- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Mene samo zanima dali ovdije ima neko da je koristio bar godinu dana mobitel bez da je imao nekih problema s njim ....Po ovome što čitam mob je čisto sranje što se tiče kvalitete... prava šteta :((((((((

Inače sve odlično, nema štekanja, kamera i dalje jedna od najboljih, ne mijenjam ga dok god mi ne dosadi ili dok ne naprave neki značajan korak kaj se tiče kamere, a to neće bit tak skoro
Ostalo sve super radi...brz, super kamera, za igrice, za uredjivanje (video, picture edit)

Ili prije prodaje

Ako Treba nekom Baterija i Dock za punjenje za G4 ja imam, Baterija je nova i i ima Garanciju, Dock je isto novi, uzeo sam drugi uređaj pa mi ne treba.
evo i moj nakon godinu dana rada bez greske i problema ode u bootloop!
inace serijski br. 505
Evo večeras dobio nadogradnju sustava na LG G4 H818P Dual SIM. Stara verzija je bila 20E, a nova je 20G. Nadogradnja ima 1.67 GB.
Da, znam. H818P kaska po tom pitanju.
Eto,ponosni vlasnik 505 serije i bootloopa . Fantastican mobitel u svakoj ostaloj kategoriji,ali naknadno javim kakav ce biti nakon magicnog doticaja agramservis sve me strah. Da mi garancija pokrije trosak maticne ploce rađe bi ju sam stavio
Eto,ponosni vlasnik 505 serije i bootloopa . Fantastican mobitel u svakoj ostaloj kategoriji,ali naknadno javim kakav ce biti nakon magicnog doticaja agramservis sve me strah. Da mi garancija pokrije trosak maticne ploce rađe bi ju sam stavio
čestitam !
inace da li je nekome riknula maticna i nakon promjene?
čestitam !
inace da li je nekome riknula maticna i nakon promjene?
Da. Bilo je i takvih slučajeva.
zanimljivo...
inace mi je super mob, gotovo da nemam nikakvu primjedbu, sve radi brzo i bez greske, kamera brutala itd.. to mi je ustvari prvi flagship na koji nisam stavljao druge romove, kemijao vamo tamo da ga ubrzam ili nesto tako.. tesko mu je naci manu, osim mozda sto bi baterija mogla trajati malo duze...
Nisam još updateao, čekam da dođem do wifija, jel čemu update?
Bilo bi zgodno da dobijem.koji sat baterije, inace radim u pogonu gdje je ljetna temperatura oko 50c i mislim da mi je to pojelo bateriju staru ni dva mjeseca...na poslu se znao u 12h isprazniti uz lako korištenje.
Inace ga ne stedim, znaci punjenje 2-3x dnevno, sve ostalo je savršeno.
Ne primjećujem neke bitne promjene nakon updatea. Čini mi se da se baterija troši kao i prije. Barem kod mene.
I dalje stoji u Agramservisu vec doslovce pola mjeseca "na cekanju" ,poslao im poruku danas da kad je eta pa vidit cemo(bootloop),mislim ako ih pozurujes da ti pljunu unutra kao i kuhari u restoranima kad se zalis :D inace odlican mobitel,i dalje bi ga preporucija svima,i moj prvi susjed ga kupija na moju preporuku a jedan od boljih frendova uza G5 na logiku da mora biti bolji od G4 kojeg hvalim. Ja osobno da imam para definitivno bi preskocija G5 i uza bi V20. Malo su nas zeznali nas korisnike jer dok su najavljivali G4 kao flagship godine cim ga kupio izasa je V10 koji je navodno bolji,malo neozbiljno po meni
Sta se baterije na G4 tice svi znamo da nije odlicna. Nakon dosta pokusa po meni za duze trajanje baterije najbolje je spustiti brightness na oko 30 % i iskljucit automatsko namjestavanje,ipak je to veliki LCD ekran. Od aplikacija nakon vise najpoznatijih isprobanih definitivno se drzim samo greenify-a,sustavne stvari,launcher,viber,messenger pustam upaljen a ovo drugo sve vise manje se namjesti da se 1min nakon gasenja ekrana samo prisilno pogasi preko greenify-a
Ja i dalje imam Bateriju Novu i Dock za punjenje jedne Baterije i mobitela u isto vrijeme pa ako neko želi nek se javi pp. Moj razlog zašto sam prodo svoj G4 je baš ta baterija koju mob jede nenormalno, najlošiji mobitel koji sam do sad imo što se tiće baterije.
Znaći kad ništa nisam radio na njemu baterija bi curila koda igram neku igru, a da ne pričam surfanjem internetom pola sata 50% baterije pojede.
Ja i dalje imam Bateriju Novu i Dock za punjenje jedne Baterije i mobitela u isto vrijeme pa ako neko želi nek se javi pp. Moj razlog zašto sam prodo svoj G4 je baš ta baterija koju mob jede nenormalno, najlošiji mobitel koji sam do sad imo što se tiće baterije.
Znaći kad ništa nisam radio na njemu baterija bi curila koda igram neku igru, a da ne pričam surfanjem internetom pola sata 50% baterije pojede.
ti si imao neki brutalan problem, da je tako inace svima kako ti opisujes nitko ziv ga nebi koristio
ili ti je baterija bila u banani ili softver ili je maticna bila pri kraju
Slazem se,baterija nije najbolja i sam sam kupi preko ebaya xiaomi (MI) power bank od 10 000mAh i odlican je za nekih 100 kn malo vise,ali ti si imao negdje kvar
Sta se baterije na G4 tice svi znamo da nije odlicna. Nakon dosta pokusa po meni za duze trajanje baterije najbolje je spustiti brightness na oko 30 % i iskljucit automatsko namjestavanje,ipak je to veliki LCD ekran. Od aplikacija nakon vise najpoznatijih isprobanih definitivno se drzim samo greenify-a,sustavne stvari,launcher,viber,messenger pustam upaljen a ovo drugo sve vise manje se namjesti da se 1min nakon gasenja ekrana samo prisilno pogasi preko greenify-a
Kako upravljaš s Greenify?
ma daj molim te, ti likovi u ducanu su te samo laganini otpilili da se ne moraju zamarati, a nisi pokusao factory reset ili nesto tako?
kako se mozes pomiriti s tim da ti u pola sata surfanja potrosi 50% baterije, a drugima potpuno isti mob potrosi ni 10%?
to sto si citao da baterija uzas nije svima, a vecina njih kojima je uzas su navikli na 5-6 sati sot pa im je 3-4 uzas.. ili rade veci update pa ne naprave reset, pa instaliraju brdo sranja, pa se manje vise iz istih razloga ljudi zale jednako na sve mobitele...
meni je recimo baterija bolja na g4 nego na s6, uz isto koristenje.. isto tako mozes citati da je na s6 baterija uzas
isto kao sto je bila na g3 uzas svima nama koji smo dosli sa g2
Ostalo sve super radi...brz, super kamera, za igrice, za uredjivanje (video, picture edit)
Jedan od jačih postova koje sam vidio na ovom forumu. Znači po tebi je jedini problem kompletan hardver, tj. svi funkcionalni dijelovi osim kućišta.
Prejako. Kupio sam auto. Jedini problem su motor i elektronika.