Ja neznam još nijedan provjerljiv primjer da je neko provalio wpa/2 . Ali znam slučaj gdje su čovjeku ušli u stan, pod nekim anketarskim izgovorom, i dok je cura zašprehavala dedu, dečec je slikal dno modema i tako dobio šifru.... Al dolijali su i to dvoje pred dežurnog suca na zrinjevcu.
Wtf? Social engineering lvl over 9000.
Kolko truda za malo neta xD
-da. LOL..
daleko jednostavniji način, svi znaju nekog, hrpa mlađarije radi npr u tcomu, nekom ISPu.. i tad čitav kvart dobije happymeal (pass), naravno cure mu lajkaju a on šerestski dijeli..
Kali? Beskorisno, kao i alati za penetraciju (mada zvuče sexy) ali vjerojatno svi hakeri moraju to proći.. pa, nek instalira, sretno. (obavezo nek posta rezultate!) WEP se ne broji. Probijanje svog npr XPa smo nedavno imali prilike vidjeti (scrollback par pageova), dok za WPA2 nema dovoljno vremena bez rentanja farme jaguara i sl. Naravno ako netko postavi pass 1234 tad ću ga ja uspješno penetrirati, čak i bez kalija, dovoljna mi je tipkovnica (mehanička).
vidis mene bas zanima dal bi se to dalo uparit sa mojoj 24dBi antenom i mikrotik ruterom :D
Btw. upravo skidam Metro na linux (na windowsu sam vec odvrtio test)