iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 953.668
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Pozdrav! Dali itko ima ideju kako da jailbrake-am iphone 3g ali bez sleep tipke? Ona je u kvaru, pa dali postoji neki program za JB a da ne traži sleep tipku? Hvala i LP :)

0 0 hvala 0
14 godina
Re: iPhone Jailbreak
Izbjeglica_02 kaže...

Pozdrav! Dali itko ima ideju kako da jailbrake-am iphone 3g ali bez sleep tipke? Ona je u kvaru, pa dali postoji neki program za JB a da ne traži sleep tipku? Hvala i LP :)

Ne postoji, trebas imat Sleep button pozz
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
14 godina
neaktivan
hani10 kaže...

A ako ne skidam preko appstore,neko preko JB Installous-a?

Dali moze radit navigacija bez interneta?

Navigacija i je namijenjena da radi bez interneta, ima u sebi mape, a locira se preko gps-a.

Google karte aplikacija trebaju internet da bi učitali mape trenutne ili željene lokacije, a lociraju se također preko gps-a. Znači, ako nemate navigaciju, učitajte mapu i locirajte se preko gps-a.

14 godina
neaktivan
Izbjeglica_02 kaže...

Postoji mogućnost da ubaciš matičnu u drugi i3G i tamo ga jailbreakaš i onda vratiš matičnu u svoj.

Ili jednostavno popravi sleep button - oko 150 kn.

15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

a evo uspio sam pomocu  ovog videa  jailbrejkat ipod, ali sad imam problem kada ugasim i upalim ipod, vise nece otvarat niti jednu igricu niti cydiu pa moram opet ici na just boot da bi mogo igrat. kako to rijesit? ako ko zna tnx

EDIT: jel normalno kada jailbreakam ipod da pocne stekat i kada ocu izbrisat aplikaciju onda zablokira na 2 min

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 16:10 (Pajdo56).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pajdo56 kaže...

a evo uspio sam pomocu  ovog videa  jailbrejkat ipod, ali sad imam problem kada ugasim i upalim ipod, vise nece otvarat niti jednu igricu niti cydiu pa moram opet ici na just boot da bi mogo igrat. kako to rijesit? ako ko zna tnx

EDIT: jel normalno kada jailbreakam ipod da pocne stekat i kada ocu izbrisat aplikaciju onda zablokira na 2 min

Nađi u Cydiji Rocky Racoon 5.1.1. Untethered 1.0.3, to ti je zakrpa, poslije toga ćeš najnormalnije bootat ipod bez problema

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 16:29 (Flying Dutchman).
15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

hvala! evo sad je ok! jos nesto, skinuo sam igricu Dalton, ali mi malo steka jel se to kak može trijesit, ili je to jednostavno tako kada jailbrejkam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pajdo56 kaže...

hvala! evo sad je ok! jos nesto, skinuo sam igricu Dalton, ali mi malo steka jel se to kak može trijesit, ili je to jednostavno tako kada jailbrejkam?

To ne znam, probaj zbrisat, pa ponovo skinut i instalirat, možda će bit ok

16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Pozdrav!

Nakon jailbreakanja iPhonea 4S, na 5.1.1, instalirao sam normalno aplikacije i sve radi kako treba.

Danas sam otišao u Cydiu i instalirao VideoLock, aplikaciju koja omogućuje slušanje zvuka sa videa čak i kada je iPhone zaključan.

Međutim, aplikacija nije radila, pa sam je uklonio.

Nakon toga dobio sam obavijesti su Cydii da su dostupna 3 nova ažuriranja, među NCSetingom i Zephyrom, tu je bio i upgrade za Rocky Racoon 5.1.1.

Nije mi sada jasno, je li to sve u redu i mogu li imati kakvoh problema sa iOS-om?

NVIDIA: The Way It's Meant to Be Played :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gta_4 kaže...

Nakon toga dobio sam obavijesti su Cydii da su dostupna 3 nova ažuriranja, među NCSetingom i Zephyrom, tu je bio i upgrade za Rocky Racoon 5.1.1.

Nije mi sada jasno, je li to sve u redu i mogu li imati kakvoh problema sa iOS-om?

Samo šišaj, napravi update

16 godina
neaktivan
Volvox kaže...
hani10 kaže...

A ako ne skidam preko appstore,neko preko JB Installous-a?

Dali moze radit navigacija bez interneta?

E to nisam siguran, tamo bi se mogao zalomit neki virus, iako koliko sam upoznat na macu nema virusa, pa neznam kako je to na iphonu, al skidam sa installousa većinu aplikacija, i još nisam dobio virus, ali moraš pazit šta skidaš, ko i svugdje.

Ne treba ti internet za navigaciju. Eventualno može više mjesta nać, ako je spojen na internet, ali i ovako sve nalazi, eventualno ti sa internetom kaže ako je negdje neka prometna ili zastoj, pa ako želiš zaobić ili nešto.

Glupost!! Za Mac itekako ima virusa, pa evo pogledaj Mac World vijesti zadnjih par mjeseci, prepuno Flashback malwarea

JB Installousa? Ne mozes dobiti neki virus, jer iOS ima sandbox, pa ti aplikacija u najgore slucaju moze vristat u pozadini dok je ne ugasis, tako da si safe

Pozicioniranje je oduvijek za iPhone bilo dostupno i bez neta, naravno, samo ovisi kako su spremljene karte, offline ili online

Navigon, Tomtom su jedni od offline navigatora, znaci moze raditi i bez neta

iOS maps ne mogu, jer online imaju karte

Znaci tema je iPhone Jailbreak, molio bih da se sto manje prica o piratiziranju, jer to nikako ne spada ovdje, vec smo rekli stav da se mozemo izvuc na to da su nam sustavi i drzava u banani, ali zato tiho, jer to je ipak krada...

Inace za sve uredaje postoji untethered jailbreak na zadnjim firmwareima (osim Apple TVa 3) u trenutku kad ja ovo pisem.

inace, ion1c je otkrio novi untethered exploit (jos uvijek userland), kako kaze na twitteru, a i exploiti nadeni i "upakirani" u zadnji Absinthe 2.0.4, proglaseni su "remote vulnerabilityjem", sto znaci i mogucnost da ako vam je racunalo ili workgroup zarazen, moze doci i do opasnosti za vas iPhone, ukoliko je spojen na USB, vjerojatnost za ovo je mala, ali najbolje rjesenje je stavljati password na iPhone, cime se 99% osiguravate....

Dodana je i podrska za sve vrste iPada 2, ukljucujuci 2.4 (odnosno A5 32nm)

http://www.redmondpie.com/a-short-interview-with-pod2g-at-hack-in-the-box-security-conference-2012-amsterdam/

pod2g-jeva potvrda da ide na WWJC (worldwide jailbreaking convention) i kratak interview na gornjem linku, a i najavljuje Jailbreak za Apple TV 3, iako se ne zna ocekuje li se direktno od njega

"Nikad necu protiv toga imat nesto protiv"
13 godina
odjavljen
iPhone Jailbreak

da ne otvaram novu temu budem tu pitao

znaci imam iphone 4 unthethered jailbreakan na 5.1.1 iosu i 4.12.01 firmwareu

zanima me postoji li ikakav unlock za to jer je zakljucan na swisscom a trebaa mi na tmobile

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

zanima me postoji li ikakav unlock za to jer je zakljucan na swisscom a trebaa mi na tmobile

Izvoli : http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=21501

Ja sam Jailbreakao iPhone 4s 5.1.1 untethered, i unlockao sa VIP-a na sve mreže.

14 godina
neaktivan
marko-1995 kaže...
Zin8 kaže...

Izvoli : http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=21501

Ja sam Jailbreakao iPhone 4s 5.1.1 untethered, i unlockao sa VIP-a na sve mreže.

Ne informiraj krivo. To što si napisao je bila rupa u sustavu koja je trajala cijelih 5 dana i ne radi više niti će raditi.

Nema doslovno nikakvog rješenja osim trajnog otključavanja.

16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Gevey SIM? Mislim da ce ubrzo stic za sadasnje BBove ako vec nema...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

postoji li zakrpa za 5.1 thedered, da bude unthedered? :D

JustFigher
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gave233 kaže...

postoji li zakrpa za 5.1 thedered, da bude unthedered? :D

U Cydii Rocky Racon, nis ne smeta da probas :) (nis ti ne moze bit) iako ja ti preporucam restore na 5.1.1

15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Pozdrav,

Evo da ne otvaram novu teum te da ne čitam svih ohoho stranica moje pitanje glasi:

Da li je moguće JB-ati iPad2 bez da moram raditi onu proceduru s laptopom pri paljenju te da li se isplati, koje su prednosti i nedostatci i da li je sigurno da nekog početnika u tim stvarima (jedino slično što sam radio je bio root na androidu i stavljanje custom roma)...

Hvala   :)

SDP ≠ HDZ

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Dakle, pošto sam na iPhoneu 4S napravio 5.1.1 jailbreak sa Absinteom 2.0, nakon nekoliko dana počeo sam uočavati probleme, aplikacije su spore, ruše se i sl.

Vidim da je izašla nova verzija Absinthe alata, pa postoji li način da sa shift + ponovan odabir 5.1.1 IPSW-a u iTunes-u mogu restorati iPhone opet na 5.1.1, i onda napraviti Re-JB?

NVIDIA: The Way It's Meant to Be Played :P
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 20:25 (gta_4).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
iPhone Jailbreak
Ovako dala mi je frendica svoj iPhone 3GS i rekla da joj ga jailbreakam ali je problem sto ima puno slika muzike Aplikacija i to ima iOS-4 i sad me zanima mogu li joj nadoknaditi na iOS-5.1.1 i jailbreakati ga da joj se ništa ne izbrise
★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
oo7 kaže...
Ovako dala mi je frendica svoj iPhone 3GS i rekla da joj ga jailbreakam ali je problem sto ima puno slika muzike Aplikacija i to ima iOS-4 i sad me zanima mogu li joj nadoknaditi na iOS-5.1.1 i jailbreakati ga da joj se ništa ne izbrise

Vrati joj ga neka ga synca pa onda radi što hoćeš bez straha. Ja nikad ne uzimam ako ima bitnih podataka bez backupa, preriskantno je

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
power_user kaže...
oo7 kaže...

Vrati joj ga neka ga synca pa onda radi što hoćeš bez straha. Ja nikad ne uzimam ako ima bitnih podataka bez backupa, preriskantno je

A ako ga synca-m mislim da joj se ne spreme fotografije a ima ih jako puno i nebi oh htjela izbrisati
★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
16 godina
oo7 kaže...
power_user kaže...
oo7 kaže...

A ako ga synca-m mislim da joj se ne spreme fotografije a ima ih jako puno i nebi oh htjela izbrisati

Spreme se, samo mora namjestiti. Ali slike nisu problem, kopiraj ih na svoj komp kad ga spojiš i samo joj vrati na DVDu ili sticku.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Pozdrav,

Sumnjam da mi je otišao USB kabel na iPadu pošto se ne puni i ne prepoznaje od strane PC-a pa me zanima koje je najjefitnije rješenje, kao i najbrže za Rijeku.

Imam kabel od iPod Nano-a za 3 generaciju, ali rađe ne bih isprobavao dok nisam siguran da to ide 100% bez nuspojava :)

Hvala...

SDP ≠ HDZ

0 0 hvala 0
17 godina
xDinichx kaže...

Pozdrav,

Sumnjam da mi je otišao USB kabel na iPadu pošto se ne puni i ne prepoznaje od strane PC-a pa me zanima koje je najjefitnije rješenje, kao i najbrže za Rijeku.

Imam kabel od iPod Nano-a za 3 generaciju, ali rađe ne bih isprobavao dok nisam siguran da to ide 100% bez nuspojava :)

Hvala...

30pinski dock konektor je isti na svim uređajima. Evo ti link, scrollaj malo ispod do compatibility. Dakle ako imaš kabel od iPoda probaj ga u iPadu, ako ne radi onda imaš malo veći problem jer ako ti je otišao dock konektor na samom iPadu iskrcat ćeš otprilike 40$ (bez dostave) za novi...

He who is brave is free.
13 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
xDinichx kaže...

Pozdrav,

Hvala...

30pinski dock konektor je isti na svim uređajima. Evo ti link, scrollaj malo ispod do compatibility. Dakle ako imaš kabel od iPoda probaj ga u iPadu, ako ne radi onda imaš malo veći problem jer ako ti je otišao dock konektor na samom iPadu iskrcat ćeš otprilike 40$ (bez dostave) za novi...

Ma bolje nek sa ebaya kupi, ove, mislim da nema neke prevelike razlike u kvaliteti. dat 200 kn za obični punjač je stvarno pretjerano.

EDIT: ja sam nesto krivo procito, zaboravite:)

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 23:26 (Volvox).
15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Izgleda da paše... Meni je bilo čudno pošto kabel za iPod ima nekakve kao kopčice koje treba stisnuti da bi se kabel izvukao tj. kabel je malo veći nego ovaj kojeg sada imam...

Isprobati ću sutra, hvala :)

SDP ≠ HDZ

0 0 hvala 0
17 godina
Volvox kaže...
Dwyane Wade kaže...
xDinichx kaže...

Pozdrav,

Hvala...

Ma bolje nek sa ebaya kupi, ove, mislim da nema neke prevelike razlike u kvaliteti. dat 200 kn za obični punjač je stvarno pretjerano.

EDIT: ja sam nesto krivo procito, zaboravite:)

Mislio sam na dock konektor unutar uređaja ne na kabel.

xDinichx kaže...

Izgleda da paše... Meni je bilo čudno pošto kabel za iPod ima nekakve kao kopčice koje treba stisnuti da bi se kabel izvukao tj. kabel je malo veći nego ovaj kojeg sada imam...

Isprobati ću sutra, hvala :)

Čini ti se, to s kopčicama je valjda stari dizajn imao ih je i kabel na mom iPhoneu 2G. Taj kabel je danas kod frenda i služi mu za iphone 3G (uz kojega je došao kabel bez tih kopčica, samo ga je majstor strgao pa sam mu dao ovaj koji radi bez beda).

He who is brave is free.
15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Evo, stavio sam drugi kabel i sada ga iTunes prepoznaje :D

Znači da je ipak samo do kabela :)

SDP ≠ HDZ

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
iPhone Jailbreak
http://isvijet.com.hr