iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 953.255
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: iPhone Jailbreak
mar123 kaže...

a sto ako je stariji, jel onda ima bilo kakav nacin?

Ako je noviji od 26-tog tjedna 2011, ni pod razno ga ne otključavaj jer ćeš permanentno brickati telefon!

Javi ako trebaš više informacija - inače, imam i ja i3GS u odličnom stanju, bijele boje 32GB, tvornički otključan na sve mreže. Oprema, kutija, ma sve :)

14 godina
neaktivan
Flying Dutchman kaže...
Ramo kaže...

Ako izaberem custom firmware izbaci mi gresku.

Imam 3g, kako mislis zaobici taj postupak?

Radije pričekaj još malo, dosta korisnika ima problema sa downgradeom za 3Gs i 3G (nekima je bez problema prošlo)

Meni na 3G, je prošao downgrade, al još uvijek stoji 6.15 BB, i cijelo vrijeme mi piše (Searching), nema uopće notifikacije da li je SIM kartica unutra, kolko god je vadio i vraćao unutra

Stoga oprez

Znam srediti taj problem, pa javi ako si zapeo. S time da tu neću moći pomoći instruiranjem jer je to dosta zahtjevan posao vraćanja u prvobitno stanje.

14 godina
neaktivan
power_user kaže...
mar123 kaže...

da ali sto ako ga ja kupim od nekog u oglasniku i taj neko meni da racun i sve papire, kako da ja znam dal ima ugovor il ne?

To je i meni problem, kupio sam ga od poznanika koji je produžio ugovor, a nemam pojma je li to vezano na uređaj ili na ugovor. A nije mi potrebno pa mi se nikada neda ići u T-com pitati.

Moraš imati papire od uređaja, tj. račun i garanciju.

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

evo maloprije sam pitao mogucnosti otkljucavanj 3gs-a a sad me zanima kako se da otkljucat cetvorka?

Četvorke se daju otključati softverski, putem Geveya i trajni unlock.

Sve zapravo ovisi o softveru i Modem firmwareu koji imaš u telefonu. Za više info - pm.

16 godina
DFurka kaže...
power_user kaže...
mar123 kaže...

da ali sto ako ga ja kupim od nekog u oglasniku i taj neko meni da racun i sve papire, kako da ja znam dal ima ugovor il ne?

To je i meni problem, kupio sam ga od poznanika koji je produžio ugovor, a nemam pojma je li to vezano na uređaj ili na ugovor. A nije mi potrebno pa mi se nikada neda ići u T-com pitati.

Moraš imati papire od uređaja, tj. račun i garanciju.

To imam(garancija je istekla, na računu ne piše ništa o ugovoru), ali ima li veze što taj ugovor još traje?

Ipak piše sve na računi, samo nisam gledao. Piše točno ime, datum, produljenje ugovora na 24 mj... Nema veze, nije mi potrebno, ali ću probati krajem 9. mjeseca kad ugovor istekne

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 16:08 (power_user).
14 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

jel se mogu igrat java igre na iphoneu

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
iPhone Jailbreak

ne

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

ni sa jailbreakom

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
iPhone Jailbreak

nop

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iOS6 3GS Review

Evo lagani offtopic, koji bi vas JB tweakere mogao zanimat :)

iOS6 Review:

Upoznati smo vec s cinjenicom da je na Appleovom WWDCu (kongresu za developere) predstavljen iOS6,

te vecina njegovih mogucnosti, a kako je (iako neocekivano, nama nekima posebno drago) on dostupan i za

3GS, stavih na svoj Developer Preview, objasnim u slijedecem postu kako da je i stavite na bilo koji podrzani uredaj,

cak i ako niste dio Appleovog Developer programa vec samo obican (i donekle znatizeljan i nestrpljiv) user

Po slikama, novosti:

1.Nove mogucnosti u Settings aplikaciji, a status bar je iskljucivo u settings appu od sad i plavkast (moguce da je bug?)

2.Jos bolja integracija s Facebookom i Twitterom, mana sto Facebook

ne pita zelite li sinkronizirati sve prijatelje s "fejsa" s imenikom :/

3. Safari aplikacija dobiva Inspectora, sto ce vise vjerujem razveseliti WEB developere koji zele prilagoditi aplikacije mobilnom

Safariju

4. Mail sad s izmijenjenim refresh funkcijom, s fora animacijom

5. Safari u Landscape modu od sad ima Full Screen button na donjem desnom kutu

6. Reload u Full screenu

7. Nove mogucnosti kad stisnete onaj srednji gumb u safariju (inace bio za BookMark i slicno) isto je i sa slikama, integrirane sharing funkcije,

takoder sad Reading lista cachira stranice tako da ih mozete kasnije procitati i bez dostupnosti interneta (dobro za Lyricse ili clanke npr.)

8. Izmjenjena Music aplikacija, bolja integracija s Geniusom, nove color sheme

9. Passbook, jos jedna pomalo beskorisna aplikacija koja se neda maknut (kao i Newsstand), donosi mogucnosti placanja

digitalnim kuponima, digitalne karte za let, razni voucheri

10. Izgled Passboka, niti jedna kontrola ne radi za sad, sto znaci da je za sad u razvojnoj fazi, samo je ovako staticna slika, moguce da je to moj bug

11. Nova ikonica za Maps (kao i nesto drukcija za settings), iako samo ikonica, inside puuuno super novosti:))

12. Lijepsi izgled Mapsa, donosi i 3D pregled zgrada kao sto ima i google earth

(funkcija se zoe Flyover, a navodno radi samo na iPad3 i 4S, iPod 4, nema logike, znam)

13. I sama karta bez slike jako lijepo sad izgleda

14. Landscape mod (ne znam je li to i prije bilo moguce) :/ no eto kako izgleda

15.   Vidimo da se zapravo vise ne radi o Googleovim kartama, vec TomTom, a donosi i pravu navigaciju od mjesta do mjesta

16. Iz notification centra od sad mozete izravno napisat tweet, status ili poruku na fejsu

(nemam za fejs jer nisam namjestio Facebook inegraciju iz prethodnih razloga)

17. Evo i o OSu

18. Privacy opcije, dopustenje prisupa raznih aplikacijama imeniku itd.

19. U privacy opcijama

20. Kamera od sad ima crno sucelje

21.   Sunspider, Safari opet ima nova Javascript poboljsanja, slika bez Full Screena

22. Rezultat (bolji nego iOS5 u svakom slucaju)

23. AppStore, redizajniran, od sad vise ne trazi password za update aplikacija, vec samo za instalaciju,

i ne vodi vas na Homescreen cim instalirate app vec ima ovakav simpatican prikaz koliko je aplikacija skinuta

24. iOS6

1.Neke nove sheme, nove boje 1.Neke nove sheme, nove boje
2. Posebne integrirane aplikacije 2. Posebne integrirane aplikacije
WEB Inspector WEB Inspector
Pull down to refresh Pull down to refresh
Safari Full Screen Landscape Safari Full Screen Landscape
Evo kako to izgleda kad se reloada u Full screenu Evo kako to izgleda kad se reloada u Full screenu
Safari Share Button Safari Share Button
Nova Music aplikacija Nova Music aplikacija
Passbook Passbook
Passbook Inside Passbook Inside
Novi Maps Novi Maps
Loading Hibrid Loading Hibrid
Zagreb Zagreb
Zagreb @landscape Zagreb @landscape
TomTom TomTom
Tap to Face, Tweet Tap to Face, Tweet
OS OS
Privacy Privacy
Privacy opcije Privacy opcije
Camera App Camera App
Sun Spider Sun Spider
Resoult Resoult
Novi Appstore Novi Appstore
iOS6 iOS6
"Nikad necu protiv toga imat nesto protiv"
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 6:58 (Mojpismonosa).
Moj PC  
9 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
iOS6 Review

Pise u ovaj post jer prethodni ima previse slika i vec mi se jednom poseremetilo sve, pa sam po treci put poslao ovako

Kako je i sam @pod2g rekao, iOS6 donosi i neke speed optimizacije, sto vidi se po sun spider benchmarku, a po Appleu, donosi i 200 novih vidljivih funkcija

(evo i benchmarci nekih iOS uredaja, na 5.1.1, sve od ljudi iz razreda, pritom sve aplikacije u pozadini pogasene, te jedini tab u safariju sunspider)

za ove nemam neki dokaz tako da cete mi morati vjerovati

4S: 2238.3ms

4:   3538.6ms (pod2g je u jednom tweetu naveo napredak za 1000+ms na iPhone 4@iOS6)

3GS (moj, na 5.1.1 dok je bio):   4693.6ms, sad oko 4100

Inace neke od novosti koje se ne mogu screen shotati su i:

Kernel ASLR, iOS sigurniji nego ikad, iako to moze znaciti i lose, ETA za Jailbreak

(kojeg ce naravno opet biti, za sve uredaje, untethered, garantiram) upitan kad izade Release

Bug koji je omogucio Downgrade A5 uredaja je fixan, tako da kad upgreadate na official release, nema povratka

dok se ne nade nov nacin, izvor takoder @pod2g

Siri dolazi na iPad 3, a uz to nudi i puuuno novih mogucnosti (najvise sportska pitanja) te konacno mogucnost

otvaranja aplikacija

Inace jos neke stvari, pretpostavljam da je manjak memorije (256MB, isto kao i na 3GSu, a valjda zbog veceg ekrana ne moze kao 3GS na iOS6)

na iPadu 1 (originalu) bio uzrok drop supporta, iako

smo vidjeli da je Apple u stanju Siri onemoguciti na uredajia starijih generacija, a na iP4 itekako lijepo radi

Sve u svemu, pristojan upgrade, cak i u beti telefon je itekako "koristan", sto znaci da nema nekih znacajnijih bugova, preporucam ako se kome igra,

nemam zamjerki osim nove beskorisne aplikacije, kad izade bit ce definitivno worth of upgrade

Na momo 3GSu cini mi se da radi brze nego iOS5, sad sam 90% siguran da brze otvara foldere i multitasking bar

Jos jedna novost mozda zanimljiva iOS Gamerima, Game Center je ponesto redizajniran

i sad donosi i novu funkciju, challenges, s rezultatima, a i s posebnim challengeima,

samo treba nesto vremena da developeri to omoguce u igrama :)

EDIT: Zao mi je ako je sve to malo natrpano, nadam se da cete se snac :/

EDIT2: Da ne bi bilo pitanja, Jailbreak postoji (samo tethered, i samo za A4 i starije uredajue),

ali bez Cydie, samo za developere, a jailbreak se vrsi

s posebnom verzijom Redsn0wa, kako je rekao @Musclenerd, Cydia se da instalirati ali

nije provjereno koliko radi, ja budem ovih dana

i napisem sve dojmove i probleme i tutorijal naravno ako tko namjerava

Support? Support?
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 5:32 (Mojpismonosa).
Moj PC  
6 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Stavljanje iOS6 bete, za sve podrzane uredaje:

Dakle kako sam i rekao, kratak i jasan tutorial, evo i nekoliko stvari koje bi trebali znati:

1)Sa bete se uvijek mozete vratiti na 5.1.1 restoreom!! Sve dok official iOS6 nije vani

2)Jailbreak postoji, ali jos u ranoj fazi, samo za A4 uredaje i ranije, untethered samo za old bootrom 3GS,

ovih dana isprobam i Jailbreak, koji jos ni Cydiu ne donosi, iako postoji nacin da se instalira rekompajlirana

za iOS6, ne preporucam dok ne vidite da netko to nije isprobao (a kako sam vec rekao, budem ovih dana)

3) iOS6 betu je najbolje skinuti s OVE stranice

4)Za isprobavanje, trebali bi imati instaliranu poslijednji release iOSa: 5.1.1

5) 5.1.1 s kojeg radite NE SMIJE BITI JAILBREAKAN  (ja probao, nece bootat, morao raditi restore na 5.1.1, nema opasnosti, ali steta vremena)

sto ujedno znaci ako jeste JBali, a zarko zelite ovu betu, morat cete prvo restorat na unmodified 5.1.1

6)Uredaj MORA  biti aktiviran (i tu sam naucio na tezi nacin, ako sve radite ispocetka, sto znaci ako

vam uredaj jos nije u fazi 5.1.1 setupiran, iOS6 vam nece dozvolit da to napravite na njemu bez odgovarajuceg Developer Accounta,

koji zahtjeva da imate Mac racunalo, te da ste dio njihovog programa, koji se placa na godisnjoj razini

7) morate imate instalirane zadnje iTunese!!!

U biti pocnimo:

1)Spojiti aktivirani iOS5 (osim iPada 1) uredaj na PC, cekati iTunese da prepoznaju,

drzeci tipku SHIFT stisnuti CHECK FOR UPDATE, (NE RESTORE, opet ja ucio na tezi nacin...)

2)Odabrati vazeci IPSW fajl koji ste skinuli s gore navedene stranice

3) i to je vise manje to, pricekati da iTunesi obave posao, nema neke mudrosti, nemojte imat nikakvu zabranu u host fajlu windowsa,

znaci ovaj postupak je kao obican update, BEZ  TinyUmbrelle, vrlo jednostavno

Sve radite na vlastitu odgovornost, ja sam 4 puta restorao dok nisam dobio iOS6, sve zbog caka koje sam tu naglasio, iako nista nisam

uprskao (nista trajno, samo zivaca i par preznojavanja da opet nisam skoro unistio mob)

Sretno svima koji se upustaju u postupak :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 6:59 (Mojpismonosa).
Moj PC  
8 0 hvala 5
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak iOS6 Beta

EDIT2: Samo za voljne kemijanja, znatizeljne, i one koji bar otprilike znaju sto rade!! Sve se cini da radi super,

a nakon nekog vremena horor, sve se rusi, mob se reboota sam, nije da je opasno, samo morate restorat,

mozda je to samo kod mene slucaj ali probao vec dva puta i svaki put isti ishod nakon par sati 

Evo i Jailbreak Tutorijala, svoj sam uspio vrlo lako, pa evo:

Inace Jaibreak je samo tethered za A4 ili starije uredaje, untethered samo za

old bootrom 3gs

Potrebno:

1) Skinuti Putty, LINK

2) Skinuti redsn0w beta, LINK

3) Raspakirati Redsn0w, pokrenuti ga kao Administrator

4) U redsn0wu, odaberite IPSW od iOS6 bete, pod extras, select ipsw

5) Odite natrag, pa na Jailbreak

6) Pratite upute na ekranu, pricekajte da se proces dovrsi i uredaj upali

7) Ugasite uredaj

8) U redsnowu odaberite pod extras, just boot (tethered)

9) Kad se iphone upali spojiti ga na mrezu na kojoj je vas PC

10) Pokrenuti Putty, upisati IP (port 22) iPhonea na mrezi (settings, wifi, vasa mreza, IP)

11) Stisnuti open

12) Stisnuti yes na sve kaj pita, malo pricekat, ako javi gresku upaliti ga

13) U tom slucaju ponovno pokrenuti putty

14) Opet upisati IP

15) username: root, password: alpine

16) iskopirati slijedeci kod pa enter:

wget -q -O /tmp/cyinstall.sh http://wyndrepo.googlecode.com/files/cyinstall.sh && chmod 755 /tmp/cyinstall.sh && /tmp/cyinstall.sh

Uredaj ce malo zastekat, respringati se, vidi se Cydia instalirana, pokrenuti je, restart iPhonea

(ako imate noviji 3GS ili 4ku morate u redsnowu boot tethered)

I to je to, instalirati nista nisam probao, ponovno sve na vlastitu odgovornost, ali meni sve radi :))

Napomena: Cydia se nekad nece pokrenut, samo ponovo boot tethered, o kojem god modelu   iPhonea se radilo

EDIT: ispada da na mom 3GSu to funkcionira kao semi-tethered jailbreak, ako ne napravite just boot, sve radi osim JB tweakova (ukljucujuci Cydiu)... Trebao bih vise dobrovoljaca koji ce to napravit da vidimo kakvbi su dojmovi :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 23:49 (Mojpismonosa).
Moj PC  
6 0 hvala 3
16 godina
Re: iOS6 3GS Review
Mojpismonosa kaže...

...

1.Nove mogucnosti u Settings aplikaciji, a status bar je iskljucivo u settings appu od sad i plavkast (moguce da je bug?)

2.Jos bolja integracija s Facebookom i Twitterom, mana sto Facebook

ne pita zelite li sinkronizirati sve prijatelje s "fejsa" s imenikom :/

...

10. Izgled Passboka, niti jedna kontrola ne radi za sad, sto znaci da je za sad u razvojnoj fazi, samo je ovako staticna slika, moguce da je to moj bug

...

1., 10. Nije bug.

2. Mene je pitao (4s).

Ukratko: koristim ga već nekoliko dana; Safari je brži, a Mape nisu loše. {#}

BOG I HRVATI
16 godina
Re: Stavljanje iOS6 bete, za sve podrzane uredaje:
Mojpismonosa kaže...

