LG G3 - Rasprava
- poruka: 7.244
- |
- čitano: 1.218.675
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

To su gluposti. Kao i mršavljenje 10kg u tjedan dana
Može link lijepo prosim.
Ja sam si uzeo sa Ebaya originalnu bateriju za nekih 15ak dolara. Sada mi baterija drži nekih 30-40% više nego prije. Prije sam imao u prosjeku 2:30 max 3 sata SOT, a sada već par dana 4 sata SOTA izvučem. Ako normalno koristim mob, završim navečer sa još 50% baterije, dok bi prije bio blizu 10% u isto to vrijeme. Mislim da se definitivno isplatila nova baterija Inače ova prva baterija je stara oko 2 godine.
Može link?
To su gluposti. Kao i mršavljenje 10kg u tjedan dana
I ja mislim da su gluposti ali s obzirom da mi je sad sot 2 sata ja bi i upola od ovih 6-7 sati bija zadovoljan. A što se tiče mršavljenja ja sam u 10 dan izgubija 7 kila tako da...
U 10 dana je nemoguce smrsavit 7 kg, nakon intezivnih treninga prvo voda ide van, topljenje speka je dugotrajan proces. Osim toga, naglo mravljenje izaziva sok tijelu, moguce su zdravstvene komplikacije s hormonima, ili telogen effluvium (opadanje kose zbog soka).
U 10 dana je nemoguce smrsavit 7 kg, nakon intezivnih treninga prvo voda ide van, topljenje speka je dugotrajan proces. Osim toga, naglo mravljenje izaziva sok tijelu, moguce su zdravstvene komplikacije s hormonima, ili telogen effluvium (opadanje kose zbog soka).
Idemo u off topic ali ja sam živi dokaz da može. Medicinska djeta (proguglaj), ali pridržavat se točno inače nema smisla, nogomet 5 puta tjedno i malo tjelovježbe, kosa je fala bogu još uvik na mistu. Od ponediljka idem izgubiti još 5-6 kg i mogu na plažu :)
Idemo u off topic ali ja sam živi dokaz da može. Medicinska djeta (proguglaj), ali pridržavat se točno inače nema smisla, nogomet 5 puta tjedno i malo tjelovježbe, kosa je fala bogu još uvik na mistu. Od ponediljka idem izgubiti još 5-6 kg i mogu na plažu :)
Pomagaj! :)
ma daj, kako se možeš bavit ičim na par mrkvi i naranči kroz cijeli dan? ja bi se na takvom doručku srušio negdje putem do posla
ma daj, kako se možeš bavit ičim na par mrkvi i naranči kroz cijeli dan? ja bi se na takvom doručku srušio negdje putem do posla
Prvih dva - tri dana je zajebato a posle bez problema. Nikakve slabine mi mučnine, sve što je organizmu potrebno se nalazi u tim namirnicama tako da nije problem. Ali 15 dana maximalno i onda pauza od 15 dana pa opet po želji. Nakon 15 dana nisam mogao pojisti trećinu onoga što sam prije djete trao bez problema. Neću više, ako nekog zanima onda na pm..
jesam li ja otvorio temu rast mišića i visina ili LG G3 - Rasprava?
Samo da prijavim
Nakon reseta i reinstala facebook aplikacije - baterija opet drži odlično.
link baterije hvala
Netko probao Fulmics 5.1 ? Iskustva?
Leti
Je tko imao problema na G3 da mu se coruptaju slike na sd kartici? Nedavno mi se to pocelo događati.
Je to do mobitela koji sj*** karticu ili je kartica sama po sebi losa? Uzeo sam neku sony-jevu i nije bila bas jeftina...
Je tko imao problema na G3 da mu se coruptaju slike na sd kartici? Nedavno mi se to pocelo događati.
Je to do mobitela koji sj*** karticu ili je kartica sama po sebi losa? Uzeo sam neku sony-jevu i nije bila bas jeftina...
Probaj formatirati na pcu, 4k fat32
Kad odem na ovaj lg flash tool i selektujem državu bosnu i hercegovinu dobijem notifikaciju da je software up to date (radi se o g3, android 5.0). Ako promjenim državu mogu izvšit update na marshmellow. Eh sad pitanje je oćel mi se šta sje*at ako stavim pogrešnu/lažnu državu? npr. Hrvatsku ili Englesku.
odlican je, stavio sam i solid kernel gore..jedini bug koji sam nasao je da se wifi napredne postavke crashaju.
Već je formatirana kao FAT32. Skenirao sam ju i nema grešaka...
Već je formatirana kao FAT32. Skenirao sam ju i nema grešaka...
Ponekad pomogne, probaj ipak ako ti ne uzima vremena previse formatirati u 64 pa u 4k pa onda putem moba jos jednom. Meni se nije desavalo na novijim mobovima ali na starijim je.
Meni se dogodilo jednom, vjerojatno se pomakla kartica ili nešto jer je ulaz za nju dosta loše izveden, bar ja mislim. To sam uspio popraviti i onda mi se nakon par tjedana dogodilo isto samo sa puno više slika koje sam morao preko računala i s posebnim programom vraćati. Od onda slike fotoaparata držim isključivo na uređaju, imam karticu unutra ali je prazna. Btw meni se to dogodilo sa friško uslikanim slikama, i dio starih koje sam prebacio sa kompa su malo bile tu malo ne.
Poz ljudi. Moze preporuka za custom rom. Trenutno imam cyanogenmod 12.1 i ful cesto mi mob zna kompletno stat i onda trebam pricekat 30-ak sekundi dok ne dode u normalu. U pitanju je 2/16 verzija moba.

molim pomoć, imam lg-g3, verzija 3/32, na zadnjem sof. v30c, i sad se počeo restartat sam od sebe - stalno, uspije se jedino upalit kad ga uključim na punjač, kad ga skinem s punjača
restarta se odmah ili nakon nekog vremena, vadio bateriju,vadio sd karticu,sim,gasio , palio, al ništa ne pomaže, šta da radim (ako je nešto komplicirano, molim kratku uputu)
kod tih restartanja baterija izgubi po 20%
lp
kod koga na servis bolje nosit u zagrebu (mobis, agram)
meni se random gasi i pali...primjetio sam da kod paljenja kamere i prvog pokusaja snimanja slike, cim okinem...i kod brzog saltanja podaci-wifi
naucio zivjeti s time, dok mi se opet ne bude mogao upaliti kao pred mjesec i nesto...
To je navodno do baterije..čekam novu pa ćemo vidit ... Dali ti se gubi kad signal od 4g dok se spajao na wifi A i ovako sam od sebe, da se kao refresha...?
ne gubi mi se signal nikad, samo se zna gasiti kad ono ful brzo presaltam sa podatka na wifi, ono posto su ikonice jedna do druge desi se da u sekundu ih tapnem obje, pa se tako zna nekad restartat, pa sad polakse saltam, par sekundi razmaka i ne gasi se vise tad, ali se zna nekad kad upalim kameru i ocu okinut sliku, okinem, ugasi se, upali se, slike nema. neki dan mi se tako restartao 3-4x