Upgrade na 6.0 sam instalirao manualno, korištenjem LGUP aplikacije jer se nije moglo instalirati preko centra za ažuriranje. Problem je što se sada javljaju 2 greške - kad se telefon tek upali javi se poruka - "unfortunately, lg vpn has stopped". Kada pokušam ući u neke sekcije postavki (Fingerprints & security) javlja se poruka "Unfortunately, the process com.android.settings has stoped" i prozor se zatvara.
Vraćanje na tvorničke postavke ne pali jer vraća opet istu verziju 6.0, a nisam uspio pronaći način da uradim downgrade ponovno na 5.1
Telefon je nov, ali iz Amerike, pa eventualna garancija otpada ...
Ima li još neko riješenje ili pravac servis? Hoće li oni moći riješiti problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nešto je pošlo po zlu kod update-a, po svemu sudeći. Skini zadnju verziju ROM-a pa ga ručno flashaj ponovno.
Naravno, pazi pri tome da skines verziju ROM-a za svoj model. Ovi iz HR su H960A recimo.
Hm, problem je što mobitel nije rootan, a ne mogu ga rootat jer sada ne mogu pristupiti sekciji sigurnost, koja mi izgleda treba da odobrim instalaciju aplikacije koja nije provjerena, a koja mi treba za rootanje ... Kada ponovno instaliram ovaj kdz upgrade, bude ista stvar ...
Hm, problem je što mobitel nije rootan, a ne mogu ga rootat jer sada ne mogu pristupiti sekciji sigurnost, koja mi izgleda treba da odobrim instalaciju aplikacije koja nije provjerena, a koja mi treba za rootanje ... Kada ponovno instaliram ovaj kdz upgrade, bude ista stvar ...
Ne trebaš ti ništa rootat, samo flashaj tvornički firmware koji želiš na njega.
Edit: evo ti upute.
(klikni na show full post na prvome postu)
Ne rootati, kao što kaže kolega iznad. Napraviti flash cijelog ROM-a ponovno uz full wipe (CSE Flash). Skini prije toga odgovarajuću verziju ROM-a.
Hvala na odgovorima, probao sam flashat putem ovih uputa s forum.xda-developers.com, ali dobijem istu stvar kada instaliram 6.0 ROM. Pošto sam već lagano izgubio živce, odnio sam na servis da oni probaju to riješiti instalacijom softwarea.