iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 952.561
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Iphone Jailbreak
cuspajz kaže...

Jel vi kad skinete neku aplikaciju sa installousa, i onda preko itunesa odete "Sync Iphone" jel vam se ta aplikacija prikaže pod apps u Itunesu?

Jos jedno pitanje: kada skinem aplikaciju sa apptrackr.org kako da je dodam u itnues, kada skinem sa torrenta onda mogu dodat (imaju format .ipa)

Nekad je radilo to syncanje, ali to vec skoro godinu dana ne radi. Moras uci na njega preko SSH ili preko AFP i pronaci folder gdje se downloadaju programi (ne znam napamet) i skopirati na komp. U itunes aplikacije dodas tako da samo dva puta kliknes na nju i odaberes da se otvori s iTunesima.

Tomo Yoda kaže...

Jako me zanimaju gore navedene aplikacije, ali ih ne mogu naći ni u AppStore ni na iTunes niti u Cydiji ili installousu.

Možeš li molim te poslati precizniji link ovdje ili na pp?

Moras imati jailbreakan mobitel i onda odes u Cydiju i tamo ih nadjes (mozes pod search).

16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

ovaj iWepPro me zanima, jel ima sličnih programa??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Saphire kaže...

ovaj iWepPro me zanima, jel ima sličnih programa??

Ja nisam cuo za slicne.

16 godina
Iphone Jailbreak

puno hvala na dosadašnjim informacijama, ovo je jako koristan topic, TU. 

ima li tko još neke preporuke za teme za mob, kao npr steampunk tema (ali besplatna)? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Moja preporuka QuickScroll2- skrolanje u Safariu ,izbornicima...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Tomo Yoda kaže...

puno hvala na dosadašnjim informacijama, ovo je jako koristan topic, TU. 

ima li tko još neke preporuke za teme za mob, kao npr steampunk tema (ali besplatna)? 

Moje dvije najdraže teme su iLlumine i Smoog

15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Sjetio sam se jos dva programcica, ali sad nemam iphone da pogledam kako se zovu. Mislim da je BTstack, a sluze da se spoji bluetooth tastatura i mis na iphone.

0 0 hvala 0
17 godina
Iphone Jailbreak

Evo ja imam jedan problem s frendicinim iphoneom 2g. Napravio sam joj custom firmware upgrade na 3.1.2, to je proslo bez problema. E sad sve radi odlicno osim sto nikako ne mogu skinuti aplikacije s itunesa na mobitel. Mislim naravno na ove aplikacije sto nisu s app storea (one se uredno prebace na telefon). U cydii sam instalirao ovaj appsync, koji bi to trebao omoguciti, ali svejedno nece. Samo mi doda neke prazne ikone. Kad ih hocu izbrisati na telefonu pise zelite li pobrisati web oznaku??? Jel netko zna kako to rijesiti? Hvala

p.s. evo jedan link s nekoliko super winterboard tema.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Ovdje ima par korisnih

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.5.2010 15:52 (cuspajz).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ramo kaže...

Evo ja imam jedan problem s frendicinim iphoneom 2g. Napravio sam joj custom firmware upgrade na 3.1.2, to je proslo bez problema. E sad sve radi odlicno osim sto nikako ne mogu skinuti aplikacije s itunesa na mobitel. Mislim naravno na ove aplikacije sto nisu s app storea (one se uredno prebace na telefon). U cydii sam instalirao ovaj appsync, koji bi to trebao omoguciti, ali svejedno nece. Samo mi doda neke prazne ikone. Kad ih hocu izbrisati na telefonu pise zelite li pobrisati web oznaku??? Jel netko zna kako to rijesiti? Hvala

Probaj prvo instalirati free alikaciju sa appstorea.. recimo operu, i instaliraj je. i zatim probaj prebaciti sa itunesom te aplikacije, ako ni onda nece, ostavi ih, nemoj ih brisati.. vec ponovno instaliraj neku free aplikaciju.. to bi trebalo rijesiti..

Vais a ir a Madrid, pero.. haha
15 godina
neaktivan
jel zna tko kako se brišu teme koje sam skinuo a ne želim ih u WinterBoardu?
15 godina
neaktivan
@facewithascar ovaj WEP-omMyWi, gdje to mogu pronaci? u Cydiji upišem i ne nađe mi ništa...:(
16 godina
preko cydie brises teme
15 godina
neaktivan
e hvala!
17 godina
Kruno_21 kaže...
Ramo kaže...

Probaj prvo instalirati free alikaciju sa appstorea.. recimo operu, i instaliraj je. i zatim probaj prebaciti sa itunesom te aplikacije, ako ni onda nece, ostavi ih, nemoj ih brisati.. vec ponovno instaliraj neku free aplikaciju.. to bi trebalo rijesiti..

Uradio i sve 5. Samo su mi ostale na telefonu one prazne ikone (linkovi), pobrisem ih rucno, ali se opet pojave, ne znam tocno kad, jer nije mom mob. Kako bih to mogao trajno rijesiti?

15 godina
neaktivan
R30 kaže...
@facewithascar ovaj WEP-omMyWi, gdje to mogu pronaci? u Cydiji upišem i ne nađe mi ništa...:(

Otvori Cydiju, otidji na tab Manage, pa na Sources, gore desno Edit, pa gore lijevo Add. Upisi http://wazowski.com/repo/ i stisni Add Source. Nakon toga Done i onda otidji u search i pronaci ces ga.

15 godina
neaktivan
evo jesam, hvala ti!
17 godina
neaktivan
Ramo kaže...
Kruno_21 kaže...
Ramo kaže...

Uradio i sve 5. Samo su mi ostale na telefonu one prazne ikone (linkovi), pobrisem ih rucno, ali se opet pojave, ne znam tocno kad, jer nije mom mob. Kako bih to mogao trajno rijesiti?

E a jel ima mozda koju temu instalirann? nesto poput iNav? i pogledaj u cydiu jel instaliran iBlank? ako ni to nece pomoci, ssh u /private/var/mobile/Library/WebClips i pobrisi sve sto ima tamo.

Vais a ir a Madrid, pero.. haha
16 godina
Iphone Jailbreak

1. kako postaviti koji god želite

2. kako postaviti koji god želite

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ljudi dajte recite barem pet dobrih tema koje vi koristite..
15 godina
neaktivan
R30 kaže...

Pa gdje ce ti netko preporucivati temu,svako ima svoj ukus. Radije potrazi po netu recenzije, pa odaberi koja ti se svidja.

16 godina
R30 kaže...

Evo mojih top 5:

1. 3D Fiction

2. Buuf2

3. Smoog

4. Vending Machine

5. iWood Realize

A nisu loše ni ove:

The Metal Thing Blue

Glass Orb

zPod 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pitanje: Imam hrpu aplikacija koje sam skinuo sa installousa i cydia-e. Oni su uspješno sinkronizirani sa iTunesom. 

1. Hoće li mi te aplikacije ostati ako maknem JB?

2. Hoće li ostati ako/kada se prebacim na OS 4.0? 

16 godina
1.ne
2.ako budes imo jb da
15 godina
neaktivan
3D Fiction tema je odlična, vidio sam je na you tubeu al mi nije jasno ja ju pronađem u cydiji i instaliram je al mi na kraju skine nekakvu girls theme a ne 3D Fiction..?! Zna li netko u cemu je problem? i da, još da pitam samo zašto mi ne funkcioniraju theme za keyboard? idem u winterboard i postavim ju al ona ništa!
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

ali kada sam koristio blackra1n ...piše mi waith for reboot a na iphoneu mi smo svijetli, nema ništa . Dali da čekam ili ga ja moram resetirat???

*_helper_*
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak
dali netko zna kako da pod sources u cydii dodam http://repo.beyouriphone.com ??
nikako da mi doda daj source a ima jako dobrih aplikacija... :(((
TNX

0 0 hvala 0
16 godina
zatvoren je :(
15 godina
neaktivan
auu steta...a mozda zna netko onda kako da dođem do free Pogoplank u cydii?
16 godina
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak
tenkju @Godra :))

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice