[Tutorial] LG GT540 GB & ICS

poruka: 2.312
|
čitano: 599.486
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: [Tutorial] LG GT540 GB & ICS

Naravno, ja sam samo htio reći da sam očekivao da je puno nefunkcionalniji i da brzo pojede bateriju,

tako da sam ostao ugodno  iznenađen...pogotovo što se tiče baterije...

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 18:03 (mithrandir.online).
17 godina
mithrandir.online kaže...
Pokušao sam skinuti s marketa i ne želi ga naći, nađe samo whatsapp wallpapere pa sam ga skinuo na komp, stavio na sd karticu i pokušao

instalirati par puta, ali instalacija nijednom nije uspjela. Zato sam skinuo kakotalk i on radi savršeno.

Uz to 2g signal super radi, a meni je radio i 3g. Čini mi se da ste gore napisali da vama 3g ne radi, ili griješim? GPS nisam probavao, no naveli ste da radi, wi-fi radi, fotić ne. Jel znate koju drgu aplikacija da slika ekran?

Prvi puta mi dugo dizao sustav (3-4minute) , a kasnije brzo (manje od minute čini mi se).

Većina aplikacija ne radi na ICS-u, kao što sam ja pokušao Winamp instalirati.

Kod mene 3G radi bez ikakvog problema. Ručno traženje mreže nisam ni pokušavao.

GPS radi ispravno, kako na Beta 4, tako i na Beta 3 (vidjeli ste slike u postu).

Prvi put se naravno diže 3~5 minuta, ali svako drugo podizanje traje cca minutu do max dvije.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
14 godina
neaktivan

to sve stoji sto kazes al po meni taj ICS Beta 4 jos nije po meni za koristenje bar za moje potrebe----

Navijači Stoke Citiya u plaču

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: [Tutorial] LG GT540 GB 2.3.7 & ICS 4.0.1

KAZI MI MOLIM TE KAKO MOGU DA STUPIM U KONTAKT S TOBOM, POKUSAO SAM DA PROMENIM OVO I SVE NESTO IZGRESIO, MOZE LI POMOC PREKO TEAMWIVERA?? PODRAV I HVALA.

Ezla
17 godina
Ezla kaže...

KAZI MI MOLIM TE KAKO MOGU DA STUPIM U KONTAKT S TOBOM, POKUSAO SAM DA PROMENIM OVO I SVE NESTO IZGRESIO, MOZE LI POMOC PREKO TEAMWIVERA?? PODRAV I HVALA.

Preko BUG foruma što si upravo i uspio. Gdje si pogriješio, u kojem koraku? Možeš za početak pisati sa isključenim CAPS LOCK-om!

13 godina
neaktivan

telefon sam kupio pre nedelju dana, sa lg-ovog sajta sam skinuo lg pc suite kako bi mogao da prebacujem podatke... pre neki dan sam od druga video kako on ima noviju verziju androida pa sam hteo i ja, nasao sam ovo i pokusao da uradim ali nakon sto sam stigao do 10-og koraka nesto sam zapeo i nisam umeo da nastavim dalje... da li bi mogli da stupimo u kontakt preko skype-a pa da mi ti to ispricas ili kako? hvala unapred i izvini za caps lock :D :)

Ezla
17 godina
Ezla kaže...

nakon sto sam stigao do 10-og koraka nesto sam zapeo i nisam umeo da nastavim dalje...

Da li je KDZ Updater završio kompletan postupak?

13 godina
neaktivan

jeste

Ezla
17 godina
Ezla kaže...

jeste

Riješio sam mu sve preko Teamviewera i stavljen je ASIS preko fastboota.

13 godina
neaktivan

pozdrav svima,ja imam jedan problem,mislio sam da sam pametan,al ocito nije tako ispalo.
krenuo sam po tvojim uputama i dok mi se odradivao update izbabilo mi je neki erorr,nakon toga sam izgasio mobitel i kad ga ponovno pokusam upaliti
dode do lg loga i tamo stane i ne mrda,dal je ikako moguce popraviti to ? Ako ti nebi bio problem preko team wiwera da mi to sredis ako se srediti da. Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

e evo mene opet :P
uspio sam da ozivim nekako ovo čudo ali !!! Kad se sve podigne nista ne radi,nemam signala,ni jedna tipka mi ne radi nemogu ga otkljucat,nista,al bas nista.
MOLIM POMOĆ

17 godina
marinko_91 kaže...

dok mi se odradivao update izbacilo mi je neki erorr

Trebaš kreniti update ispočetka. Osobno sam bio sat~dva izgubio na tom KDZ Updateru, jer mi je par puta izbacivao greške, dok nisam skužio gdje sam griješio.

marinko_91 kaže...

uspio sam da ozivim nekako ovo čudo

Ništa od toga ako nije urađeno kako treba. Javi mi se na PP da ti pomognem preko Teamviewera.

13 godina
neaktivan

ej evo mene tu sam,ako imas vremena jel mozemo to rijesiti

17 godina
marinko_91 kaže...

KDZ Updater mu je dobro napravio, međutim kada se mob resetirao tijekom updatea on ga je iskopčao što nije trebao. Riješili preko teamviewera. Ako kome još zapne, javite se :)

14 godina
neaktivan

naj koji sad rom koristis.

0 0 hvala 0
17 godina
Dado25 kaže...

naj koji sad rom koristis.

Još uvijek oxygen. Čekam ICS Beta 5 u kojem će, nadam se, biti napokon ispravan deep sleep da ga mogu koristiti svakodnevno. Prije 2 sata sam marinko_91 stavio PCF v5 sa SP1 i 2 tj. prebacio sam mu na sd karticu i uputio sam ga postupak instalacije što je on uspješno napravio. Moje preporuke su oxygen za obične korisnike, a oni željni CM-a neka stave ASIS (ili RC5) ili PCF-ov v5 sa SP1 i SP2. Miroslavov SDSL sam koristio jedan dan tako da ne mogu ništa posebno reći o tome.

13 godina
neaktivan

Mobitel radi bez greske,uspio sam sve napraviti kako si rekao i stvarno sam zadovoljan.tnx ;)

13 godina
neaktivan
Sta bi sve trebalo raditi,a sta ne na ICS Beta 5,posto i ja planiram da ga ubacim kaada izbadje,ali me zanima koje opcije rade tj. ne rade .
17 godina
ivan95manic kaže...
Sta bi sve trebalo raditi,a sta ne na ICS Beta 5,posto i ja planiram da ga ubacim kaada izbadje,ali me zanima koje opcije rade tj. ne rade .

Dokaz da većina funkcija radi ispravno. Po meni deep sleep da se riješi i koristio bih ga svakodnevno. Naravno i kamera još treba, ali ne igra mi neku ulogu jer je ionako loša.

13 godina
neaktivan
Ma vazno mi je da radi wifi,gps,da mreza normalno funkcionise i da nema bagova,kameru pali 2 puta u nedelju dana pa mi i nije od velikog znacaja,a ako mi bas treba,tu je uvek back up 2.3.7 roma :D
znaci samo da se resi deep sleep i to je to , hvala :)
17 godina
neaktivan

Najprije jedno veliko hvala Najbžrmu kaj je tak lijepo napisal  opširne tutorijale. Ja sam uspio iz prve nadograditi svoj LG GT 540 sa 2.1 na 2.3. 7 Cyanogen. Koristim ga desetak dana, zadovoljan sam i nisam uočio nikakve probleme. Jedino imam osječaj da sad radi brže i konačno mogu sve što hoču jer sad nema ograničenja kao na 2.1. Sad da me pitaš postupak  nebih znao napamet več bi bez raznišljanja otvorio ovaj forum i temu, sve je tu  samo čitaj i bez  žurbe slijedi korake.

Moj PC  
0 1 hvala 1
17 godina
Mohokos kaže...

Drago mi je što je moj tutorijal pomogao tebi i drugima. Značajnih novosti baš i nema što se tiče ROM-ova, razvoj je stao unazad zadnjih mjesec dana jer su developeri prešli na druge mobitele. MikeGapinski je kupio sebi SE Neo V koji i ja ganjam već 2 tjedna, ali cijena mi je još prevelika.

17 godina
neaktivan

Meni je više nego dovoljan LG. GPS Wifi Skype i  internet su samo bonus, koji je danas neizbježan standard.  Telefon prvenstveno koristim u osnovnoj funkciji. Još da spomenem da sam se prije koristio iphonom ali mi se LG više sviđa. O cijeni da i ne govorimo a + nije previše na strani jabuke.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

moze pomoc ne mogu napravit ov, za wifi fix, ocito sam smotan, citam po xda i ne kuzim kad krenem kucat u cmd javi mi nest za taj adb bla bla, ocito ne radim dobro il ne znam kak treba povezat s mobom

http://img841.imageshack.us/img841/9688/54057574.jpg

najbrzi i ostali maheri pomazite :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2012 16:10 (16OR).

0 0 hvala 0
17 godina
16OR kaže...

Stavi samo SP1 i 2 + gapps

14 godina
neaktivan

vec neko vrijeme koristim v5 i sve imam, tj sve sto si mi ti i rekao da stavim, a ovaj wifi fix je novo i to ocu probat

moze pomoc?

0 0 hvala 0
17 godina
16OR kaže...

Nisam nikad koristio te adb komande, samo ono što sam napisao za fastboot.

14 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
16OR kaže...

Nisam nikad koristio te adb komande, samo ono što sam napisao za fastboot.

ako koristiš adb treba ti mobitel biti uključen i priključen na komp, onda radi adb, i možeš u cmda raditi. e da i na mobitelu uključen usb debbuging.

14 godina
neaktivan

odustajem, sve sam probao, kako je objasnjeno i ne mogu, il ne znam

probao sam cmd nece, probao pokreniti iz adb u c: tools i nist

ako netko moze napisat fino postupak, bilo bi super, ak ne ko ga jeb...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Da li će mi mobitel raditi ako formatiram sd karticu? Odnosno ako je maknem?
Jer postoje neke mape na njoj koje mi djeluju kao (nazovimo ih) sistemske
'mrzim kad mi Metro 2033 ide manje od 250fps || EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice