LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.226.318
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
LG G3 - Rasprava

Ja nisam nigdje uocio nikakve probleme, lagove itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: LG G3 - Rasprava
Kakva je kamera na CM-u?
Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

Prije je bila losa, ali meni je sad super, puno bolje mi radi zoom i puno brze focus, nego na stock. Snimit cu danas malo UI cm13, pa ga postam tu :)

EDIT: 

evo kako to izgleda.

Naglašavam da još fluidnije i bolje radi kada se ne snima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2016 13:19 (mrbean).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
mrbean kaže...

Prije je bila losa, ali meni je sad super, puno bolje mi radi zoom i puno brze focus, nego na stock. Snimit cu danas malo UI cm13, pa ga postam tu :)

EDIT: 

evo kako to izgleda.

Naglašavam da još fluidnije i bolje radi kada se ne snima.

Nema šanse

13 godina
LG G3 - Rasprava

Koristio sam 4-5 mjeseci Fulmics, zadnji koji sam koristio je Fulmics 5.2 Na blizinu mi je cak donekle ok fokusirao, cim sam zoomirao sve teze i teze, dok na CM nemam tih problema. :)

Jedini razlog zbog kojeg nisam prije presao na CM je bila ta kamera, koja je prije bila poprilicno losa na CM. Sad je ok :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

stigla danas nova baterija <3 isprobao nabrzaka i ne resetira se, mogu slikat, mogu sve radit kao i prije, veceras 8h punjenje

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mrbean kaže...

Koristio sam 4-5 mjeseci Fulmics, zadnji koji sam koristio je Fulmics 5.2 Na blizinu mi je cak donekle ok fokusirao, cim sam zoomirao sve teze i teze, dok na CM nemam tih problema. :)

Jedini razlog zbog kojeg nisam prije presao na CM je bila ta kamera, koja je prije bila poprilicno losa na CM. Sad je ok :)

Potpisujem. A mobitel uz Cyanogen radi kao Nexus. Takodjer ovaj quadhd zaslon izgleda bolje na CM. 

11 godina
LG G3 - Rasprava

jel znaa  netko kako napravit da mi se ne grije puno jer mi je dosla poruka da je 90c cpu

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

Pozdrav svima.

Uzeo sam ovaj mob u vipu, do sada sam imao G2 (pokoj mu duši).

Dignuo sam Android na MM v30c-219-10.

Zanima me koji je trenutno najpouzdaniji načina za perma root MM-a?

G2 sam davno rootao preko IOroot koji ovdje ne radi, a ovaj Kingroot je navodno privremen do prvog reboota.

Ne trebaju mi custom romovi niti ništa, htio bi samo čisti root na stock romu.

Hvala unaprijed!

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.6.2016 16:57 (Asterix040).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Asterix040 kaže...

Pozdrav svima.

Uzeo sam ovaj mob u vipu, do sada sam imao G2 (pokoj mu duši).

Dignuo sam Android na MM v30c-219-10.

Zanima me koji je trenutno najpouzdaniji načina za perma root MM-a?

G2 sam davno rootao preko IOroot koji ovdje ne radi, a ovaj Kingroot je navodno privremen do prvog reboota.

Ne trebaju mi custom romovi niti ništa, htio bi samo čisti root na stock romu.

Hvala unaprijed!

Evo ja koristim ovaj način:

http://forhttp://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/root-twrp-marshmallow-d855-30b-t3286268um.xda-developers.com/lg-g3/general/root-twrp-marshmallow-d855-30b-t3286268

skOOrvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
14 godina
neaktivan

Punim mobitel sat vremena, napuni se 12%, znači u zadnje vrijeme se nenormalno sporo puni. Imam original punjač samo drugi kabel za njega, prije se normalno punio, čak i s ovim kablom koji nije originalan, znam da uzrok valjda može biti često korištenje mobitela dok je na punjaču, jbg, to sam radio često, evo maloprije sam ga koristio na punjaču, baterija je samo išla dolje, došlo do 0% i ugasio se. Imam Cyanogen Mod 13, je l' može biti da je do njega? Kako da testiram je l' kriv kabel, adapter ili baterija u samom mobitelu? Znam da mogu testirati s aplikacijom Ampere, ali ne kužim kako se koristi to. Hvala.

