji odabir. Bilo sto vece od njih ne odgovara uz racunalo jer treba vise prostora. Nisu najsjajniji za filmove, al za to se koriste HD555 lijevo na stolu. Reciever je bolji DAC od svih osim mozda "high end" zvucnih kartica, a odmah se dobije i pojacalo za slusalice. Tweeter kod M30i je navodno isti kao i kod M32i i visoki zvuce odlicno. Jedino sto im nedostaje je bass. Za to imam Yamahu SW315, 250w woofer koji popuni donji dio zvucnog spektra.