Ima li neki store da prodaje jeftinije knjige od amazona ili da se mogu skidati ono ilegalno.
Stvarno bih kupio neke knjige ali na amazonu su fakat poskupe, pogotovo kad se uracuna da je $ porastao
Ima li neki store da prodaje jeftinije knjige od amazona ili da se mogu skidati ono ilegalno.
Stvarno bih kupio neke knjige ali na amazonu su fakat poskupe, pogotovo kad se uracuna da je $ porastao
Jel postoji aplikacija za mijenjanje datuma na slikama?
To možes napraviti direktno u Windowsima.
http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/change-the-date-a-picture-was-taken
Znam za to ali meni treba bas na mobitelu.
Ja si uglavnom kupujem sa smashwords (zbog jerbo PAYPAL) pošto mi kartice iz moje banke ne omogućavaju kupnju na amazonu, a i odlučio sam da barem knjige neću stjecati na taj način ako su mi dostupne.
To je barem što se tiče ebook verzija. Imaju i neslužbenu aplikaciju na plej storu.
Ako misliš na hard copy, tu ti ne mogu pomoći.
Koliko vidim cijene su slične, a vjerojatno ti je tako i u drugim shopovima. Jasno zavisi kakav tip knjiga tražiš..
Ako već želiš piratizirati guglaj. Barem to nije teško naći ako postoji negdje.
Makar razumijem potrebu, posebno kada se autori odluče samo za jedan shop koji je odlučio reći ne paypalu i ostalim dostupnijim načinima plaćanja.
*hint: ključne riječi .mobi i .epub su tvoji frendovi
Zasto me mogu skinuti paypal na android?
nije dostupan u RH kao apk na play storeu, brijem zato, ja sam ga skinuo baš jučer drugim putevima ... radi super ...
Jel postoji aplikacija za mijenjanje datuma na slikama?
To možes napraviti direktno u Windowsima.
http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/change-the-date-a-picture-was-taken
Znam za to ali meni treba bas na mobitelu.
Quickpic ti ima opciju fix date.
Imam Xperiu Z3 Compact. Kad spremim sliku s fejsa sve mi se sprema u folder "Fotoaparat" di su mi fotke koje sam slikal mobitelom. Jel moguće promijeniti folder di će se spremati slike s fejsa?
Jesi siguran da sprema u Fotografije (to si vidio - gdje)? Jesi pogledao putem nekog file explorera facebook folder (jer tamo ide po defaultu)?
Skužio sam. Treba samo premjestiti mapu file commanderu.
Kako da poveže mobitela i tablet preko rute radi da mogu prebacivati fileOve.
Kako da poveže mobitela i tablet preko rute radi da mogu prebacivati fileOve.
MOzes povezat tablet i mob preko wifia ili bluetootha, oba nacina mos obacit preko es file managera, stvarno je odlican program, skini njega i u njemu ces nac.
Radi li vama IPTV? Meni (LG G2) i bratu (S4) javlja neku gresku sa formatom
Radi li vama IPTV? Meni (LG G2) i bratu (S4) javlja neku gresku sa formatom
Ovisi koju app koristiš? Meni uredno radi :) (Lenovo A5500 tablet)
meni istu grešu javlja, nedavno sam ga updejtao, neznam jel do toga..
Koju playlistu imaš ubačenu u IPTV aplikaciju?
sa ovog posta
sa ovog posta
Ta playlista više ne radi. To sam u onoj temi već par puta napisao. Novu je izradio kolega Robimarko i njen URL je
Ekipa, može mi tko reći za što je vezan folder lazzy list na androidu ?
Da obrišem ili ne ?
Moj Galaxy mini 2 napokon odlazi u druge ruke pa me zanima kaj sve napraviti da bude "friški" novom korisniku, tj da nestane sve kaj je napravljeno s moje strane.
Ak je moguc, dal je factory reset rjesenje i dal to mozda utjece na to kaj je mob u pocetku bil kodiran na 098 pa je kasnije otkljucan na 091, na kojem mora i ostati.
Ili je dosta formatirati memoriju?
Moj Galaxy mini 2 napokon odlazi u druge ruke pa me zanima kaj sve napraviti da bude "friški" novom korisniku, tj da nestane sve kaj je napravljeno s moje strane.
Ak je moguc, dal je factory reset rjesenje i dal to mozda utjece na to kaj je mob u pocetku bil kodiran na 098 pa je kasnije otkljucan na 091, na kojem mora i ostati.
Ili je dosta formatirati memoriju?
Samo kompletno factory resetaj mobitel, ostati će otključan.
sa ovog posta
Ta playlista više ne radi. To sam u onoj temi već par puta napisao. Novu je izradio kolega Robimarko i njen URL je
Važno za sve korisnike gore navedene playliste!
Uskoro, za pristup playlisti trebati će vam korisničko ime i lozinka. Željeno korisničko ime i lozinku, javite forumašu Robimarko da vam zna napraviti račun.
Onaj tko nema svoj račun, uskoro više neće moći koristiti playlistu.
Imam jedan problem pa mozda netko zna rjesenje.
Uzeo sam sd karticu od 32 gige samsungovu klase 10. Medjutim kada pfebacim na nju muziku pola muzike nece da prepozna i svira a niti jedan film nece da pokrene?? Na memoriji telefona sve radi uredno...
Mob je sony z ultra i 4.4.4. android i formatirao sam karticu prije...
Smrdi na neispravnu karticu i obavezno ju probaj u drugom uređaju a po mogucnosti probaj i drugu karticu u svom mobu.
Izgleda da su mi uvalili losu karticu jer sada kada sam je stavio u laptop nece ni on da je prepozna a i mob mi izbacuje poruku da je neispravna sd kartica...
Dal je uopce potrebno instalirati neki antivirus ili samo nepotrebno "zdere" bateriju?
Tu prvenstveno mislim na Avast, koji sam imal na SGm2, uostalom, svugde sam ga imal jer je besplatan i dobar.
Kolko uopce stoji to o potrosnji baterije, jer ne vjerujem da s njim trosi bas +30%, ko niti svim komentarima opcenito.
Dal je uopce potrebno instalirati neki antivirus ili samo nepotrebno "zdere" bateriju?
Tu prvenstveno mislim na Avast, koji sam imal na SGm2, uostalom, svugde sam ga imal jer je besplatan i dobar.
Kolko uopce stoji to o potrosnji baterije, jer ne vjerujem da s njim trosi bas +30%, ko niti svim komentarima opcenito.
Po meni je to beskorisno i samo trosi bateriju, jedino sto smatram korisnim je find your device sta vecina antivirusa ima. Potrosnja ovisi o tome sta taj antivirus radi tj sta vrti u pozadini npr ako radi stalno skeniranje, gps zbog find devicea i jos par stvari zasto nebi mogao povuci 30%, mislim da nema potrebe za njima i da ovi samo skidaju klikove radi navike i zbog imena, treba bit pametan i neinstalirat gluposti, kolko znam aplikacije koje se instaliraju ne mob provjerava neki googleov service na mobu bez obzira odakle je app, ako se spaja mob na pc onda eventualno skenirat da nebi shebo pc di je veca vjerovatnost stete i veca steta i tjt. Pa pogledaj sam koliko puta ti je skeniranjem pronaslo nesto, meni nikad nijedan mobilni ali znalo mi se par puta dogodit da ovaj na pc-u nade nesto.
također se slažem da nije potreban nikakav antivirus ni razni battery saveri, kill taskeri..
dovoljan je samo cleaner kao npr ccleaner
također se slažem da nije potreban nikakav antivirus ni razni battery saveri, kill taskeri..
dovoljan je samo cleaner kao npr ccleaner
Krivo, ccleaner je isto glupost.
je li može objašnjenje? zašto je loše jednom mjesečno očistiti keš i ostalo smeće?