Ja nisam nigdje uocio nikakve probleme, lagove itd.
LG G3 - Rasprava
- poruka: 7.244
- |
- čitano: 1.226.318
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Koristio sam 4-5 mjeseci Fulmics, zadnji koji sam koristio je Fulmics 5.2 Na blizinu mi je cak donekle ok fokusirao, cim sam zoomirao sve teze i teze, dok na CM nemam tih problema. :)
Jedini razlog zbog kojeg nisam prije presao na CM je bila ta kamera, koja je prije bila poprilicno losa na CM. Sad je ok :)
stigla danas nova baterija <3 isprobao nabrzaka i ne resetira se, mogu slikat, mogu sve radit kao i prije, veceras 8h punjenje
Koristio sam 4-5 mjeseci Fulmics, zadnji koji sam koristio je Fulmics 5.2 Na blizinu mi je cak donekle ok fokusirao, cim sam zoomirao sve teze i teze, dok na CM nemam tih problema. :)
Jedini razlog zbog kojeg nisam prije presao na CM je bila ta kamera, koja je prije bila poprilicno losa na CM. Sad je ok :)
Potpisujem. A mobitel uz Cyanogen radi kao Nexus. Takodjer ovaj quadhd zaslon izgleda bolje na CM.
jel znaa netko kako napravit da mi se ne grije puno jer mi je dosla poruka da je 90c cpu
Pozdrav svima.
Uzeo sam ovaj mob u vipu, do sada sam imao G2 (pokoj mu duši).
Dignuo sam Android na MM v30c-219-10.
Zanima me koji je trenutno najpouzdaniji načina za perma root MM-a?
G2 sam davno rootao preko IOroot koji ovdje ne radi, a ovaj Kingroot je navodno privremen do prvog reboota.
Ne trebaju mi custom romovi niti ništa, htio bi samo čisti root na stock romu.
Hvala unaprijed!
Pozdrav svima.
Uzeo sam ovaj mob u vipu, do sada sam imao G2 (pokoj mu duši).
Dignuo sam Android na MM v30c-219-10.
Zanima me koji je trenutno najpouzdaniji načina za perma root MM-a?
G2 sam davno rootao preko IOroot koji ovdje ne radi, a ovaj Kingroot je navodno privremen do prvog reboota.
Ne trebaju mi custom romovi niti ništa, htio bi samo čisti root na stock romu.
Hvala unaprijed!
Evo ja koristim ovaj način:
http://forhttp://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/root-twrp-marshmallow-d855-30b-t3286268um.xda-developers.com/lg-g3/general/root-twrp-marshmallow-d855-30b-t3286268
Punim mobitel sat vremena, napuni se 12%, znači u zadnje vrijeme se nenormalno sporo puni. Imam original punjač samo drugi kabel za njega, prije se normalno punio, čak i s ovim kablom koji nije originalan, znam da uzrok valjda može biti često korištenje mobitela dok je na punjaču, jbg, to sam radio često, evo maloprije sam ga koristio na punjaču, baterija je samo išla dolje, došlo do 0% i ugasio se. Imam Cyanogen Mod 13, je l' može biti da je do njega? Kako da testiram je l' kriv kabel, adapter ili baterija u samom mobitelu? Znam da mogu testirati s aplikacijom Ampere, ali ne kužim kako se koristi to. Hvala.
Nije ti do kabla...ja isto koristim druge kablove pa se normalno puni. A pošto koritiš CM vjerojatno ti je do njega.. Koju verziju imaš?
Nije ti do kabla...ja isto koristim druge kablove pa se normalno puni. A pošto koritiš CM vjerojatno ti je do njega.. Koju verziju imaš?
13.0-20160305-nightly-d855
Update-at ga ne želim jer sam čuo da svi imaju neke probleme sa svakim nightly-em, evo npr. na novom se ljudima gasi poziv nakon pola minute, tako nešto.
Najradije bih vratio na stock, ali ne znam kako, htio bih sačuvati sve na mobitelu od datoteka i aplikacija, imam TWRP tako da ako neko može objasnit kako da to sredim bio bih zahvalan. Zadnji put kad sam stavljao cm13 sam skoro sve zeznuo pa ovaj put želim paziti.
Update-at ga ne želim jer sam čuo da svi imaju neke probleme sa svakim nightly-em, evo npr. na novom se ljudima gasi poziv nakon pola minute, tako nešto.
Najradije bih vratio na stock, ali ne znam kako, htio bih sačuvati sve na mobitelu od datoteka i aplikacija, imam TWRP tako da ako neko može objasnit kako da to sredim bio bih zahvalan. Zadnji put kad sam stavljao cm13 sam skoro sve zeznuo pa ovaj put želim paziti.
Ma da..opčenito su cm13 znali imati pokoji bug u svakoj novoj verziji. Napravi NAND backup u twrp i pokušaj updatati na novu verziju cm-a. Ako bude koji fail vratiš backup.
