LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.224.573
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: LG G3 - Rasprava

Titanium backup

17 godina
odjavljen
mrbean kaže...

Pozdrav,

Evo neki dan sam si sredio mob "iznutra" Stavio MM, rootao i pobrisao nepotrebne gluposti, sad je dosao na red "izvana".

Jel moze par savjeta za kaljeno staklo i maske?

Inace na MM mi mobitel super radi, leti i baterija je ok.

Na svom imam nillkin tempered glass vec 3 mjeseca, staklo je i dalje tip top, iskreno ne znam kak bi se ponasalo neko noname staklo, ali s ovim sam zadovoljan, vrijedi tih 6,7 dolara.

Danas mi je upravo dosla maskica, Ringke Slim Crystal (prozirna), lijepo sjedne, stiti mob doslvno sa svih strana, cak ima nesto za dodatni grip. 

Ugl, pravilo je uvijek bolje dati vise love za jednu kvalitetnu maskicu nego isto tolko love za 5 nekvalitetnih.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
15 godina
neaktivan
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozdrav evo dosao mi lg g3 :)

Htio bi na njemu staviti MM i da bude rootan,ima netko neki link za to sa guideom?

Gledao sam na xda malo ali tamo ima toliko toga i djeluje zbunjujuce,neznam koji tocno bi mi trebao za ovo sto ja ocu

Hvala unaprijed :)

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Molim za pomoć iman g3 kupljen iz att otkljucan na sve mreže ali je kartica iz t-mobile u njemu i sve radi ali je softver kitkat i kad stavim azuriranje piše da je azuriran da nema azuriranja dali netko zna zašto?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Radi se o modelu d850 att ali je naša kartica u njemu i stalno govori da je softver azuriran nema ni lollipopa
9 godina
neaktivan
Ima ko saznanja o marshmallow za lg g3.. Vidjela sam da neki pisu po forumima da ga imaju u Hrvatskoj..

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ima ko saznanja o marshmallow za lg g3.. Vidjela sam da neki pisu po forumima da ga imaju u Hrvatskoj..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
oce li ikada doci MM na tele2 OTA?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Mislim da je u pitanju slijedeći mjesec.

13 godina
LG G3 - Rasprava

Ekipa koji ROM koristite? Ja sam trenutno na official MM, rootan. Razmisljam da se prebacim na CM 13, ali mi je kamera trn u oku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ako hoćeš kameru onda n&n lg g3 rom. CM je pun bugova. Imaš na xda sve o tome. Inače n&n rom je na htc mania.

13 godina

Jesi probao n&n room? Kakva mu je kamera?

9 godina
neaktivan

N&N je stock based rom pa ima i stock kameru. Rom je sasvim ok. Inače stock kamera je najbolja šta može biti za G3.

9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

pozdrav raja, zanima me da li se isplati prelaziti sa lg g3 32/3 gb na lg g4, da li znate je li lg g4 dosta bolji od g3ke

0 0 hvala 0
14 godina

Ne isplati se ni pod razno. Imaju mi dva frenda G4 i nema razloga za promjenu osim ako ti pare ne znače ništa.

9 godina
neaktivan

ma samo me je zanimalo da li je na g3 sve isto skoro kao i na g4, osim sto je na g4 kamera bolja, a ni kod g3 nije losa, još je brz haos

9 godina
neaktivan
Na G4 u zadnje vrijeme rikava matična. Brdo ljudi ima taj problem i to ono serijski, jedan za drugim. Neko dobije nov uređaj a nekom mijenjaju matičnu. Problem je pregrijavanje poslije zadnjeg updatea. Pa baš da bi mjenjo G3 za G4 nema šanse. Treba vidjeti kako će se ponašati sd820 u G5 pa onda razmišljati o novom mobu.

0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

meni je rikla i na G3 :D pa sam dobio nove komponente unutra sve :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
minakic kaže...
Molim za pomoć iman g3 kupljen iz att otkljucan na sve mreže ali je kartica iz t-mobile u njemu i sve radi ali je softver kitkat i kad stavim azuriranje piše da je azuriran da nema azuriranja dali netko zna zašto?

Skini zadnji kdz/tot fajl i flashaj. Ili neki od romova. Uskoro ce nadogradnja pa mozda onda dobijes.

ja
13 godina
LG G3 - Rasprava

Prije dvadesetak dana sam stavio MM V30b-EUR-XX i do sad je bilo sve OK. Nakon desetak dana desilo mi se jednom u par dana da bi se tel sam restartao. Od sinoć, pa i danas  cijeli dan mislim da se restartao oko dvadesetak puta. Dok ga otključavam, dok ulazim u Viber ili galeriju, kad se javljam na poziv. Znači nema pravila dešava se sporadično iz čista mira. Ovo restartanje mi se povremeno događalo i dok sam bio na Loliju ali ovo danas je katastrofa. Je li iko još imao sličnih problema i zbog čega se ovo dešava? Verzija 16/2

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Ja u ovih skoro pa mjesec dana na v30b nisam naišao na apsolutno nikakav problem.

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Probaj promijeniti bateriju. Dosta čest problem.
15 godina
LG G3 - Rasprava

Sad navecer nesto cudno se desava (32/3, MM 6.0).

Pogledam u mob, nema mreze..trazi ju..Pogledam sluzbeni ima (ista mreza). Kroz 10ak minuta se ipak zakači ali samo egde. Upalim WIfi, nalazi susjedne mreze moju ne. Gasli, pali vadi bateriju, nista.

Bit ce da sad imam definitivni razlog slati na servis (uz puknuce kucista)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

nemas ni mobilnu ni wifi ?

0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - Rasprava

Wifi mi je proradio. Mobilna nestala opet.

Ne radi mi ni 3845#*855#

Nakon 15ak minuta dosla mreza, ovaj put HSPA.

Svasta.

Ne znam kako da uđem u service mode pa ne znam da li ima neki test za pokrenuti...?

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2016 21:30 (tomi_hr).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pa možda nije do mobitela. Možda je do mreže.

15 godina
LG G3 - Rasprava

Sluzbeni tel isto na VIP i radi ok.

E da, na 6.0 kod za service meni je *#546368#*855#

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Mislio sam da je ko kod mene problem. Nestala struja minutu od početka utakmice a došla minutu poslije kraja utakmice. Popizdio sam,popizdio. Sreća pa sam našo stari radio na baterije pa sam drugo poluvrijeme tako slušo. Mislio sam dečki od providera slavili pa zato nisi imo mreže. POPIZDIO SAM BIOOOOOO.

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice