Došao mi danas Nillkin tempered glass, stavio ga i izgleda odlično, kao da ni nije na ekranu.
LG G3 - Rasprava
- poruka: 7.244
- |
- čitano: 1.224.577
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozdrav raja, želio bih kupiti sebi novi telefon, trenutno imam htc desire 500, sada se dvoumim izmedju lg g3 32/3 gb ram i samsung galaxy s5. Možete li mi reci vaša iskustva sa LG-em, da li se isplati uzimati g3-ku?
Uzmi g3 definitivno(po meni)
Zavisi sta ti je vazno, pogledaj review negdje
ma dobro ne razumijem se ja oko tih romova i to, ne bih nista to dirao, samo bih nadogradio na noviju verziju androida, a ostalo mi je bitno da je brz, i da dobro slika, najviše mi je potreban za net i fotografije
Za slike g3
ma dobro ne razumijem se ja oko tih romova i to, ne bih nista to dirao, samo bih nadogradio na noviju verziju androida, a ostalo mi je bitno da je brz, i da dobro slika, najviše mi je potreban za net i fotografije
uzmi g3
nema informacija da je mm pušten u hrvatsku još. Ako ne želiš flashat( ne znam čega se bojiš) onda čekaj (načekat ćes se)
Šta to popravljaju za wifi ?? Meni wifi radi.
Šta to popravljaju za wifi ?? Meni wifi radi.
"ono" za wifi nece lg popravljati, to je jednostavno tako i mi cemo to prihvatiti isto kao sto prihvatimo i vladine mjere itd. To je google tako napravio i to je zakon :)
Jel zna netko kako se moze rootat mobitel u ovom slucaju:
-rootao sam ga prije i stavio twrp, te imao par custom romova
-nakon tog sam stavio 30b MM
-sad mi nije rootan, ali imam twrp, dakle samo bi ga htio rootat i da mi ostane na default MM.
Hvala
Kako u prvom paljenju, u tipkovnicu biranja ukucati 2945#*855# da vidim dali je zaključan a nemam sim karticu? Otvaraju mi se u startu samo hitni pozivi. Wifi traži lozinku ali me zanima samo otkucati 2945#*855# bez sim............. jer neznam kako da kažem kupcu na koje je mreže otvoren. Kupljen u vipu pa sam za nju siguran ali.......... Kažu ovo: ako vas tada zatraži kod onda je mobitel zaključan i može se otključati. Ako piše da je "Vaš mobitel je trajno zaključan" a niste ga pokušavali otključati onda je otključan i probajte staviti drugu karticu u njega.
Netko jer mi hitno. Hvala.
Moj je bio kupljen u Vipu i koristim Bonbon karticu tako da je vjerojatno na sve mreže otključan.
šta je to "ono" za wifi? haha
ja imam dual lte i suite mi ne prepoznaje mob (win 10)... probala sam sve usb portove, instalirat, deinstalirat... usključen usb debugging i mtp... dalje više ne znam što bi.
A šta je to sa wifi-jem na MM? Ja čekam MM da se napokon riješim ''natrag je zaustavljeno'' (premda je sad to zanemarivo rijetko, ali svejedno se zna pojavit), a sad čitam da ću imat na MM sa wifi-jem problema ili šta!?!? Wtf...
Ja nemam nekih problema sa wifi osim što je trom. Kad krene učitavat stranicu jedno 10-15 sekundi se ne dešava ništa pa onda krene. Jedino ako je to taj problem.
To oni ne smatraju greskom, ne njihovom. Kad google izda "patch" ili kad kaze: "oh shit, ajmo nazad na 4" onda mozda
I ja sam na V21a već neko vrijeme (16.11.2015 zadnja nadogradnja) i od tada se skoro prvih mjesec dana nije niti jednom pojavilo, no poslije se opet počelo javljati ali jako rijetko, neusporedivo sa onim prije te nadogranje........uglavnom još ću razmisliti o 6.0 ako je tako
Ja nisam imao nikakvih problema ni na lolly a ni sad na MM. "Natrag je zaustavljeno" mi se nije ni jedanput pojavilo na lolly a na MM WiFi radi normalno. Učitava bez ikakvog laga.
Na MM sam jedno 17 dana i nisam primjetio nekakve probleme ili bugove. Baterija solidna, kamera odlična, WiFI leti.... Baš me to čudi da se problemi ne javljaju na svim uređajima.
Pozdrav,
Evo neki dan sam si sredio mob "iznutra" Stavio MM, rootao i pobrisao nepotrebne gluposti, sad je dosao na red "izvana".
Jel moze par savjeta za kaljeno staklo i maske?
Inace na MM mi mobitel super radi, leti i baterija je ok.
Super, sad još pročitaš par stranica urikverc i naćićeš šta trebaš.

Ja sam na cloudy 2.5 i zanima me ako pređen na neki cm rom npr blisspop jel ima način da sacuvan poruke, popis poziva, kontakte, slike i to. Ako neko zna da mi bar pošalje link kako to napravit. Hvala unaprijed.