To ti je sada najednostavnije.. A ako ideš na stock, možeš napraviti backup aplikacija, ali njihove podatke ako restoraš s cm-a na stock opet možeš izazvati probleme.
Ma da..opčenito su cm13 znali imati pokoji bug u svakoj novoj verziji. Napravi NAND backup u twrp i pokušaj updatati na novu verziju cm-a. Ako bude koji fail vratiš backup.
To ti je sada najednostavnije.. A ako ideš na stock, možeš napraviti backup aplikacija, ali njihove podatke ako restoraš s cm-a na stock opet možeš izazvati probleme.
Ok, hvala ti. Sad sam probao puniti preko kompa, isto sporo. Počinjem misliti da je u bateriji od mobitela problem, ali budem updejto CM pa javim kako je prošlo.
Ok, hvala ti. Sad sam probao puniti preko kompa, isto sporo. Počinjem misliti da je u bateriji od mobitela problem, ali budem updejto CM pa javim kako je prošlo.
CM je problem. Vratio sam se na stock i sada je sve onako kako bi trebalo biti.
CM je problem. Vratio sam se na stock i sada je sve onako kako bi trebalo biti.
I ti si imao problem s punjenjem isto kao i ja? Sad ti se normalnom brzinom puni?
I ti si imao problem s punjenjem isto kao i ja? Sad ti se normalnom brzinom puni?
Da, tebe sam citirao sto znaci da se na tebe odnosi moj post. Puni se sada normalnom brzinom (Fulmics rom).

Puno je bolji od stock roma. I sam budes vidio. Nabacis jos Solid kernel i uzivas u fluidnosti, ekranu (Qualcomm assertive display), kameri(time lapse i 60 frejmova), te takodjer i zvuku uz viper4Android. :)
Ekipa imam Original LG Slim Hard case za G3. Koristena par puta, kao nova 10/10, u kutiji. Model CCH-355G AGEUDB
Prodao bi ju, jer cu najvjerojatnije prodati G3. Pa pm ako nekome treba :)
Puno je bolji od stock roma. I sam budes vidio. Nabacis jos Solid kernel i uzivas u fluidnosti, ekranu (Qualcomm assertive display), kameri(time lapse i 60 frejmova), te takodjer i zvuku uz viper4Android. :)
Evo stavio sam Fulmics, nije loš, i instalacija je dosta jednostavna, sve sam kompletno pobrisao i stavio backup pjesama i slika na njega, baterija mi se sada normalno puni, evo u 15 minuta 20%, ja mislim da je to normalno, prije bi mi se 2% tek napunilo. Hvala ti :) I ovaj viper4android sam odabrao da instalira, dobra stvar, samo mi nije jasna kamera, gdje su postavke da vidim kvalitetu i tako to? Nigdje to ne vidim kad otvorim kameru, samo neke opcije dodatne tipa bljeskalica.
Evo stavio sam Fulmics, nije loš, i instalacija je dosta jednostavna, sve sam kompletno pobrisao i stavio backup pjesama i slika na njega, baterija mi se sada normalno puni, evo u 15 minuta 20%, ja mislim da je to normalno, prije bi mi se 2% tek napunilo. Hvala ti :) I ovaj viper4android sam odabrao da instalira, dobra stvar, samo mi nije jasna kamera, gdje su postavke da vidim kvalitetu i tako to? Nigdje to ne vidim kad otvorim kameru, samo neke opcije dodatne tipa bljeskalica.
Nema na cemu. Ne znam za stock kameru, felshao sam XCam koji je bolji poprilicno. Tebi preporucujem isto.
zadnjih par tjedana mi ful smeta onaj voice google kako se vec zove, i to samo kad u autu spojim mob na radio preko 3,5mm kabla, prvih minutu dve stalno mi se zaustavi pjesma i tisina i nakon par sekundi javi se zenska kao nisam te razumjela ako si nesto rekao i onda nastavi pjesma i tako par puta, onda poslije svira ok...
kako iskljuciti to smece? bio sam dobio cak neki dan update za to, umjesto update na google playu isao sam na uninstall, medutim ostao je i dobio opet update...postoji li neki drugi nacin da se iskljuci? kako se tocno zove? ne bi htio izbrisati nesto sta nesmijem, pa mi treba tocno ime i od kud to izbrisati jednom zauvijek
Ekipa kom treba G3 3/32 pm :)
Bog ! Cijena ? Garancija ?
ja sam prosao na S7 edge, tako da je mom druzenju sa G3 kraj. sad ga mislim poslat na servis zbog onih popucalih plastika koje garancija pokriva pa ce na prodaju.
Poslao G3 na servis (pod garancijom je)
Počeo se nekontrolirano restartati sam od sebe.
Inače sam jako zadovoljan mobom i ako ovo brzo riješe bit ću zadovoljan i dalje :D
Stavio taj 6.0 na svoj G3 i nekako mi se cini da baterija manje drzi. Jel sam lud? Kaj se moze napraviti po tom pitanju? Osim uzet iPhone. :)