dal se moze otkljucat iPhone 4s iOS 5.0.1 i iPhone 4 iOS 5.0.1 04.11.08?
hvala
hvala
hvala
iPhone 4S može pomoću nove Gevey kartice, a iPhone 4 ne nazalost. :/
dobro to s linka je malo strija cijena, ima sad na ebay za 15-30$ što i nije puno za potpuno otključani i funkcionalni Iphone4S
samo je tlaka što moraš čekati 20-30dana da dođe u ovu našu zabit,( lol čak i oni na ebay što prodaju kažu ako vam je dugo čekat bolje nemojte kupiti...pa ja nevjerujem aaaaaa di mi živimo )
evo naručio sam ovo 25$ nije strašno i za cca 30 dana više manje imam otključani Iphone 4S s garancijom iz VIP-a :D
Yo, imam airblue sharing, onu jeftiniju verziju, ako hoce tko isprobat nek salje tu pp ili na imessage marko.bistricki@gmail.com
šta je to??
Plavizub app, sve radi
Ja maloprije restore-ao svoj iPhone 4(cydia je malo poludila), stavio isto 5.0.1 jer sam čuo da na 5.1 još nema untethered.
Sve uspješno.
Jailbreak-ao sa Redsn0w-om.
Evo imam problem, sad idem prijatelju JB stavit na Iphone i ne zelim da mu updatea na 5.1 jer nema untethered nego ocu na 5.0.1, njemu je trenutno na 4.3.5. Sad idem onako shift i restore i odaberem onaj file sta treba i kad krene verifying with apple store ili tako nesto dode mi error, ne zeli ga normalno restorat. Dode mi error 3194., itunes updatean sve kako treba:)
kazu da se treba disable-at antivirus pa se nece javljat taj error.
kazu da se treba disable-at antivirus pa se nece javljat taj error.
Lol, sad sam preko tiny umbrella isao i sad neznam kako izac iz je*enog recovery moda -.-
Evo imam problem, sad idem prijatelju JB stavit na Iphone i ne zelim da mu updatea na 5.1 jer nema untethered nego ocu na 5.0.1, njemu je trenutno na 4.3.5. Sad idem onako shift i restore i odaberem onaj file sta treba i kad krene verifying with apple store ili tako nesto dode mi error, ne zeli ga normalno restorat. Dode mi error 3194., itunes updatean sve kako treba:)
Problem je mozda u hostovima u windowsima, treba obrisati sve IP adrese u hostovima, a drugi problem je mozda u TinyUmbrelli, treba odznaciti “Set Hosts to Cydia on Exit”, i nakon toga resetirat racunalo.
Ljudi imam pitanje...
Namjeravam prodati svoj iphone 4. I radi tele 2 mrežu, odnosno imam gevey karticu instaliranu. Mobitel sam i kupio sa gevey karticom. Da li gubim nešto ako radim reset ( u smislu da gevey više neće raditi)? I koji reset da radim, reset svega ili sav sadržaj i postavke?
Ljudi imam pitanje...
Namjeravam prodati svoj iphone 4. I radi tele 2 mrežu, odnosno imam gevey karticu instaliranu. Mobitel sam i kupio sa gevey karticom. Da li gubim nešto ako radim reset ( u smislu da gevey više neće raditi)? I koji reset da radim, reset svega ili sav sadržaj i postavke?
Mislim da brisanje svih podataka iz telefona ti nece utijecati na gevey unlock, resetiraj sve, sav sadrzaj i postavke.
ovako imam iphone 4 jailbreak-an i trazio sam malo po netu i nasao da postoji nacin da se na iphone 4 moze staviti siri zasada postoji samo na 4s zna li itko kako to nariktati i dali je to netko vec napravio?? i kada ce izaci jailbreak ta iOS 5.1?
Nema ti druge nego da nadjes nekog tko ima iPhone 4s...
Jel netko ima kakvih problem s instaliravanjem Spire-a?
Meni već jako dugo traje instalacija.. :/
I mora trajat dugo, barem 12-13 minuta.
Ono gore ne radi kako treba, licenca traje 2-3 dana ako i tolko. Ima drugih načina za dobit siri na ip4.
I mora trajat dugo, barem 12-13 minuta.
Ono gore ne radi kako treba, licenca traje 2-3 dana ako i tolko. Ima drugih načina za dobit siri na ip4.
Napisi, zanima me! :-)
iphone 3gs - ios 4.2.1 - new bootrom
Pokušavam napraviti jailbreak ios 5.0.1 sa sn0wbreezom v2.9.1 i prilikom restora mi se prvo javila greška 3194 koju sam riješio.
Međutim nakon toga mi se javlja greška 1600 ili 1601 ili 1602.
Pokušavao sam to riješiti sa iRebom, ali bezuspješno. Još uvijek mi javlja greške i neće da restora.
Da li itko ima kakav prijedlog?
Napisi, zanima me! :-)
Izvoliš:) Ako ti bude radilo, doniraj im, jer imaju svoje servere i stalno ih moraju povećavat jer sve više ljudi ide na njih.
Kad instaliram Spire i i4siri, Siri mi radi, ali mi onda vecina aplikacija ne radi ( fb, whatsapp, real racing 2, snake, ....)
Probao sam ovo sa i4Siri i Spireom, i ne radi, kad pitam nešto, samo kaže da pokušam kasnije.
Da li još netko ima slične probleme?
3 | Ne radi mi Siri |
---|---|
0 | Radi mi Siri |
Vjeruj mi da je Siri nepotreban, malo sam se igro na njemu, ali nista posebno...dosadi nakon 5 min.
Vjeruj mi da je Siri nepotreban, malo sam se igro na njemu, ali nista posebno...dosadi nakon 5 min.
Bas želim imati taj Siri to sam vidio kod frenda na 4s-u i svidjelo mi se Moze mi Metko objasniti u čemu je kod mene problem spire not configured - open settings to configure proxy server
Probao sam ovo sa i4Siri i Spireom, i ne radi, kad pitam nešto, samo kaže da pokušam kasnije.
Da li još netko ima slične probleme?
Ja imam isti takav problem