LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.224.577
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
LG G3 - Rasprava

Došao mi danas Nillkin tempered glass, stavio ga i izgleda odlično, kao da ni nije na ekranu.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
2 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

pozdrav raja, želio bih kupiti sebi novi telefon, trenutno imam htc desire 500, sada se dvoumim izmedju lg g3 32/3 gb ram i samsung galaxy s5. Možete li mi reci vaša iskustva sa LG-em, da li se isplati uzimati g3-ku?

0 0 hvala 0
13 godina
Re: LG G3 - Rasprava
G3 bolji ekran (rezolucija) dobio mm, s5 tek mozda u 4.mj. Dobije. G3 je jaci ( 1gb rama vise) posto su oba uredaja generaciju iza vjerojatno ce te zanimati i custom romovi. S5 ako flashas custom kernel knox se dize 0x1 i nemoze se vratiti na 0. Samim time gubis dio garancije. G3 je veoma popularan medu devovima , svi poznati custom romovi se razvijaju za njega i na visokoj su razini ispravnosti.
13 godina
LG G3 - Rasprava

Uzmi g3 definitivno(po meni)

Zavisi sta ti je vazno, pogledaj review negdje

ja

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

ma dobro ne razumijem se ja oko tih romova i to, ne bih nista to dirao, samo bih nadogradio na noviju verziju androida, a ostalo mi je bitno da je brz, i da dobro slika, najviše mi je potreban za net i fotografije

13 godina
LG G3 - Rasprava

Za slike g3

ja

0 0 hvala 0
10 godina
Ljudi, na forum.hr je neki lik napisao da je jucer nadogradio G3/32GB na MM preko Suita. Postavio sam mu pitanje da napise malo vise detalja, na kojoj mrezi je kupljen mob i sl. Nista ne odgovara. Ima li netko od vas informacija da je MM pusten izvan Poljske? ( sad ce neki napisat "pa sam stavi MM") Ali ne zelim sam (rucno) staviti MM pa da odmah rezimiramo. Lijep pozdrav svima!!

0 0 hvala 0
13 godina
Nedac10 kaže...

ma dobro ne razumijem se ja oko tih romova i to, ne bih nista to dirao, samo bih nadogradio na noviju verziju androida, a ostalo mi je bitno da je brz, i da dobro slika, najviše mi je potreban za net i fotografije

uzmi g3

15 godina
iDelete kaže...
Ljudi, na forum.hr je neki lik napisao da je jucer nadogradio G3/32GB na MM preko Suita. Postavio sam mu pitanje da napise malo vise detalja, na kojoj mrezi je kupljen mob i sl. Nista ne odgovara. Ima li netko od vas informacija da je MM pusten izvan Poljske? ( sad ce neki napisat "pa sam stavi MM") Ali ne zelim sam (rucno) staviti MM pa da odmah rezimiramo. Lijep pozdrav svima!!

nema informacija da je mm pušten u hrvatsku još. Ako ne želiš flashat( ne znam čega se bojiš) onda čekaj (načekat ćes se)

10 godina
Kolega nije stvar u bojanju. Ne bojim se. Samo eto nije mi neka hica. Jer znam da necemo dobiti istu verziju kao ovi u Poljskoj ili sto ste vi fleshali. Npr v30c a ovdje ce doci v30d-e... Jer moraju popraviti ono za wi-fi i sl. Pozz
14 godina

Šta to popravljaju za wifi ?? Meni wifi radi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2016 20:52 (itomic009).
13 godina
itomic009 kaže...

Šta to popravljaju za wifi ?? Meni wifi radi.

"ono" za wifi nece lg popravljati, to je jednostavno tako i mi cemo to prihvatiti isto kao sto prihvatimo i vladine mjere itd. To je google tako napravio i to je zakon :)

ja
13 godina
LG G3 - Rasprava

Jel zna netko kako se moze rootat mobitel u ovom slucaju:

-rootao sam ga prije i stavio twrp, te imao par custom romova

-nakon tog sam stavio 30b MM

-sad mi nije rootan, ali imam twrp, dakle samo bi ga htio rootat i da mi ostane na default MM.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Kako u prvom paljenju, u tipkovnicu biranja ukucati 2945#*855# da vidim dali je zaključan a nemam sim karticu? Otvaraju mi se u startu samo hitni pozivi. Wifi traži lozinku ali me zanima samo otkucati 2945#*855# bez sim............. jer neznam kako da kažem kupcu na koje je mreže otvoren. Kupljen u vipu pa sam za nju siguran ali.......... Kažu ovo: ako vas tada zatraži kod onda je mobitel zaključan i može se otključati. Ako piše da je "Vaš mobitel je trajno zaključan" a niste ga pokušavali otključati onda je otključan i probajte staviti drugu karticu u njega.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Netko jer mi hitno. Hvala.

0 0 hvala 0
15 godina

Moj je bio kupljen u Vipu i koristim Bonbon karticu tako da je vjerojatno na sve mreže otključan.

10 godina
Jbg nece popraviti ono za wi-fi kao sto "nisu" popravili "ono": "Nazalost, natrag je zaustavljeno". Naravno da ce oni to popraviti. Da ne misle nista popravljati i da je ono finish onda bi svi odmah dobili MM. A ne bi ispitivali mane na jadnim Poljacima...
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

šta je to "ono" za wifi? haha

ja imam dual lte i suite mi ne prepoznaje mob (win 10)... probala sam sve usb portove, instalirat, deinstalirat... usključen usb debugging i mtp... dalje više ne znam što bi.

soft kitty, warm kitty, little ball of fur, happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr...
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

A šta je to sa wifi-jem na MM? Ja čekam MM da se napokon riješim ''natrag je zaustavljeno'' (premda je sad to zanemarivo rijetko, ali svejedno se zna pojavit), a sad čitam da ću imat na MM sa wifi-jem problema ili šta!?!? Wtf...

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2016 9:02 (Fordinjo).

0 0 hvala 0
16 godina
LG G3 - Rasprava

Ja nemam nekih problema sa wifi osim što je trom. Kad krene učitavat stranicu jedno 10-15 sekundi se ne dešava ništa pa onda krene. Jedino ako je to taj problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
iDelete kaže...
Jbg nece popraviti ono za wi-fi kao sto "nisu" popravili "ono": "Nazalost, natrag je zaustavljeno". Naravno da ce oni to popraviti. Da ne misle nista popravljati i da je ono finish onda bi svi odmah dobili MM. A ne bi ispitivali mane na jadnim Poljacima...

To oni ne smatraju greskom, ne njihovom. Kad google izda "patch" ili kad kaze: "oh shit, ajmo nazad na 4" onda mozda

ja
9 godina
neaktivan
Daki netko zna zašto se nekada upali greška piše postavke zaustavljene?

0 0 hvala 0
9 godina
Nezz zakaj se to pali... Meni se to javilo jednom u ovih godinu dana kako imam taj mob i to kad sam upalio sve žive aplikacije i mogućnosti, a nemam ni sa wifi-em problema na MM-u, učitava mi, čak bih rekao, i bolje nego na Lollipopu.

1 0 hvala 0
9 godina
Nezz zakaj se to pali... Meni se to javilo jednom u ovih godinu dana kako imam taj mob i to kad sam upalio sve žive aplikacije i mogućnosti, a nemam ni sa wifi-em problema na MM-u, učitava mi, čak bih rekao, i bolje nego na Lollipopu.

0 0 hvala 0
10 godina
Fordinjo, koju verziju imas? Npr meni se prije "natrag" pojavljivalo min 7-10 puta dnevno. Od kako sam na v21a nemma vise niti jedno tako pojavljivanje. A sto sad vecina pise da nema pojma sto to "ono" za wi-fi, pa to je ono sto se ljudi bune da im jako dugo ucitava stranicu, dugo se spaja na ruter i sl, ovisi kako kome i sto.
9 godina
neaktivan

I ja sam na V21a već neko vrijeme (16.11.2015 zadnja nadogradnja) i od tada se skoro prvih mjesec dana nije niti jednom pojavilo, no poslije se opet počelo javljati ali jako rijetko, neusporedivo sa onim prije te nadogranje........uglavnom još ću razmisliti o 6.0 ako je tako

9 godina
LG G3 - Rasprava

Ja nisam imao nikakvih problema ni na lolly a ni sad na MM. "Natrag je zaustavljeno" mi se nije ni jedanput pojavilo na lolly a na MM WiFi radi normalno. Učitava bez ikakvog laga.

Na MM sam jedno 17 dana i nisam primjetio nekakve probleme ili bugove. Baterija solidna, kamera odlična, WiFI leti.... Baš me to čudi da se problemi ne javljaju na svim uređajima.

0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

Pozdrav,

Evo neki dan sam si sredio mob "iznutra" Stavio MM, rootao i pobrisao nepotrebne gluposti, sad je dosao na red "izvana".

Jel moze par savjeta za kaljeno staklo i maske?

Inace na MM mi mobitel super radi, leti i baterija je ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Super, sad još pročitaš par stranica urikverc i naćićeš šta trebaš.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
11 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Ja sam na cloudy 2.5 i zanima me ako pređen na neki cm rom npr blisspop jel ima način da sacuvan poruke, popis poziva, kontakte, slike i to. Ako neko zna da mi bar pošalje link kako to napravit. Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice