LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.225.832
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: LG G3 - Rasprava
Antoniio22 kaže...
Meni drži bolje, sa 2.5 sata skočilo na 4. Iako mi je vrijeme za nabavu nove baterije... Ova je već u banani polako...

Pa koliko je stara?

17 godina
eXecutioner kaže...

Stavio taj 6.0 na svoj G3 i nekako mi se cini da baterija manje drzi. Jel sam lud? Kaj se moze napraviti po tom pitanju? Osim uzet iPhone. :)

Factory reset nakon nadogradnje uglavnom riješi te boljke.

Twitter: @191x7
13 godina
neaktivan
Ima li tko kakvo rješenje kako da deinstaliram ovaj c launcher...neda se deaktivirat kaze da je administrator uređaja...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Od rujna 2014. kak je mob kupljen. S tim da ja mob za sve živo koristim pa nije ni čudo da je u takvom stanju.
16 godina
LG G3 - Rasprava

Gdje se može najjeftinije nabaviti G3? Da li preporučate kupovinu G3 ili ima neki sličan mob a bolji za istu cijenu?

Onaj problem sa pucanjem kucista kod 3.5 utora, da li priznaju uvijek ako se salje na garanciju? Ako da, samo zamjene taj dio plastike i to je to?

Hvala

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
acerbis kaže...
Ima li tko kakvo rješenje kako da deinstaliram ovaj c launcher...neda se deaktivirat kaze da je administrator uređaja...

rješeno...

9 godina
Gledaj na njuškalu. Za parsto kuna više imaš G4.

Garanciju ti priznaju, a meni su mijenjali cijelu prednju stranu, okvir i ekran s touchom.
16 godina
Antoniio22 kaže...
Gledaj na njuškalu. Za parsto kuna više imaš G4.

Garanciju ti priznaju, a meni su mijenjali cijelu prednju stranu, okvir i ekran s touchom.

Pogledao sam i najjeftiniji G4 (a da nije onaj stylus) sam nasao za 1900-2000kn sto je skoro duplo vise nego G3, koji se nade s garancijom za 1200kn :/ 

Takoder nesto je veci od G3 a bojim se da bi mi i G3 mogao biti prevelik nakon trenutne Lumie 830.

Da li je uopce velika razlika G3 i G4? Ako da u cemu? Jer mi se cine dosta slicni, mozda je kamera puno bolja? Neznam ni sam, pogledao sam par videa na youtubeu i ne cini mi se da je razlika 800-900kn vrijedna.

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
15 godina
Antoniio22 kaže...
Meni drži bolje, sa 2.5 sata skočilo na 4. Iako mi je vrijeme za nabavu nove baterije... Ova je već u banani polako...

neznas sta znaci imati bateriju u banani :) kad ti se 20x na dan restarta mob i kad nemozes otvorit kameru, nesto procitat na fejsu i slicno, ugasi se, pa kad nemozes ga upaliti, jer dode dom PIN-a, upises i restarta se nakon 5 sekundi i tako u krug dok ga ne stavis na punjac...e onda je baterija u banani

15 godina
Da ne šaltam i ne tražim unazad jel se netko sića koje je rješenje za konstantno restartanje moba, ako ga uopće ima? Danas se restarta 5-6 puta u par sati, pa ne znam jel pomaže drugi rom i koji ili neko drugo rješenje ? Mob je rotan.
Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zeko73 kaže...
Da ne šaltam i ne tražim unazad jel se netko sića koje je rješenje za konstantno restartanje moba, ako ga uopće ima? Danas se restarta 5-6 puta u par sati, pa ne znam jel pomaže drugi rom i koji ili neko drugo rješenje ? Mob je rotan.

Jednostavno - druga baterija.

Twitter: @191x7
15 godina
Ako je to onda je problem riješen jer sam naručija s Amazona.
Zadar živi vječno!
15 godina
Koliko si platio tu sa Amazona?
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
191x7 kaže...
zeko73 kaže...

Jednostavno - druga baterija.

Hm

Ali meni baterija uopće nije bila toliko losa a imao sam isti problem restartanja (baterija bi držala skoro čitav dan umjerenom uporabom)

15 godina
LG G3 - Rasprava

i meni je baterija trajala 1 dan, koji put malo manje ajde, ali eto uzeo bateriju, stavio, od tad 0 problema, osim onog sugavog google voice dok slusam muziku

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RuskeGTT kaže...

i meni je baterija trajala 1 dan, koji put malo manje ajde, ali eto uzeo bateriju, stavio, od tad 0 problema, osim onog sugavog google voice dok slusam muziku

Jesi ovo probao?

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
9 godina
neaktivan
Kakva je trenutna situacija sa CM
Trenutno imam flumics i malo mi je dosadio,dali se uopce isplati stavljat CM

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4evernomana kaže...
Kakva je trenutna situacija sa CM
Trenutno imam flumics i malo mi je dosadio,dali se uopce isplati stavljat CM

Isplati brate, mobitel postane Nexus.

9 godina
neaktivan
Koja je najnovija ali da je i stabilna verzija cm-a za lg,da mi sve radi na njemu i ne crasha se,i moze link ako je moguce od instalacije

0 0 hvala 0
15 godina
x18x05x kaže...
RuskeGTT kaže...

Jesi ovo probao?

jesam i opet mi se zna upalit tu i tamo, neznam kako...a stoji iskljucen

12 godina
odjavljen
skOOrvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozdrav ljudi, koristim ovaj mob ovo ljeto, razbio sam svoj Xiaomi Mi3 :'(

Pa bi pitao iskusniju ekipu, koji custom ROM koristite imate li neku preporuku? Gledam da je as clean as possible, fluidan i da baterija dugo traje :).

Mislio sam koristit stock, al je HT natrpao toliko aplikacija da sam odma odustao od te ideje.

Live and let live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cecenac kaže...

Pozdrav ljudi, koristim ovaj mob ovo ljeto, razbio sam svoj Xiaomi Mi3 :'(

Pa bi pitao iskusniju ekipu, koji custom ROM koristite imate li neku preporuku? Gledam da je as clean as possible, fluidan i da baterija dugo traje :).

Mislio sam koristit stock, al je HT natrpao toliko aplikacija da sam odma odustao od te ideje.

CM13.

13 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

CM13.

thx na brzom odgovoru?

Jel on fully working, preletio sam neku temu vidio da laser focus nekima ne radi i proximity. Imaš možda link na neki fully working build, na xda sam našao samo nightly temu.

Live and let live.
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

imas flumics rom,fluidan,baterija je oke,sve na njemu radi,istalacija je lagana imas na yt kanalu "max lee" video kako se instalirava i kako izgleda

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cecenac kaže...
Almin94 kaže...

CM13.

thx na brzom odgovoru?

Jel on fully working, preletio sam neku temu vidio da laser focus nekima ne radi i proximity. Imaš možda link na neki fully working build, na xda sam našao samo nightly temu.

Ako zelis stock based rom, onda je Fulmics najbolji. Medjutim, Fulmics ima mali battery drain. Sa CM13 radi sve odlicno, cak i laserski fokus. Sa proximity senzorom CM13 je imao problema prije nekoliko mjeseci, a sada je isto popravljeno. Nabacis Stock Gapps package (koji inace zamijeni sve servise sa Google servisima) i tako dobijes Nexus experience. Sretno i javi dojmove.

9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

alim jel mos neki link nabacit za cm

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

vidim da ovi koriste adb ya instaliravanje cm,jel mogu ko flumics samo prebacit foldere an sd karticu i onda pokrenut preko twrp-a

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice