[Tutorial] LG GT540 GB & ICS

poruka: 2.312
|
čitano: 599.485
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: [Tutorial] LG GT540 GB & ICS
Najbrži kaže...
sasa0207 kaže...

Upravo sam isprobao sve ove romove i isto se desava,samo mi na njegovom orginalnom 2.1 radi zvuk na kameri,na sve ostale romove i gore navedene jedva da se cuje zvuk,ne znam u cemu je problem?

{#} nisam imao problema na tim ROM-ovima jer sam ih koristio, stoga sam ih i preporučio. Probat ću instalirati oxygen i testirati da vidim jel isti problem se javlja.

Upravo imam instaliran 2.3.7 | CM7 |  OXYGEN RC3 by DevSwift, sa tvog posta sa sedme strane,..i ne radi zvuk,ustvari radi ali se jedva cuje,vise se cuje sustanje,..

17 godina
sasa0207 kaže...

Upravo imam instaliran 2.3.7 | CM7 |  OXYGEN RC3 by DevSwift, sa tvog posta sa sedme strane,..i ne radi zvuk,ustvari radi ali se jedva cuje,vise se cuje sustanje..

Nego jesi ti sebi pojačao zvuk na mobitelu kada reproduciraš video? To suštanje je meni sada na SDSL-u. Sada ću ga backupat i staviti taj oxygen.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
13 godina
neaktivan

pojacao sam na max a probao sam i taj SDSL i na njemu se isto jedva cuje zvuk.Da mi ne radi zvuk na 2.1 pomislio bih da mi je telefon u kvaru :)

17 godina
sasa0207 kaže...

pojacao sam na max a probao sam i taj SDSL i na njemu se isto jedva cuje zvuk.Da mi ne radi zvuk na 2.1 pomislio bih da mi je telefon u kvaru :)

Stavio sam oxygen, i stvarno ima taj problem. Na SDSL je šuštanje, ali na oxygen se jako slabo čuje premda sam pogledao video i na mobitelu i na laptopu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 14:55 (Najbrži).
13 godina
neaktivan

taj bome sto si pomenuo,nije mi naj jasnije sta je to "bome" cemu sluzi?

13 godina
neaktivan
Nema ni kod mene zvuka,bas sam juce instalirao rom da ga isprobam i evo tek sad kad sam probao sam video da nemam zvuk,mada osim toga rom radi perfektno,dok mi je na proslom Mur4ik-ovom romu swiftdroid 2.3.7 zvuk radio normalno,ali mi se desi jedno u 2-3 dana da se fon sam ugasi pa moram da vadim bateriju..
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ivan95manic kaže...
Nema ni kod mene zvuka,bas sam juce instalirao rom da ga isprobam i evo tek sad kad sam probao sam video da nemam zvuk,mada osim toga rom radi perfektno,dok mi je na proslom Mur4ik-ovom romu swiftdroid 2.3.7 zvuk radio normalno,ali mi se desi jedno u 2-3 dana da se fon sam ugasi pa moram da vadim bateriju..

Da li mozes da mi postavis link sa kog si skinuo taj rom Mur4ik-ovom rom swiftdroid 2.3.7,jer ja ocito ne mogu da naletim na rom na koji radi zvuk kada snimam kamerom.

13 godina
neaktivan
Pustam ti na pp,samo da ga nadjem,sacekaj par minuta.
13 godina
protjeran
sasa0207 kaže...

Da li mozes da mi postavis link sa kog si skinuo taj rom Mur4ik-ovom rom swiftdroid 2.3.7,jer ja ocito ne mogu da naletim na rom na koji radi zvuk kada snimam kamerom.

Da si koristio google nasao bi ga iste sekunde, da si samo naziv upisao..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=927379

13 godina
neaktivan
2nyte kaže...
sasa0207 kaže...

Da si koristio google nasao bi ga iste sekunde, da si samo naziv upisao..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=927379

Veruj mi da sam probao preko 10 romova i ni na jednom mi nije radio zvuk kada nesto snimim,a probao sam i taj asis-ov,sada skidam RC5.

Javicu cim ga instaliram da li radi zvuk kada snimam kamerom,..

13 godina
protjeran
sasa0207 kaže...

Veruj mi da sam probao preko 10 romova i ni na jednom mi nije radio zvuk kada nesto snimim,a probao sam i taj asis-ov,sada skidam RC5.

Javicu cim ga instaliram da li radi zvuk kada snimam kamerom,..

To se je i meni desavalo, zna biti pain in the ass, ali to je cijena tih custom romova. Nesto je ispolirano do kraja, a nesto ostane neprimjetno..... ne znam, probaj staviti sad ovaj najnoviji pa vidi.

17 godina

Sada sam gledao videozapise što sam radio sa Oxygen RC3, i zvuk radi normalno. Taj mobitel sam prodao prošli tjedan i uzeo sam ponovno LG, ali na ovome imam taj problem sa zvukom :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Upravo sam testirao kameru na Mur4ik-ovom rom swiftdroid 2.3.7 RC5 i jedva se cuje zvuk i na njemu,

Izgleda da je to neka serija mobilnih telefona koji jednostavno sto se tice toga u vezi zvuka prilikom snimanja kamerom ne prihvata ni jedan drugi rom sem 2.1 orginalnog

14 godina
neaktivan
2nyte kaže...

Što god treba objasniti, pomoći oko LG GT540, možete  se meni obratiti na PP. Tu sam da pomognem. Naravno tu su vam Gigimon i Najbrži {#}.

Stani malo, ovo je forum. Ako misliš nekome pomagat, pomaži ovdje, da i drugi vide. Možda imaju još neki iste probleme. Ili možda misliš komercijalizirat svoje usluge {#}.

13 godina
protjeran
Vac kaže...
2nyte kaže...

Što god treba objasniti, pomoći oko LG GT540, možete  se meni obratiti na PP. Tu sam da pomognem. Naravno tu su vam Gigimon i Najbrži {#}.

Stani malo, ovo je forum. Ako misliš nekome pomagat, pomaži ovdje, da i drugi vide. Možda imaju još neki iste probleme. Ili možda misliš komercijalizirat svoje usluge {#}.

Ne pričaj gluposti. Tu sam da pomognem, bilo to na PP ili ovdje. Ko ima specifičan problem ili nešto što je slučajno uradio krivo, mogu mu lakse pomoci preko PP, da ovdje nebi bio SPAM. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 18:15 (2nyte).
17 godina
Vac kaže...

Stani malo, ovo je forum. Ako misliš nekome pomagat, pomaži ovdje, da i drugi vide. Možda imaju još neki iste probleme. Ili možda misliškomercijalizirat svoje usluge {#}.

Misli preuzeti zasluge na tuđem trudu. Može li tko testirati recovery 5.5.0.4? Ja sam si lijen :P

13 godina
protjeran
Najbrži kaže...
Vac kaže...

Stani malo, ovo je forum. Ako misliš nekome pomagat, pomaži ovdje, da i drugi vide. Možda imaju još neki iste probleme. Ili možda misliškomercijalizirat svoje usluge {#}.

Misli preuzeti zasluge na tuđem trudu. Može li tko testirati recovery 5.5.0.4? Ja sam si lijen :P

Manemoj. A kad si ti bio lijen, a i vidim sad si, testirao sam ti romove i tad sam ti bio super, izdizao si me u nebesa.. A sad kad si prolupao, svu pamet svijeta pokupio, ne treba ti niko? Sad testiraj sam, a mene pljuj koliko hoces.

Mislim da je krajnje glupo da se 2 vrijedna forumasa svadjaju, bilo bi vece koristi da nastavimo zajedno, ti ubacujes romove, obavjestavas, ja rezultate testiranja objavljujem.. ali eto, sad radi sam, ne očekuj tuđu pomoć. Izvinjavam se ostalim forumašima za ovo. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 18:21 (2nyte).
14 godina
neaktivan
A jesi uvredljiv. Najbrži te zafrkava, a ti ovako. Gdje bi stigli da smo se svi vređali na zafrkancije ili sitnice.
Ajmo dalje kak treba ko normalni ljudi (makar nisam siguran da se za nas to može reći).
17 godina
2nyte kaže...

Evo jedne potvrde da na 2.3.7 ROM-u radi odlično zvuk pri snimanju, a to je VIDEO zapis Najbržeg.

Taj video nije snimljen LG mobitelom već Olympus SP500UZ (mislim da je taj model). Evo upravo uploadan jedini video na mome kanalu koji je sniman LG mobitelom sa custom ROM-om, OXYGEN_RC3:

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 23:54 (Najbrži).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
moderator

Držite se teme ili ide pod ključ!

...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
2.3.7 SDSL vPre-Final by mm

Screenshoot korištenja baterije, 1 dan bez problema i na 70% je još. Korištenje minimalno, par puta bluetooth i 3 puta uključen 3G za gledanje videa. Super sam zadovoljan trajanjem baterije. Inače na oxygenu i PCF-ovom mi traje max 2 dana, vidjet ćemo još kako će na SDSL-u.

Baterija na SDSL vPre-Final Baterija na SDSL vPre-Final

+ Stable even at 852mhz
+ Really faster than PCF roms
+ OUTSTANDING 3D performance
+ Battery drain similar or better than PcF roms,and i didn't reset it yet (about 1.5 days on normal use)
+ GPS and WiFi works faster than ever
+ SD Card seems to be stable
+ Deep Sleep Works
+ Camera works perfect (didn't test video recording)

- I had 2 random reboots while downloading maps with navigon
- Status bar freezes - ovo mi se nije dogodilo
- Menu key works perfectly for unlock the screen - lakši način za otključati, meni je ovo više za +

1507 at Quadrant @122/852 Performance,it's the maximum i've got so far with this rom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 10:28 (Najbrži).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
Najbrži kaže...

Prodao sam jučer svoj LG, ali i dalje budem pratio novosti i pomagao. Možda ponovno kupim ako izađe ovih dana funkcionalni ICS, a do tada sam na Nokiji 5800XM. Tek sada vidim koliko mi nedostaje Android OS.

Tjedan dana tek prošlo i već sam si po treći put kupio LG GT540. Guys, i'm back in bussines {#} Novosti o ICS-u nema. Stavio sam si PCF-ov ROM sa samo SP1 i SP2 sa GAPPS, dosta mi je oxygen-a.

Nisam u zadnje vrijeme baš pratio forum pa imam pitanje. Koristim

PCF-ov rom:

kernel 2.6.32.9-and-zice-fixes

pcfighter@fightermachine #3

Zanima me koja je razlika prema ovome što si ti stavio (SP1 i SP2

sa GAPPS) iimam li koristi od promjene? Ako da odakle ih mogu

skinuti i kako da ih stavim?

Hvala i pozdrav!

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 9:52 (mithrandir.online).
17 godina
mithrandir.online kaže...

Koristim PCF-ov rom:

Zanima me koja je razlika prema ovome što si ti stavio (SP1 i SP2 sa GAPPS) iimam li koristi od promjene? Ako da odakle ih mogu skinuti i kako da ih stavim?

Zice fix je najnoviji fix za taj ROM.

Download:

Gapps - ako nisi već stavio

boot.img sa zice fixevima i promijenjenim bojama

boot.img sa zice fixevima i nepromijenjenim bojama

Instaliranje:

RECOVERY MODE: Install zip from sdcard >> choose zip from sdcard >>

14 godina
neaktivan

ima neka preporucena postavka min i max cpu za PCfighter da se fino osjeti a da ne guta bateriju

ps...bat mi traje do 4 dana, uz min koristenje svega pomalo :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2012 13:26 (16OR).

0 0 hvala 0
17 godina
16OR kaže...

ima neka preporucena postavka min i max cpu za PCfighter da se fino osjeti a da ne guta bateriju

Osobno sam koristio min 320, max 768MHz.

17 godina

SDSL Final 1.0 je izašao 7.2 kada sam bio stavio vPre-Final. Tek sam sada skužio jer download link nije bio stavljen na prvu stranicu xda developers foruma.

Download:

Recovery

Fastboot

Stavit ću ga sad i samo restorat podatke preko advanced recovery.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Jel si ga probao ? kako radi u odosu na vPre-Final,ima li nekih promena i konkretno,ima li promena u videu (tj.zuvk o kome su se zalili)
17 godina
ivan95manic kaže...
Jel si ga probao ? kako radi u odosu na vPre-Final,ima li nekih promena i konkretno,ima li promena u videu (tj.zuvk o kome su se zalili)

Neću ga dok mi baterija se ne isprazni skroz. Već 2 i po dana, ima još 40%. Nego ovdje možeš pogledati changelog, koji je na ruskom. Koristi google translate.

13 godina
neaktivan
OK :) ja ne mogu da cekam bateriju,juce sam je punio u ovo vreme,negde na oko 70% je,ali sad skidam rom pa cu da ga probam,hvala u svakom slucaju.
17 godina
ivan95manic kaže...

Testiraj i javi dojmove. Osnovno, wi-fi, bt, gps, audio, youtube, i pokušaj snimanje videozapisa kamerom da vidimo jel problem slabog zvuka do mobitela ili do ROM-a.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice