- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koja bi bila najbolja aplikacija za gps navigaciju na moru?
I da može raditi offline na tabletu? Nije bitna cijena.
Da li vi stvarno osjetite raliku kada se tako igrate sa procesoima?
Ja imam S3 (Sotmax ROM, Yank555 kernel), i preko noći mi bude možda 99% u deep idleu, i poje mi možda 2-3% baterije.
Galaxy s2, RootBox, Siyah v5 vsync.
Undervoltam procesor za 100 ili 125 mV, GPU isto malo podesim stepove u STweaks i sve bude ok.
U 8 sati (preko noći) mi bude deep sleep oko 99% kada nisam spojen na wifi i izgubim 1% baterije (2g mi je upaljen, ali nije upaljena podatkovna mreza),
Isto u 8 sati, na wifi, izgubim oko 3% baterije, a deep sleep nisam gledao.
CUT
Zanima me da li se kod ovakvih optimiziranih aplikacija kada se napravi update preko playstore-a "vračaju" u originalno stanje ili ostaju optimizirane, ali su u novoj verziji?
WhatsApp ti je "modificirana" beta sa njihove stranice koje nema na Play Store-u, Skype je isto modificiran (i puno bolji od official i nema šanse da se update-a preko PlayStore-a, a za Facebook Messanger nisam siguran.
WhatsApp ti je "modificirana" beta sa njihove stranice koje nema na Play Store-u, Skype je isto modificiran (i puno bolji od official i nema šanse da se update-a preko PlayStore-a, a za Facebook Messanger nisam siguran.
Znači kada naprave novu modificiranu verzju, treba je skinuti sa neta i ručno instalirati?
Da, dao sam link za thread na xda forumu i tamo ima download link. Najbrže ide ako se stisne da prikaze QR kod (kod download) i onda snimiš s mobitelom, skineš u 5 minuta i instaliraš. Deinstaliraj prijašnju verziju ako zelis ovu.
P.S. Oni koji koriste whatsapp samo sa Google Play-a, na njihovoj stranici imate novu betu kao što sam i prije rekao. Ima Holo themed look.
Ima još jedan thread na xda u vezi WhatsApp-a koji se moze uređivati (whatsapp+). Mogu se birati razne teme korisnika aplikacije ili jednostavno svoju temu napraviti (promjena boja itd.). Njega bih postao tu, ali je zastarjela verzija (stara skoro mjesec dana) i kada developer update-a na najnoviju ću je postati.
Za sve ljubitelje prekrasnog MIUI-a, nova verzija MiHome launchera.
Izvolite
Copy
Cloud service kao i Dropbox. Na početku dobijete 5 gb, ali svakom preporukom (preporučite nekome preko maila ili linka, on se registrira i skine aplikaciju za mobitel ili računalo i ) dobijete oboje još 5 gb - znači imate oboje 10 gb.
Registirajte se, preporučite prijateljima na društvenim mrežama i obitelji, možete skupiti puno gb.
Play Store link - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.copy
"To celebrate Copy's launch, earn 5 GB of extra free storage for yourself and whoever you refer each time you introduce someone new to Copy. This is a limited time opportunity to rack up huge amounts of extra free storage while we build the initial buzz around Copy!
1. Invite people to use Copy using our referral form. Obviously, you can only earn free storage by referring real people to Copy
2. Your invitee signs up for Copy and installs one of our apps (desktop or mobile).
3. Referral complete, you both rack up bigger amounts of free storage on Copy!"
Tko ne zna, Koush je izbacio svog Superusera -> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.superuser
Cure i dečki evo jedna jako korisna apk Online backup sa Google play.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pommedeterresautee.twoborange3.
Ali je samo jedan Chainfire.
Možeš sakriti album sa slikama cure
Smeca su maknula AdAway s Play Storea! -.-
Postoji li app s kojom bi mi uređaj vibrirao na svaki dodir na ekranu? Onako kao što ima Swiftkey Keyboard i da se može podešavat jačina vibriranja.
Zato imas Lucky Patcher, pa s njim maknes reklame.
Maknuli su i AdAway i AdFree, gamad
NEEEE, pa valjda e se naci neke alternativne verzije
Lako se mogu ubaciti host file sa root browserom ako se ima root-ani mob.
Postoje apps koji su set alata imaju ugradeni addRemover kao Rom Toolbox (ostale pronadite same ako vam se ova nesvida)
i moze se bez storea staviti taj te apps
Obzirom sam ja veliki fan nogometa, u jednom trenutku sam na Google Play pronašao aplikacije podosta klubova, u kojima dobivam masu dobrih informacija, da bih u slijedjećem trenutku primjetio da ih više nema na listi, a ja se upitam , ma di su nestale?!?!
Sva sreća da sam zapamtio da su porijeklom sa FanApps.com stranice, i stvarno, tamo ima QR kod na njihovim stranicama, za sve važnije klubove a koje neke i ja pratim!
Daklem, možda negdje u prostoru WEB-a postoji stranica sa QR kodom AdAwaya i AdFree aplikacija, vrijedi se potruditi potražiti ?!?!
Big deal...skidat ćemo ih s nekog drugog izvora.
Evo na mom dropboxu - LINK.

Ostarila ti verzija... ja imam 2.2 na mobu, a navodno ima i 2.3... i sta ste svi napali "gamad" sto su makli adblockere sa Playa? Mene cudi sta su uopce bili na Playu. Vecina appova su besplatni i financiraju se od tih reklama, naravno da ce maknuti ono sto im izbija lovu. Samo me zanima sto ce s aplikacijama tipa ROM toolbox cija nije prva namjena adblock, ali ga imaju? Valjda ce morati to izbaciti ako zele ostati na Playu. A adblockera ce, ne sumnjam uopce, biti po alternativnim izvorima. Ne znam cemu ovakve reakcije...
Ostarila ti verzija... ja imam 2.2 na mobu, a navodno ima i 2.3... i sta ste svi napali "gamad" sto su makli adblockere sa Playa? Mene cudi sta su uopce bili na Playu. Vecina appova su besplatni i financiraju se od tih reklama, naravno da ce maknuti ono sto im izbija lovu. Samo me zanima sto ce s aplikacijama tipa ROM toolbox cija nije prva namjena adblock, ali ga imaju? Valjda ce morati to izbaciti ako zele ostati na Playu. A adblockera ce, ne sumnjam uopce, biti po alternativnim izvorima. Ne znam cemu ovakve reakcije...
gle sere mi se kad vidim reklamu za kondome na aplikaciji 24 sata...i onda jos slucajno kliknem na nju...pogotovo igre ..zivio ad away i ad free
Jesam li ja jedini kojem je androidov stock browser brži i draži od bilo kojeg drugog (chrome, opera, dolphin, etc)?
Jesam li ja jedini kojem je androidov stock browser brži i draži od bilo kojeg drugog (chrome, opera, dolphin, etc)?
A ne znam, meni je ok na Nexusu, ali Chrome ima onaj pop-up kad ne zna sto si tocno pritisnuo pa se ne trebam vracat dva put na istu stranicu ako odem krivo.
Meni su najbolji Chrome za inace, Boat za flash
A ne znam, meni je ok na Nexusu, ali Chrome ima onaj pop-up kad ne zna sto si tocno pritisnuo pa se ne trebam vracat dva put na istu stranicu ako odem krivo.
To je prekoristan feature, ugodno sam bio iznenađen kad mi se to prvi puta "dogodilo".
To je prekoristan feature, ugodno sam bio iznenađen kad mi se to prvi puta "dogodilo".
To ima i Opera.