Dakle kako sam i rekao, kratak i jasan tutorial, evo i nekoliko stvari koje bi trebali znati:

1)Sa bete se uvijek mozete vratiti na 5.1.1 restoreom!! Sve dok official iOS6 nije vani

2)Jailbreak postoji, ali jos u ranoj fazi, samo za A4 uredaje i ranije, untethered samo za old bootrom 3GS,

ovih dana isprobam i Jailbreak, koji jos ni Cydiu ne donosi, iako postoji nacin da se instalira rekompajlirana

za iOS6, ne preporucam dok ne vidite da netko to nije isprobao (a kako sam vec rekao, budem ovih dana)

5) 5.1.1 s kojeg radite NE SMIJE BITI JAILBREAKAN (ja probao, nece bootat, morao raditi restore na 5.1.1, nema opasnosti, ali steta vremena)

sto ujedno znaci ako jeste JBali, a zarko zelite ovu betu, morat cete prvo restorat na unmodified 5.1.1

6)Uredaj MORA  biti aktiviran (i tu sam naucio na tezi nacin, ako sve radite ispocetka, sto znaci ako

vam uredaj jos nije u fazi 5.1.1 setupiran, iOS6 vam nece dozvolit da to napravite na njemu bez odgovarajuceg Developer Accounta,

koji zahtjeva da imate Mac racunalo, te da ste dio njihovog programa, koji se placa na godisnjoj razini

U biti pocnimo:

1)Spojiti aktivirani iOS5 (osim iPada 1) uredaj na PC, cekati iTunese da prepoznaju,

drzeci tipku SHIFT stisnuti CHECK FOR UPDATE, (NE RESTORE, opet ja ucio na tezi nacin...)

3) i to je vise manje to, pricekati da iTunesi obave posao, nema neke mudrosti, nemojte imat nikakvu zabranu u host fajlu windowsa,

Sve radite na vlastitu odgovornost, ja sam 4 puta restorao dok nisam dobio iOS6, sve zbog caka koje sam tu naglasio, iako nista nisam

uprskao (nista trajno, samo zivaca i par preznojavanja da opet nisam skoro unistio mob)

E ja bi si htjeo stavit iOS 6 ali je jedini problem sta mi se neda skidat ponovno sve aplikacije kada sam sa iOS-a 5.0.1 isao na 5.1.1 i jailbreako ga nije mi se nista izbrisalo i sada posto je jailbreakan moram napraviti restore na iTunesu pa me zanima hoce mi se onda sve aplikacije izbrisat?

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
14 godina
Mojpismonosa kaže...

5) 5.1.1 s kojeg radite NE SMIJE BITI JAILBREAKAN (ja probao, nece bootat, morao raditi restore na 5.1.1, nema opasnosti, ali steta vremena)

U biti pocnimo:

Sve sam napravio kako si napisao i i kad stisnem SHIFT + CHEK FOR UPDATE onda se ugasi i pojavi mi se na ekranu ikona od itunes-a i kabel {#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
14 godina
Stolnik kaže...
Mojpismonosa kaže...

U biti pocnimo:

Sve sam napravio kako si napisao i i kad stisnem SHIFT + CHEK FOR UPDATE onda se ugasi i pojavi mi se na ekranu ikona od itunes-a i kabel {#}

to sam rjesio al sad kad se boot-a onda trazi neki acc kojieg nemam, imao sam JB-ani iPhone, ali sam ga restorao na 5.1.1 i aktivirao znaci kartica je bila od VIP-a i signal puni ali dalje trazi neki acc {#}

16 godina
Stolnik kaže...

to sam rjesio al sad kad se boot-a onda trazi neki acc kojieg nemam, imao sam JB-ani iPhone, ali sam ga restorao na 5.1.1 i aktivirao znaci kartica je bila od VIP-a i signal puni ali dalje trazi neki acc {#}

Kad restoraš na 5.1.1. neka bude "Novi uređaj" i onda stavi iOS 6.

Znaš li vratit nazad na 5.1.1.?

BOG I HRVATI
14 godina
ivan123 kaže...
Stolnik kaže...

Kad restoraš na 5.1.1. neka bude "Novi uređaj" i onda stavi iOS 6.

Znaš li vratit nazad na 5.1.1.?

Stavio sam kai novi uredaj, sad sam na 5.1.1 opet
15 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Stavio sam kai novi uredaj, sad sam na 5.1.1 opet

Sad kad si na official 5.1.1. drži SHIFT i klikni na CHECK FOR UPDATE, i odaberi iOS6 betu, i proći će ti, neće te tražit developer account

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
16 godina
neaktivan
oo7 kaže...

E ja bi si htjeo stavit iOS 6 ali je jedini problem sta mi se neda skidat ponovno sve aplikacije kada sam sa iOS-a 5.0.1 isao na 5.1.1 i jailbreako ga nije mi se nista izbrisalo i sada posto je jailbreakan moram napraviti restore na iTunesu pa me zanima hoce mi se onda sve aplikacije izbrisat?

Ostat ce ti aplikacije ako si napravio backup (pogotovo iCloudom), odnosno nece ostat ali ce se automatski one skinut, skup s podacima...

13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Molim Vas,pomozite.Imam Iphone 3g,IOS JE 4.2.1.Trazio sam po internete koji je najbolji IOS za iphone 3g,skoro svi su komentirali na nekim stranicama da je najbolji IOS 3.2.1.E onda sam skinuo taj IOS i na Itunesu kliknuo na restore.Onda mi se izbrisao stari IOS,pa mi sad nemoze ni jedan.Na pozadini mi pise onaj kabel spojen sa Itunesom.A kad ga otkljucam(mobitel),pise mi "emergency calls only".Molim vas pomagajte,iskreno vas molim.Komentirajte,ili mi poruku posaljite na e-mail "jkolobaric@gmail.com"...
HVALA UNAPRIJED.

J,kolobaric
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
k.dolac kaže...

Molim Vas,pomozite.Imam Iphone 3g,IOS JE 4.2.1.Trazio sam po internete koji je najbolji IOS za iphone 3g,skoro svi su komentirali na nekim stranicama da je najbolji IOS 3.2.1.E onda sam skinuo taj IOS i na Itunesu kliknuo na restore.Onda mi se izbrisao stari IOS,pa mi sad nemoze ni jedan.Na pozadini mi pise onaj kabel spojen sa Itunesom.A kad ga otkljucam(mobitel),pise mi "emergency calls only".Molim vas pomagajte,iskreno vas molim.Komentirajte,ili mi poruku posaljite na e-mail "jkolobaric@gmail.com"...
HVALA UNAPRIJED.

Stavi ga u DFU mode i onda za prikopcaj za PC, otvori iTunes stisni SHIFT ( na tipkovnici ) i RESTORE ( u iTunes-ima ) i onda izaberi iOS 3.1.2 i onda ce ga restorat i radit ce.

Ako ti jos nesto nije jasno samo pitaj.

pozz

13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

dečki...oću apdejtat svoj 3gs na 5.1.1 al mi preko moba kad dođe do kraja javlja neki download error..a preko itunesa skida neki fajl od 600 mb(iphone software update). koji je problem kad idem preko moba ?

JustFigher
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
gave233 kaže...

dečki...oću apdejtat svoj 3gs na 5.1.1 al mi preko moba kad dođe do kraja javlja neki download error..a preko itunesa skida neki fajl od 600 mb(iphone software update). koji je problem kad idem preko moba ?

Update preko mobitela ti ne radi zato jer ti je iPhone jailbreakan. Updateaj normalno preko itunesa, je*eš 600mb nije to uopće puno..

He who is brave is free.
13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

tnx..;D

JustFigher
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
iPhone Jailbreak

poZz ljudi imam pitanje za vas koji se razumijete u ajfon jel postoji program tipa activatora da je free da si mogu namjestit da umjesto home gumba dvaput tapnem po ekranu i slicno..??
ako ima moze ime jel nemam karticu nit nista pa nemrem uzet activatora koji je 1dolar..:O 

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.6.2012 21:16 (tomislavivic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tomislavivic kaže...

poZz ljudi imam pitanje za vas koji se razumijete u ajfon jel postoji program tipa activatora da je free da si mogu namjestit da umjesto home gumba dvaput tapnem po ekranu i slicno..??
ako ima moze ime jel nemam karticu nit nista pa nemrem uzet activatora koji je 1dolar..:O 

Dodaj u Cydiu sorseve i moci ces skinut Activator besplatno...
13 godina
zaboravih rec da nemam jailbreakan mob..:D
13 godina
iPhone Jailbreak

nemam jailbreakan mob..:D

nazalost nezz to napravit..:(
a koliko kosta otprilike jb..?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail: