Da li treba biti sim free mobitel da bi mogao prepoznati karticu na poljskom firmwareu?
Unapred zahvalan na odgovoru.
Da li treba biti sim free mobitel da bi mogao prepoznati karticu na poljskom firmwareu?
Marshmallow uistinu leti, baterija osjetno duze izdrzi. Međutim kako imam Quick circle case, nema vise opcije da kad otvorim cover ekran ostane zakljucan nego se automatski otkljuca. Nakon duljeg vremena koristenja prednja maska dobije malo lufta pa seta po ekanu a cim ode malo u stranu, otkljuca ekran...
Može li se na 6.0 promijeniti onaj sat na lock screenu i maknuti onaj kvadrat ako se koristi knock code? Znam da se sat mogao promijeniti na kk, ne znam zašto su uopće to izbacili.
Imas na mom androidfilehostu sve to, odma stavim samo sto radi
Jel neko skuzio da se puni sporije na MM?
Ja sam ga punio sam jednom i to prije 40h kad sam prešao na MM, ali nisam obraćao pažnju. Sad sam na 60%, 2h SOT, WIFI ili promet stalno uključen....
Nemam se na što požaliti :):)
Da li zna netko kad ce sluzbena verzija(mm) u hrv ?
Da li zna netko kad ce sluzbena verzija(mm) u hrv ?
fleshaj ovu ko i mi svi i to je to
nema mane ova verzija,stvarno je odlicna,konacno je mob brz kao sto je moj stari G2
ne pada mi napamet koristit neki nova ili apex launcher vise,jer ovaj je sad isto tako brz
a znam a dal je pametno root mob
a znam a dal je pametno root mob
ne treba ti rootat mobitel za flash firmwarea
a imas li ikakav tutorijal ?!?
kako da na mobitelu dođem do USB opcija? jer kada spojim mobitel sa racunalom samo se puni i racunalo ne prepoznaje mobitel kao medijski uređaj
e da je tako lako ne bi se J**** sa tim danima... nema vise te opcije. mislim da je to nestalo sa zadnjima updateom v21a
Ova nadogradnja softwarea ne briše nikakve korisnikove datoteke ?
a kad ti kazem da nema. i da, sve imam instalirano na kompu. najnovije drivere, lg pc suit i nista... nije ni u kablu problem jer sam ih vise isprobao i rade, ni u portu nije problem jer druge uređaje racunalo prepoznaje
ma jesam vec x puta... i radio sam hard reset i nista
a htio bih staviti 6.0 ali ocito od toga nista :/
ma vjerujem ja, sve 5. hvala ti na trudu...
al ono, kad te nece sreca, nece te ni u jednom aspektu zivota :D
Koliko traje cijeli proces otprilike i ima li cse flash prednosti u odnosu na normal?