Chaos is just somehow saying the very familiar fact that everything&amp;#39;s complicated
12 godina
odjavljen

Nije ti do kabla...ja isto koristim druge kablove pa se normalno puni.  A pošto koritiš CM vjerojatno ti je do njega.. Koju verziju imaš?

14 godina
neaktivan
skorvy kaže...

Nije ti do kabla...ja isto koristim druge kablove pa se normalno puni.  A pošto koritiš CM vjerojatno ti je do njega.. Koju verziju imaš?

13.0-20160305-nightly-d855

Update-at ga ne želim jer sam čuo da svi imaju neke probleme sa svakim nightly-em, evo npr. na novom se ljudima gasi poziv nakon pola minute, tako nešto.

Najradije bih vratio na stock, ali ne znam kako, htio bih sačuvati sve na mobitelu od datoteka i aplikacija, imam TWRP tako da ako neko može objasnit kako da to sredim bio bih zahvalan. Zadnji put kad sam stavljao cm13 sam skoro sve zeznuo pa ovaj put želim paziti.

Chaos is just somehow saying the very familiar fact that everything&amp;#39;s complicated
12 godina
odjavljen
Gamer6669 kaže...
skorvy kaže...

Update-at ga ne želim jer sam čuo da svi imaju neke probleme sa svakim nightly-em, evo npr. na novom se ljudima gasi poziv nakon pola minute, tako nešto.

Najradije bih vratio na stock, ali ne znam kako, htio bih sačuvati sve na mobitelu od datoteka i aplikacija, imam TWRP tako da ako neko može objasnit kako da to sredim bio bih zahvalan. Zadnji put kad sam stavljao cm13 sam skoro sve zeznuo pa ovaj put želim paziti.

Ma da..opčenito su cm13 znali imati pokoji bug u svakoj novoj verziji. Napravi NAND backup u twrp i pokušaj updatati na novu verziju cm-a. Ako bude koji fail vratiš backup.

To ti je sada najednostavnije.. A ako ideš na stock, možeš napraviti backup aplikacija, ali njihove podatke ako restoraš s cm-a na stock opet možeš izazvati probleme.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.6.2016 18:32 (skorvy).
14 godina
neaktivan
skorvy kaže...
Gamer6669 kaže...
skorvy kaže...

Ma da..opčenito su cm13 znali imati pokoji bug u svakoj novoj verziji. Napravi NAND backup u twrp i pokušaj updatati na novu verziju cm-a. Ako bude koji fail vratiš backup.

To ti je sada najednostavnije.. A ako ideš na stock, možeš napraviti backup aplikacija, ali njihove podatke ako restoraš s cm-a na stock opet možeš izazvati probleme.

Ok, hvala ti. Sad sam probao puniti preko kompa, isto sporo. Počinjem misliti da je u bateriji od mobitela problem, ali budem updejto CM pa javim kako je prošlo. 

15 godina
neaktivan
Gamer6669 kaže...

Ok, hvala ti. Sad sam probao puniti preko kompa, isto sporo. Počinjem misliti da je u bateriji od mobitela problem, ali budem updejto CM pa javim kako je prošlo. 

CM je problem. Vratio sam se na stock i sada je sve onako kako bi trebalo biti.

14 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
Gamer6669 kaže...

CM je problem. Vratio sam se na stock i sada je sve onako kako bi trebalo biti.

I ti si imao problem s punjenjem isto kao i ja? Sad ti se normalnom brzinom puni?

15 godina
neaktivan
Gamer6669 kaže...

I ti si imao problem s punjenjem isto kao i ja? Sad ti se normalnom brzinom puni?

Da, tebe sam citirao sto znaci da se na tebe odnosi moj post. Puni se sada normalnom brzinom (Fulmics rom).

14 godina
neaktivan
Ma znam, al samo da potvrdim je l' si isti problem imao, hvala ti, budem vidio kakav je taj rom, ili to ili stock.
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Puno je bolji od stock roma. I sam budes vidio. Nabacis jos Solid kernel i uzivas u fluidnosti, ekranu (Qualcomm assertive display), kameri(time lapse i 60 frejmova), te takodjer i zvuku uz viper4Android. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

Ekipa imam Original LG Slim Hard case za G3. Koristena par puta, kao nova 10/10, u kutiji. Model CCH-355G AGEUDB

Prodao bi ju, jer cu najvjerojatnije prodati G3. Pa pm ako nekome treba :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Puno je bolji od stock roma. I sam budes vidio. Nabacis jos Solid kernel i uzivas u fluidnosti, ekranu (Qualcomm assertive display), kameri(time lapse i 60 frejmova), te takodjer i zvuku uz viper4Android. :)

Evo stavio sam Fulmics, nije loš, i instalacija je dosta jednostavna, sve sam kompletno pobrisao i stavio backup pjesama i slika na njega, baterija mi se sada normalno puni, evo u 15 minuta 20%, ja mislim da je to normalno, prije bi mi se 2% tek napunilo. Hvala ti :) I ovaj viper4android sam odabrao da instalira, dobra stvar, samo mi nije jasna kamera, gdje su postavke da vidim kvalitetu i tako to? Nigdje to ne vidim kad otvorim kameru, samo neke opcije dodatne tipa bljeskalica.

15 godina
neaktivan
Gamer6669 kaže...
Almin94 kaže...

Evo stavio sam Fulmics, nije loš, i instalacija je dosta jednostavna, sve sam kompletno pobrisao i stavio backup pjesama i slika na njega, baterija mi se sada normalno puni, evo u 15 minuta 20%, ja mislim da je to normalno, prije bi mi se 2% tek napunilo. Hvala ti :) I ovaj viper4android sam odabrao da instalira, dobra stvar, samo mi nije jasna kamera, gdje su postavke da vidim kvalitetu i tako to? Nigdje to ne vidim kad otvorim kameru, samo neke opcije dodatne tipa bljeskalica.

Nema na cemu. Ne znam za stock kameru, felshao sam XCam koji je bolji poprilicno. Tebi preporucujem isto.

15 godina
LG G3 - Rasprava

zadnjih par tjedana mi ful smeta onaj voice google kako se vec zove, i to samo kad u autu spojim mob na radio preko 3,5mm kabla, prvih minutu dve stalno mi se zaustavi pjesma i tisina i nakon par sekundi javi se zenska kao nisam te razumjela ako si nesto rekao i onda nastavi pjesma i tako par puta, onda poslije svira ok...

kako iskljuciti to smece? bio sam dobio cak neki dan update za to, umjesto update na google playu isao sam na uninstall, medutim ostao je i dobio opet update...postoji li neki drugi nacin da se iskljuci? kako se tocno zove? ne bi htio izbrisati nesto sta nesmijem, pa mi treba tocno ime i od kud to izbrisati jednom zauvijek

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

Ekipa kom treba G3 3/32 pm :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina

Bog ! Cijena ? Garancija ?

stari tajo
13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

ja sam prosao na S7 edge, tako da je mom druzenju sa G3 kraj. sad ga mislim poslat na servis zbog onih popucalih plastika koje garancija pokriva  pa ce na prodaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Poslao G3 na servis (pod garancijom je)

Počeo se nekontrolirano restartati sam od sebe.

Inače sam jako zadovoljan mobom i ako ovo brzo riješe bit ću zadovoljan i dalje :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Stavio taj 6.0 na svoj G3 i nekako mi se cini da baterija manje drzi. Jel sam lud? Kaj se moze napraviti po tom pitanju? Osim uzet iPhone. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2016 22:31 (eXecutioner).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Meni drži bolje, sa 2.5 sata skočilo na 4. Iako mi je vrijeme za nabavu nove baterije... Ova je već u banani polako...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice