Android L

poruka: 12
|
čitano: 2.380
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Android L

Koji će sve Samsung uređaji poprimiti ovaj update?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Android L

Trenutno nema informacija o Samsungovim uređajima koji bi trebali dobiti Android L.

Android L izlazi u jesen - za sada se zna da će korisnici Nexusa 5 i 7 danas dobiti pristup beti Androida L, korisnici HTC-a One i One M8 90 dana nakon što HTC dobije izvorni kod Androida L, a HTC je obećao update za korisnike One mini/2, ali bez navođenja roka.

It doesnt matter how beautiful your theory is, it doesnt matter how smart you are. If it doesnt agree with experiment, its wrong. - Richard P. Feynman
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 16:35 (hrx).
11 godina
odjavljen
hrx kaže...

Trenutno nema informacija o Samsungovim uređajima koji bi trebali dobiti Android L.

Android L izlazi u jesen - za sada se zna da će korisnici Nexusa 5 i 7 danas dobiti pristup beti Androida L, korisnici HTC-a One i One M8 90 dana nakon što HTC dobije izvorni kod Androida L, a HTC je obećao update za korisnike One mini/2, ali bez navođenja roka.

a sto je sa Sony xperia z2 ? ima ? kao sto si rekao nema puno inf. ali mislis li da ce biti i na njoj ? 

17 godina
odjavljen
siick_bubble_gumm kaže...
hrx kaže...

a sto je sa Sony xperia z2 ? ima ? kao sto si rekao nema puno inf. ali mislis li da ce biti i na njoj ? 

Normalno da ce z2 dobiti najnoviji Android...

http://isvijet.com.hr
11 godina
Android L

Od samsunga vjerojatno: s4/s5/note3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
siick_bubble_gumm kaže...
(...)

Očekuje se da će Sony najaviti Android L update za modele Xperia Z2, Z2 Tablet, Z1, Z Ultra, Z, ZL, ZR, Tablet Z, T2 Ultra, T3 i M2.

It doesnt matter how beautiful your theory is, it doesnt matter how smart you are. If it doesnt agree with experiment, its wrong. - Richard P. Feynman
11 godina
odjavljen
Android L
samo se nadam da ce se na sony z2 promjeniti one tipke dolje u onaj kruzic i ono to mi se najvise svidja hehe.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Android L

Računajte da će biti nadograđeni u većini slučajeva oni uređaji (i to Samsung, Sony i HTC) koji će biti najviše 18 mjeseci "stari" od izlaska Androida L.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2014 20:01 (igy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Android L

I pretpostavljam Moto X i Moto G???

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android L

Zanima me dali će,i kada će se pojaviti custom romovi za Galaxy s3?

Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Shockwave kaže...

I pretpostavljam Moto X i Moto G???

Da.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625
16 godina
Android L

vrrrrrrrrrrrrrlooo zanimljiv clanak za nas rootaše i androidaše, i tužan!! {#}

došao vrag po svoje... {#}

lockdown

MuWu
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: