Recite mi zanima me posoji li neka aplikacija slicna kao za windows jdowlander,za android i li neku slicnu,unaprijed zahvaljujem!
Android aplikacije, igre i problemi
- poruka: 3.283
- |
- čitano: 1.445.314
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koja je zadnja 24sata apk bez onih reklama koje se pojave preko cijelog zaslona?

pozz
imam tablet jacine qvad core 1.3 i 1gb rama,steka mi angry birds Go
prije sam imao slabiji tablet i manje je zastekivalo
tablet je ociscen i imam antivirus na njemu....rootan je..jel ima neka caka da se malo pojaca procesor na tabletu?
pozz
imam tablet jacine qvad core 1.3 i 1gb rama,steka mi angry birds Go
prije sam imao slabiji tablet i manje je zastekivalo
tablet je ociscen i imam antivirus na njemu....rootan je..jel ima neka caka da se malo pojaca procesor na tabletu?
Sto je rootan vise manje ti nista neznaci, za igrat se sa cpu moras minjat kernel, prosli je bio jaci?
Izbrisi fb,wapp,viber pa ces vidit kako lete pticice ;)
Ima li nesto za tablet da nema ovih popup reklama, redirekt itd? nemogu gledat seriju u miru
Vidim da treba root, a tablet nije rootan nikako :(
Pokvario mi se zaslon na mobitelu pa mi sad stalno registrira dodir i to uvijek na istom mjestu zbog čega je mobitel skoro pa neupotrebljiv. Zanima me imali kakav program kojim bi se moglo odredit dio na zaslonu na kojem bi android zanemario pritiske ili ako je nekako moguče kalibrirati zaslon/touch da ne registrira dodire uz desni rub?
Pokvario mi se zaslon na mobitelu pa mi sad stalno registrira dodir i to uvijek na istom mjestu zbog čega je mobitel skoro pa neupotrebljiv. Zanima me imali kakav program kojim bi se moglo odredit dio na zaslonu na kojem bi android zanemario pritiske ili ako je nekako moguče kalibrirati zaslon/touch da ne registrira dodire uz desni rub?
Imas li garanciju? O kojem se mobitelu radi?
Garancije nemam. Mobitel je LEAGOO LEAD 3, naručen iz Kine i imam ga možda skoro godinu i po . Znao mi je dosta puta ispast na pod pa mislim da je to možda razlog što sad ne radi kako treba. :)
Pozdrav.Zanima me excel na android u. Instalirao sam ga sa trg plan i sad me zanima dali mogu nekako u taj excel ubaciti add ins kao na pc.u 1Dcutx? Ako ne može u tu verziju dali ima koja druga verzija koja može?
dal ima koja aplikacija koja putem GPS-a mjeri nadmorsku visinu (da je besplatna)....??
hvala
Pozz,trebam program wolfram alpha,na storeu je 3 dolara a znam da je jedno vrijeme bio free pa jel ima negdje neka stranica di se ta verzija da nabaviti,il onako sa strane a da je sigurna?
Neznam dali je ovo dobra tema, ako sam fulao neka admin premjesti.
Dakle, od sutra sam na androidu, a dosada sam koristio samo ios, pa bi zamolio za preporuku par appova, ja cu nabrojat sto sam koristio na iosu i sto mi je vazno u odredjenoj aplikaciji.
Video player, koristio sam AVPlayer koji je savrsen, volio bih nesto slicno, vazno mi je da guta sve zivo i nezivo, zajedno sa HR titlovima, da mi pamti gdje sam stao i da moze radit kad ugasim ekran (neki put slusam neke gluposti koje netrebam gledat ) i za kraj da ima neku vrstu zooma (ovo nije uvijet, ali zasto ne). I da guta sto manje baterije (Na iosu je bilo svega po ovom pitanju). Ne zanima me streaming, nego samo fajlovi koje cu bacit na mob/SD.
Newsgroup reader, da zaostao sam i volim citat njuze, koristio sam odlicni Newstap, jednom jako davno sam probao groundhog na nekom androidu i to cudo je bilo neupotrebljivo
PDF reader, koristio sam vulgaris besplatni Acrobat i odlican je, ako ima neki sa vise funkija, slobodno preporucite.
Citac stripova (.cbr i .cbz fajlovi), koristio sam icomic, koji je bio djabe i upotrebljiv, nista posebno. Neki sa sto vise funkicija to bolje, pretpostavljam da ce mi svaki zapamtit gdje sam stao.
Neka aplikacija koje ce mi javit kada je neka aplikacija/igra koja se inace placa, postala besplatna, ako takvo sto uopce ima na androidu? Koristio sam APPsgonefree, i bilo je dosta dobrih appova i igara djabe.
I mozda nekakvu aplikaciju za alarm, odbrojavanje vremena sa alarmom na kraju i slicno (odbrojavanje mi sluzi kad kuha, a ne zelim dezurat nad padelom )
Uzimam Note 4, pa mozda u njemu vec ima takvo sto, koristio sam inace originalnu aplikaciju iz ajfona.
Eh da, ako ima neka jubito aplikacija sa mogucnoscu skidanja videa na mob da gledam kasnije, to sam do unazad mj dana imao na iosu, ali je prestala radit otkad je gugl ''unaprjedio'' jubito .
Nesto za jednostavno ubijanje svih aplikacija, oslobadjanje RAM-a i ako ima nesto ala CCleaner za Win.
Mislim da je to to.
Hvala!
Za video su ti popularni npr. Mx player, BSplayer itd; oba podrzavaju sto si naveo, kao i background play, npr. bsplayer nastavlja s audio uz ugasen ekran kada ga stavis u pop-up (opcija u meniju ili duzi pritisak na tipku back).
PDF ti otvara svasta, citac je vise izbor po ukusu; isprobaj moonreader, pise sto podrzava u opisu (isplati se kupnja, ima i besplatna verzija uz oglase).
Sto se tice skidanja videa s youtube, ima dosta toga za izbor no mogu samo preporuciti dentexov YouTube Downloader (besplatan i bez reklama) - jednostavno radi: youtube gledas uobicajeno cime god, npr. sluzbena google youtube aplikacija i kada zelis snimiti video dodirnes share ikonu, te pronades taj dentex, pa on preuzme dalje nudeci originalne formate kao i druge s konverzijom itd.
Neznam dali je ovo dobra tema, ako sam fulao neka admin premjesti.
Dakle, od sutra sam na androidu, a dosada sam koristio samo ios, pa bi zamolio za preporuku par appova, ja cu nabrojat sto sam koristio na iosu i sto mi je vazno u odredjenoj aplikaciji.
Video player, koristio sam AVPlayer koji je savrsen, volio bih nesto slicno, vazno mi je da guta sve zivo i nezivo, zajedno sa HR titlovima, da mi pamti gdje sam stao i da moze radit kad ugasim ekran (neki put slusam neke gluposti koje netrebam gledat ) i za kraj da ima neku vrstu zooma (ovo nije uvijet, ali zasto ne). I da guta sto manje baterije (Na iosu je bilo svega po ovom pitanju). Ne zanima me streaming, nego samo fajlovi koje cu bacit na mob/SD.
Newsgroup reader, da zaostao sam i volim citat njuze, koristio sam odlicni Newstap, jednom jako davno sam probao groundhog na nekom androidu i to cudo je bilo neupotrebljivo
PDF reader, koristio sam vulgaris besplatni Acrobat i odlican je, ako ima neki sa vise funkija, slobodno preporucite.
Citac stripova (.cbr i .cbz fajlovi), koristio sam icomic, koji je bio djabe i upotrebljiv, nista posebno. Neki sa sto vise funkicija to bolje, pretpostavljam da ce mi svaki zapamtit gdje sam stao.
Neka aplikacija koje ce mi javit kada je neka aplikacija/igra koja se inace placa, postala besplatna, ako takvo sto uopce ima na androidu? Koristio sam APPsgonefree, i bilo je dosta dobrih appova i igara djabe.
I mozda nekakvu aplikaciju za alarm, odbrojavanje vremena sa alarmom na kraju i slicno (odbrojavanje mi sluzi kad kuha, a ne zelim dezurat nad padelom )
Uzimam Note 4, pa mozda u njemu vec ima takvo sto, koristio sam inace originalnu aplikaciju iz ajfona.
Eh da, ako ima neka jubito aplikacija sa mogucnoscu skidanja videa na mob da gledam kasnije, to sam do unazad mj dana imao na iosu, ali je prestala radit otkad je gugl ''unaprjedio'' jubito .
Nesto za jednostavno ubijanje svih aplikacija, oslobadjanje RAM-a i ako ima nesto ala CCleaner za Win.
Mislim da je to to.
Hvala!
Video player: MX Player, BSPlayer
Newsgroup reader: Vidi ovdje
PDF reader: Adobe Acrobat Reader, Google PDF Reader
Comic Reader: Vidi ovdje
Giveaway Notifer: Giveaway of the Day
Alarm & odbrojavanje: Clock
YouTube Downloader: Vidi ovdje
Čistač & RAM optimiziranje: CCleaner, Clean Master
imam problem sa samsung galaxy s3 mini modelom. dakle kada razgovaram s nekim, taj neko me jako loše čuje, zvuk mu je nekako prigušen.
međutim ako se zovemo preko whatsappa čuje me odlično, pa jel ima neko ideju u čemu je problem.
imam problem sa samsung galaxy s3 mini modelom. dakle kada razgovaram s nekim, taj neko me jako loše čuje, zvuk mu je nekako prigušen.
međutim ako se zovemo preko whatsappa čuje me odlično, pa jel ima neko ideju u čemu je problem.
Kako je kada razgovaraš preko Vibera? Rekao bih da je problem do mobilne mreže (ili mobilnog signala). Pokušaj u postavkama mreže aktivirati 2G mrežu pa probaj ponovno.
Imam lenovo k3 note i ne rade mi characters settings,kada pokušam otvoriti postavke prestaju raditi.Bitno mi je zdog double tap.Pomozite.
ima li neka app kao sto je bio ulisten, znaci sve pjesme vuce s youtubea ali samo mp3 reproducira, ne video
i dalje ulisten možeš skinuti ovdje..stvar je da googl više ne odobrava ovakve aplikacije na marketu, pa ga zato nema tamo
Pozdrav,
Imam Galaxy S5 na Lollipopu.
I vec skoro mjesec dana ne radi Clean Master, crasha se prilikom čiščenja.
Dali se to još nekom događa?
slobodno izbriši aplikaciju, čišćenje keš memorije dobiješ resetom mobitela ..
Pozdrav,
Imam Galaxy S5 na Lollipopu.
I vec skoro mjesec dana ne radi Clean Master, crasha se prilikom čiščenja.
Dali se to još nekom događa?
i instaliraj CCleaner
Dal mogu putem Skrilla plaćati na Google Play trgovini?
Evo napravili smo igru Zdravko Mamić - Maminjo :D pa ako može netko probati i reći mišljenje. Inače igra je napravljena za manje od 5 sati tako da... Napravljena je kao šala i zaebancija naravno.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.GlobIT.Maminjo