iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 953.453
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
iPhone Jailbreak

ako moze mala pomoc....

imam iphone 3gs koji je jailbreak-an na 3.1.2......htio bi napraviti jailbreak na 5.1 ili neku drugu verziju....

ako moze netko objasniti postupak....dali mogu povuci orginal sa itunesa i onda napraviti jailbreak ili nesto drugo....

pokusao sam sa razno raznim verzijama snow i redsnow i sa tinyumbrella i nista.....uvijek zapnem na restoru na itunesu ....ili javi error 1394, 21, 1600, 2005 ovisno koju verziju iosa koristim 4.33., 5.0.1, 5.1 i nista....

hvala svima na pomoci

pozzz

rijeseno.........

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 22:09 (rossi utd).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: iPhone Jailbreak
rossi utd kaže...

ako moze mala pomoc....

imam iphone 3gs koji je jailbreak-an na 3.1.2......htio bi napraviti jailbreak na 5.1 ili neku drugu verziju....

ako moze netko objasniti postupak....dali mogu povuci orginal sa itunesa i onda napraviti jailbreak ili nesto drugo....

pokusao sam sa razno raznim verzijama snow i redsnow i sa tinyumbrella i nista.....uvijek zapnem na restoru na itunesu ....ili javi error 1394, 21, 1600, 2005 ovisno koju verziju iosa koristim 4.33., 5.0.1, 5.1 i nista....

hvala svima na pomoci

pozzz

Ja ti mogu pomoći u tome, ali obzirom da imaš stari iOS, bilo bi pametno sačuvati baseband na telefonu da se prije ili kasnije može telefon otključati na druge mreže. Kako god, može biti jednostavno i može biti maksimalno komplicirano.

Isto tako, svi ti errori su standardni dio komplikacije kod podizanja softvera.

Ako te ne zanima sačuvati baseband, onda ga spoji na iTunes, stisni Update i ne bi trebalo biti problema kod podizanja.

Ako zapneš, javi.

17 godina

Ovo se ceka. Cim bude neki update u vezi ovog molim link.

17 godina
odjavljen
iPhone Jailbreak

evo novih informacija o downgrade-u za 6.15.00:

http://isvijet.com.hr/downgrade-za-6-15-00-mozda-dolazi-vec-ovog-vikenda/

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 2
16 godina
iPhone Jailbreak

sad planiram kupit ip 3gs i posto sam na vipu koji su sve nacini za otkljucavanje i sto bi trebao pitat prodavaca?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

sad planiram kupit ip 3gs i posto sam na vipu koji su sve nacini za otkljucavanje i sto bi trebao pitat prodavaca?

Paziš da BB nije noviji od 05.13.04, znači 05.14.02, 05.15.04, 05.16.01, 05.16.0, 05.16.05 ti basebandovi nisu podržani za otključavanje preko ultrasn0wa

Samo neka ti kaže pod settings > general > about koji je modem firmware
Let them taste the triple guns... Aye, Captain
16 godina
iPhone Jailbreak

a sto ako je stariji, jel onda ima bilo kakav nacin?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

a sto ako je stariji, jel onda ima bilo kakav nacin?

Gdje piše 3G/3Gs to su podržani BB za otključavanje

16 godina
iPhone Jailbreak

znaci moro bi dizat na ipadov

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mar123 kaže...

znaci moro bi dizat na ipadov

Više nije ni to problem, u većini slučajeva sve radi, a uskoro ćeš moći i downgradeati ako trebaš.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
odjavljen
iPhone Jailbreak
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.6.2012 12:41 (Edge).

2 0 hvala 2
17 godina

Hvala puno za ovo. Mene zanima kakav je postupak s ovim posto imam custom IPSW, napravljen u sn0wbreeze-u (jer mi treba hactivation, ne mogu ga aktivirati drukcije)?

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.6.2012 1:04 (Ramo).
17 godina
odjavljen
iPhone Jailbreak

Nisam siguran, ali pretpostavljam da moras u RedSn0wu odabrati taj custom firmware s kojim si restorao uređaj.

Sutra cu ti vise znati o tome rec...

Btw. korisnici iPhonea 3Gs koji imaju novi bootrom mogu zaobici taj postupak, stoga ako si jedan od njih probaj tako.

0 0 hvala 0
17 godina

Ako izaberem custom firmware izbaci mi gresku.

Imam 3g, kako mislis zaobici taj postupak?

15 godina
neaktivan
Ramo kaže...

Ako izaberem custom firmware izbaci mi gresku.

Imam 3g, kako mislis zaobici taj postupak?

Radije pričekaj još malo, dosta korisnika ima problema sa downgradeom za 3Gs i 3G (nekima je bez problema prošlo)

Meni na 3G, je prošao downgrade, al još uvijek stoji 6.15 BB, i cijelo vrijeme mi piše (Searching), nema uopće notifikacije da li je SIM kartica unutra, kolko god je vadio i vraćao unutra

Stoga oprez

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.6.2012 8:15 (Flying Dutchman).
14 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

kak se tweak na cydiji da se one ikone dolje mogu micat i da ih vise stane dolje i da se bilo gdje na egranu moze stavit ikona

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
PEXer kaže...

kak se tweak na cydiji da se one ikone dolje mogu micat i da ih vise stane dolje i da se bilo gdje na egranu moze stavit ikona

http://isvijet.com.hr/najbolji-cydia-tweakovi-ios-5-2-dio/

Infinidock i GridLock :)

16 godina
iPhone Jailbreak

evo maloprije sam pitao mogucnosti otkljucavanj 3gs-a a sad me zanima kako se da otkljucat cetvorka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mar123 kaže...

evo maloprije sam pitao mogucnosti otkljucavanj 3gs-a a sad me zanima kako se da otkljucat cetvorka?

nikako :(

Inače, za ubuduće možeš provjeriti tu:

JAILBREAK

UNLOCK

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.6.2012 23:48 (power_user).
16 godina
iPhone Jailbreak

cek nikakav gevey ili nesto softverski, a u pm

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mar123 kaže...

cek nikakav gevey ili nesto softverski, a u pm

Više ništa, jedino ako imaš baseband od 4.0FW(što još nisam vidio na ni jednom, jer su u Hrvatsku već došli na 4.1)

16 godina
iPhone Jailbreak

a jel se ocekuje nesto uskoro?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mar123 kaže...

a jel se ocekuje nesto uskoro?

Ne, mislim da su odustali od unlocka(jedino mozda nesto tipa geevy)
16 godina
iPhone Jailbreak

a u ku*ac, i di sad nac iphone koji radi na faking vip.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
iPhone Jailbreak

a cuo sam da t-mobile moze otkljucat uređaj nakon nekog vremena, pa jel mogu ja onda kad kupim od nekog s racunom otic tamo i da mi ga otkljucaju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mar123 kaže...

a u ku*ac, i di sad nac iphone koji radi na faking vip.

ja prodajem iphone 4s koji radi na VIP, ima racun, garanciju, sve

Lp

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
16 godina
mar123 kaže...

a cuo sam da t-mobile moze otkljucat uređaj nakon nekog vremena, pa jel mogu ja onda kad kupim od nekog s racunom otic tamo i da mi ga otkljucaju?

Istina, ako je prepaid nakon godinu dana ili nakon isteka ugovora ako je na ugovor

17 godina
odjavljen
iPhone Jailbreak

Na Prepaid ti otkljucaju odmah, a na pretplati moras cekati onoliko koliko ti traje ugovor, u prosjeku se radi o 2 godine.

0 0 hvala 0
16 godina
iPhone Jailbreak

da ali sto ako ga ja kupim od nekog u oglasniku i taj neko meni da racun i sve papire, kako da ja znam dal ima ugovor il ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mar123 kaže...

da ali sto ako ga ja kupim od nekog u oglasniku i taj neko meni da racun i sve papire, kako da ja znam dal ima ugovor il ne?

To je i meni problem, kupio sam ga od poznanika koji je produžio ugovor, a nemam pojma je li to vezano na uređaj ili na ugovor. A nije mi potrebno pa mi se nikada neda ići u T-com pitati.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice