Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.672.685
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Android borbeni komplet
dinos3 kaže...
OriginalEXE kaže...
Mitch kaže...
underdog kaže...

Jesam li ja jedini kojem je androidov stock browser brži i draži od bilo kojeg drugog (chrome, opera, dolphin, etc)?

A ne znam, meni je ok na Nexusu, ali Chrome ima onaj pop-up kad ne zna sto si tocno pritisnuo pa se ne trebam vracat dva put na istu stranicu ako odem krivo.

Meni su najbolji Chrome za inace, Boat za flash

To je prekoristan feature, ugodno sam bio iznenađen kad mi se to prvi puta "dogodilo".

To ima i Opera.

Imala je to Opera i na Symbianu dok se vrtila. Ništa novo.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
14 godina
neaktivan
ova webkit opera dobila update i sad više nije u stanju otvoriti nijednu jedinu web stranicu, dok ne uključim to go/turbo, jel to neka šala?
TD za glupost
16 godina
Laxarus kaže...
ova webkit opera dobila update i sad više nije u stanju otvoriti nijednu jedinu web stranicu, dok ne uključim to go/turbo, jel to neka šala?

Kod mene radi normalno.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet - Android antivirus!

Evo može jedan savjet za antivirus na andoridu.
Tu je laganini opis da pomogne advanced userima...
Nesto sto ne opterecuje puno.

Karakteristike:

-512 MB RAM-a

-Qualcomm MSM7225A

-800 MHz Cortex-A5

Baterija je osrednja Li-Ion 1500 mAh

Može savjet i za neku aplikaciju za pracenje/lociranje osim Lookout Securtya, TrustGO...
Unaprijed hvala. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 19:25 (Stux).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet - Android antivirus!
cerberus
Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
13 godina
Android borbeni komplet
Story,Alanford,Grazia,MensHelt,Playboy,Ljubavni vikend roman....časopisi iz regije,ima i besplatnih u android app Novinarnica
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Android borbeni komplet

Jel zna netko neku aplikaciju koja totalno ugasi aplikacije čim izađem iz nje , tj. da gasi pozadinske procese . Imam Xperiu P i baterija koja je trajala po 2 dana sada izgubi 30 posto za noć , kalibriro sam je ali isto je se nastavilo , pa sam prijemtio da imam 10 pozadinskih procesa koje ne mogu ugasiti task managerom , a ako ih ugasim oni se opet upale za 15 sekundi . Mobitel nije rootan . 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet
to nije ni blizu normalnog... ja da sam na tvom mjestu napravio bih repair softwera i garantiram da bi problemi nestali... sad možeš probat u postavkama, opcije za razvojne programere, nades ograničenje pozadinskih procesa i stavis kolko oces... sam pazi ak stavis da nema pozadinskih procesa onda će ti se aplikacije crashat često
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Jel zna netko neku aplikaciju koja totalno ugasi aplikacije čim izađem iz nje , tj. da gasi pozadinske procese . Imam Xperiu P i baterija koja je trajala po 2 dana sada izgubi 30 posto za noć , kalibriro sam je ali isto je se nastavilo , pa sam prijemtio da imam 10 pozadinskih procesa koje ne mogu ugasiti task managerom , a ako ih ugasim oni se opet upale za 15 sekundi . Mobitel nije rootan . 

Root bi riješio problem, ali i gubiš garanciju na aparat jer većina nekih apk rade na root mobitelu.

Poželjno je stisnuti HVALA
13 godina
Android borbeni komplet

Pa jel ima neka aplikacija ? Ako ne napravit ću repair i doviđenja . 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Probaj sa Autostart Manager ili Autostarts, a ostale freezaš sa Titaniumom koje na koristiš, ali ne i sistemske.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 11:21 (Fero).
13 godina
Fero kaže...
Rucipe kaže...

Probaj sa Autostart Manager ili Autostarts, a ostale freezaš sa Titaniumom koje na koristiš, ali ne i sistemske.

Nisam rooto mob , Treba neka obična aplikacija .

13 godina
neaktivan
Rucipe kaže...
Fero kaže...
Rucipe kaže.

Nisam rooto mob , Treba neka obična aplikacija .

Hm, to ti je problem kod ne rootanih mobitela da se procesi pale sami. Drugo ti ne bih znao preporućiti ali 30% preko noći je puno da baterija ode.

13 godina
Android borbeni komplet

Puno previše je to , u prosjeku je odlazio 1-2 % s wifi-om upaljenim :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Preporučite mi neki program za čitanje office word fajlova. Do sad sam imao neki besplatni i fajl mi pročita djelomično, piše da je premalo memorije, spor je...

Može biti besplatni ili na plačanje. Imam SGS 3.

Axtross_Hr - Origin
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Android borbeni komplet

OfficeSuite  . Cita sve mogu fajlove . Mozes naci free .apk na internetu . 

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Pokušaj sa Deepsleep battery saver, ja je koristim skupa sa Greenify, ali trebaš biti root za greenify. Isto tako pošto Greenify nemože ugasiti sistemske aplikacije koje su neposlušne tipa google maps, facebook, twiter i sl, sam ih pretvorio u nesistemske pomoću /system/app mover tako da ih ugasi.

Baterija mi traje cca 2,5 dana na Huawei G300, a po noći izgubim 3-4% baterije.

Capoeira Angola - Beira do mar - Split, Dalmacija
14 godina
Android borbeni komplet

Molim malu pomoc. Prijavio sam se prevoditi Greenify, ali sam zapeo. Nemam ideje kako prevest degreenify. Molim Vas pomozite

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
GeneralPag1997 kaže...

Molim malu pomoc. Prijavio sam se prevoditi Greenify, ali sam zapeo. Nemam ideje kako prevest degreenify. Molim Vas pomozite

U  kojem  kontekstu  želiš  prevesti,  daj  napiši  cijelu rečenicu!!

ATJ Lučko
14 godina
ATJLučko kaže...
GeneralPag1997 kaže...

Nema recenice. Samo degreenify stoji.

13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
GeneralPag1997 kaže...

Pa nema cijele rečenice, samo je tipka koja se zove "Degreenify".

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
14 godina
Unix kaže...
ATJLučko kaže...
GeneralPag1997 kaže...

Pa nema cijele rečenice, samo je tipka koja se zove "Degreenify".

Stavio sam Degreenify za sad. Nista logicno mi ne dolazi na pamet.

15 godina
GeneralPag1997 kaže...

Stavio sam Degreenify za sad. Nista logicno mi ne dolazi na pamet.

Pa ako prevodis na Hrv ni nema niceg drugog logicnog posto i u nasem jeziku se koristi "de" npr. instaliraj - DEinstaliraj..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
13 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...

Probaj je povezati sa akcijom za koju služi. Što se dogodi kada je aktiviaš, ako uopće koristi. Nama koji je koristimo ili onaj koji će je koristit nekada jednostavni prijevod dosta znaći.

14 godina
Android borbeni komplet

A da staviš "IZLAZ" ili "PREKID" ili "VAN" ili "GOTOVO", nešto takvog smisla {#}?!?! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 2 hvala 1
14 godina
Fero kaže...
GeneralPag1997 kaže...

Probaj je povezati sa akcijom za koju služi. Što se dogodi kada je aktiviaš, ako uopće koristi. Nama koji je koristimo ili onaj koji će je koristit nekada jednostavni prijevod dosta znaći.

A onda kao npr. odgrinificiraj ?

Edit. What the f*uck should Ingreenifiable mean?? dostupan za Greenifikaciju. Ma daj zasto sam uopce poceo prevoditi

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 23:03 (GeneralPag1997).
14 godina
Android borbeni komplet

jel ima kakav program za pc i mobitel koji pretvara smartphone u mikrofon dok sam na skypu il negdje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

ima ali se sad nemogu tocno sjetiti kako se zove, uglavnom pretrazuj pojam "web camera" to je program koji koristi kameru i mikrofon moba i prebacuje je na komp.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 12:41 (Robilad).
14 godina
Android borbeni komplet

zove se IP web cam

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
domac5 kaže...

zove se IP web cam

Ma znam da je tako nekako,,davno sam to koristio. ima.vise tih appova sad sve ovisi koji ti vise odgovara.

btw koristio sam neki s koji spajas mob na komp preko usb kabla te je prjenos slike i zvuka puno brzi.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice